Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ile Wasze dzieci oglądają bajek? Maciuś praktycznie zawsze jak siedzi na nocniku. Nie zliczyłam ile minut dziennie, ale na pewno dużo. Doti, podziwiam za niepozwalanie oglądania tv
:-) U mnie to jedyna chwila, bym mogła odpocząć 

albo czołówki seriali i wtedy tańczy
często w ciągu dnia przełanczam jej na bajki ale żadko się nimi zainteresuje jakby podsumowała czas w którym jest skupiona na tv i można uznać że ogląda to nie wiem czy by wyszło 45 minut łącznie w ciągu dnia
jak siedzi na nocniku to woli oglądać swoje książeczki;-)
U nas też brzydko. Rano pojechałam do ośrodka,ale tak jak myślałam zamknięty na 3 spusty
Nie powiedziałaś jak J na Twoją pracę zareagował??

wiec chyba zostanie w domu:-
W nocy zaczęło się teściowi pogarszać totalnie; o 2:30 przyjechała karetka ale dziadek nie zgodził się na szpital i wszyscy w domu nie śpimy od 23 wczorajszego dnia i czuwamy:-( Najgorsze, że już nie wiadomo co robić:-(
A mój M w Niemczech i nie ma jak nawet zjechać.dokładnie, a kysz........ lepszego samopoczucia u mojego synusia ciąg dalszyAgulka wszelkim gorączkom i chorobom mówię a kysz i niech już nie wracają!

kurcze tylko mamy nowy problem, mały nauczył /przyzwyczaił się z nami spać

ale nauka ponownego spania całą noc u siebie dopiero po wczasach, bo tam i tak jesteśmy skazani na wspólne spanie:-

oj kochana będziesz słodko spała jak my odwiedzimy W-wę, jednak jedziemy nocą........ no ale jak chceszAgulka, kiedy będziecie w Wawie i na jak długo?
;-);-);-) to będziemy około 5 rano