Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ile Wasze dzieci oglądają bajek? Maciuś praktycznie zawsze jak siedzi na nocniku. Nie zliczyłam ile minut dziennie, ale na pewno dużo. Doti, podziwiam za niepozwalanie oglądania tv
:-) U mnie to jedyna chwila, bym mogła odpocząć 

albo czołówki seriali i wtedy tańczy
często w ciągu dnia przełanczam jej na bajki ale żadko się nimi zainteresuje jakby podsumowała czas w którym jest skupiona na tv i można uznać że ogląda to nie wiem czy by wyszło 45 minut łącznie w ciągu dnia
jak siedzi na nocniku to woli oglądać swoje książeczki;-)
U nas też brzydko. Rano pojechałam do ośrodka,ale tak jak myślałam zamknięty na 3 spusty
Nie powiedziałaś jak J na Twoją pracę zareagował??

wiec chyba zostanie w domu:-
W nocy zaczęło się teściowi pogarszać totalnie; o 2:30 przyjechała karetka ale dziadek nie zgodził się na szpital i wszyscy w domu nie śpimy od 23 wczorajszego dnia i czuwamy:-( Najgorsze, że już nie wiadomo co robić:-(
A mój M w Niemczech i nie ma jak nawet zjechać.dokładnie, a kysz........ lepszego samopoczucia u mojego synusia ciąg dalszyAgulka wszelkim gorączkom i chorobom mówię a kysz i niech już nie wracają!

kurcze tylko mamy nowy problem, mały nauczył /przyzwyczaił się z nami spać

ale nauka ponownego spania całą noc u siebie dopiero po wczasach, bo tam i tak jesteśmy skazani na wspólne spanie:-

oj kochana będziesz słodko spała jak my odwiedzimy W-wę, jednak jedziemy nocą........ no ale jak chceszAgulka, kiedy będziecie w Wawie i na jak długo?
;-);-);-) to będziemy około 5 rano