alusia_3
Fanka BB :)
to fajnie:-)AKTUALNE AKTUALNE
Akumulatorek do aparatu juz się ładuje więc z fotkami nie będzie problemu;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to fajnie:-)AKTUALNE AKTUALNE
Akumulatorek do aparatu juz się ładuje więc z fotkami nie będzie problemu;-)

praktycznie co kilka dni będziesz miała wolne 
i super, że J się cieszy pewnie nieźle mu zainponowałaś 

R ma kupić dodatkową butelkę, aby na przyszłość nie było takiego problemu.
Przed momentem Kuba pierdyknoł z całym impetem głową na ławe. To dziecko w ogóle mnie nie słucha!!! W OGÓLE!!!!!! Prosiłam zejdź z rowerka zejdź zszedł a jak się odwróciłam znów wlazł i przewrócił się!!!! MAM PO PROSTU DOŚĆ!!!! 

Energii ma nadmiar jak moj Stanislaw. Moja rada - jak najwiecej na dworze ale tak zeby sie wylatal - czyli karuzelki, slizgawki tudziez piaskownice. Gdzie bedzie mogl swobodnie pohasac bez ciaglego: zejdz, uwazaj, nie wolno i takie tamPrzed momentem Kuba pierdyknoł z całym impetem głową na ławe. To dziecko w ogóle mnie nie słucha!!! W OGÓLE!!!!!! Prosiłam zejdź z rowerka zejdź zszedł a jak się odwróciłam znów wlazł i przewrócił się!!!! MAM PO PROSTU DOŚĆ!!!!
![]()

, ząb się jeszcze nie przebił......

.

............... i nie ma podłączenia gazu

, bo cos pierdyknęło. Dziś J pojechał to załatwić a jak sie nie uda to na paliwie jedziemy do W-wy. :-(

mówi że on jest taki niedobry że w domu nie może sobie dać z nim rady
nagadałam już mojej siostrze bo nie wytrzymałam że jak tak będą postępować to w końcu w szpitalu wylądują