reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Shinead oczwiście, że tęskniłam jak my wszystkie :-p:-D

Anetasa moja mama też ma dzungle w domu :tak: ja również kocham kwiaty. Kiedy bedziemy na swoim i część mebli przeniesiemy do drugiego pokoju zrobię sobie miejsce na kwiaty i zrobie busz :-p

Hruda ja też zakupiłam buciki dobrane kolorystycznie do kurteczki :tak: co prawda nie są tak samo jasniutkie, ale mają żółte detale.

Gagu oj przykro z tymi talonami :-( ja również nie dostanę :-( a tak fajowo było na BŻ bo ogólnie dostałam 2000 premi na święta i Nowy Rok :tak: a teraz wielkie gucio :dry:

Donkat to trzymam kciuki za prace :tak: oby to lepsze szybko nadeszło

Agulka nawet nie strasz, że u Was snieg pada. Nam na razie zima powiedziała adijos ;-) mam nadzieję, że dzieciaki z Z-cie porządnie ją podtopili, że sobie poszła.

No Agulka to już chyba na te baleriny masz;-) a ja zamiast zabrać się za zarabianie na allegro to znowu wydaje:zawstydzona/y: znów mi się dzisiaj aukcja kończy kaloszków od tego samego sprzedawcy co w sobotę wygrałam 2 aukcje.
A kaloszki sa bezpieczne tzn odpowiednie dla stopek naszch maluszow? Mnie sie tez szalenie podobaja ale boje sie ze stopa bedzie "latac" w ich nie wspominajc o nieusztywnionej kostce:baffled::confused:
Zgadzam się z Tobą;-) choć też świetnie rozumię dziewczyny które poprostu nie mają ręki do kwiatów bo naszymi gdybym się sama zajmowała to pewnie nie wiele by się z nich ostało:zawstydzona/y:
:tak::zawstydzona/y:

ja na razie nie cche zapeszac i sie chwalic, ale u nas sie raczej szykuja zmiany na lepsze;-) trzymajcie kochane kciuki, zeby wypalilo:-)
Trzymam. Zeby sie udalo!!!!:-):-):-)

Kupiłam Mateuszowi takie niby adidasy niby półbuty na rzepy na całej podeszfie. Ale qrwa za dużą miarkę zrobiłam jak taki ciołek i muszę jutro iść i wymienić. I teraz sobie myślę,czy gdybym od razu zrobiła dobrą miarkę to,czy w innych sklepach kupiłabym dobre?? Ale durna pipa jestem:crazy:

Ciekawe jak Moni idzie, no własnie jakoś rzadziej tu zagląda:crazy::tak:

Monia, Monia, gdzie jestes????
jestem jestem:-):tak:

nie bylo mnie bo dzień jakis taki zajęty byl:sorry2:rano porządki a popoludniu byliśmy u brata bo D przedzielal im kuchnie na pól z plyty gipsowej,no i myslalam że będę juz mieć wózek ale niestety bratowa zmienila zdanie:crazy:przemyślala to i stwierdzila że jeszcze go se zostawi:-(:crazy::baffled:no więc jak przybędzie trochę lewego kasiulca to zaczne poszukiwac wózka na allegro:rofl2:
psalyście coś o kwiatach ja to wogóle nie mam pamięci do ich podlewania gdyby nie D to chyba by pousychaly:zawstydzona/y:D mi co jakis czas musi przypomniec o ich podlaniu :-p
Donkat trzymam kciuki:happy:

MAjandra oj nieciekawą mieliście tą przygode w autobusie ja to bym tych wszystkich pijaków powybijala:wściekła/y:biedny Macius dobrze że mu się nic nie stalo:tak:
Justyna ty chyba ostatnio też jakos rzadziej zaglądasz na BB:confused::sorry2:co się dzieje ???
Atru jak Tymuś?
Schinead witaj i zaglądaj troszkę częsciej bo tęsknimy:tak:
Gagulec mam nadzieję że wsszystko się uloży i zaświeci u was piękne słoneczko:-):tak:
Agulka
dużo zdrówka dla Adasia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry. Widzę, że posucha w postach zapanowała. Kurna, zima nam wróciła na całego-wrrrrr. Zabieram się do robotki bo mam troszke zajecia na dzisiaj.Miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry