asiek1000
mama Juli & Leny
Dzień Dobry Mamuśki
ja dalej bycze się na urlopie
niunia wczoraj coś złapała wieczorem miała gorączkę 38,2 dziś już jest ok ale ma katar
troszke się martwie bo ona jeszcze nigdy nam nie chorowała i ja właściwie nie wiem jakie leki powinnam jej podać itp narazie daje je wode morska do noska czego akurat bardzo nie lubi
P ma dziś 2 zmianę więc pewniej jeszcze tu zajrzę

ja dalej bycze się na urlopie

niunia wczoraj coś złapała wieczorem miała gorączkę 38,2 dziś już jest ok ale ma katar
troszke się martwie bo ona jeszcze nigdy nam nie chorowała i ja właściwie nie wiem jakie leki powinnam jej podać itp narazie daje je wode morska do noska czego akurat bardzo nie lubi
P ma dziś 2 zmianę więc pewniej jeszcze tu zajrzę

może będzie jutro. Jak słyszę to może to mnie ściska. I teraz nie wiem,czy jeszcze zostać,bo nie chce siedzieć im tak długo na głowie,a poza tym jakieś pranie trzeba by zrobić i chłupe ogarnąć. S mnie wkurza,bo powiedział,że nie trzeba było psuć samochodu! Jakby to moja wina była
Myślałam,że wpdnie jakieś "5zł" ale aukcje stoją i ani drgną. Tylko obserwują

nie pozwoli, zebym ja to robila. mysle, ze moze ma wrazliwe dziasla , bo jeszcze jej wychodza trojki. mam nadzieje, ze jak sie uspokoi z przodu z tymi zebami, to zgodzi sie na mycie, chociaz ona teraz wszystko chce SAMA