doti80
Wrześniowe mamy'07
Hruda, gratuluję Ci, bardzo fajnie że taka miła praca Ci się kroi. Kiedy masz te testy?
Anetasa, dorze że powiedziałaś siostrze co myślisz. Tylko co ona na to?
Agulka wszelkim gorączkom i chorobom mówię a kysz i niech już nie wracają!
Kasia, ja tez w kółko coś Oskiemu powtarzam a on swoje. Ale nie daj się, tłucz cierpliwie ile wlezie, w końcu (mam nadzieję) wygramy
Justyna, jak się czujesz? Jestem Twoja siostra w niedoli, też mnie boli gardzło i mam katar i czuję się paskudnie. Mam nadzieję że do jutra mi przejdzie, bo przecież motorem na wesele jedziemy :-)
Najgorsze to że Oskar tez pokasłuje i katarek się pojawił... 
W niedzielę mieliśmy jechać motorem do Katowic ale jak się będę tak czuła to chyba lepiej nie ryzykować. Tym bardziej że jak P jedzie to mi prawie kask z głowy zwiewa
Anetasa, dorze że powiedziałaś siostrze co myślisz. Tylko co ona na to?
Agulka wszelkim gorączkom i chorobom mówię a kysz i niech już nie wracają!
Kasia, ja tez w kółko coś Oskiemu powtarzam a on swoje. Ale nie daj się, tłucz cierpliwie ile wlezie, w końcu (mam nadzieję) wygramy

Justyna, jak się czujesz? Jestem Twoja siostra w niedoli, też mnie boli gardzło i mam katar i czuję się paskudnie. Mam nadzieję że do jutra mi przejdzie, bo przecież motorem na wesele jedziemy :-)

Najgorsze to że Oskar tez pokasłuje i katarek się pojawił... 
W niedzielę mieliśmy jechać motorem do Katowic ale jak się będę tak czuła to chyba lepiej nie ryzykować. Tym bardziej że jak P jedzie to mi prawie kask z głowy zwiewa

Szymek ma zapalenie gardła i migdałów i musi brać antybiotyk
ten płyn jest strasznie tłusty
normalnie nie wiem do czego to przyrównać
przez co ciężko go wypłukać i żadne metody nie pomagają jest histeria przy płukaniu
A, Kasiu, jak Maciuś nie słucha się mnie, gdy np. gdzieś się wspina, a wiem, że jak spadnie to będzie wielki ryk, po prostu biorę go za fraki nie pozwalam mu tam wchodzić.
i do tego jeszcze z pracy ale przynajmniej mi nie szkoda dnia. Wczoraj piątek wieczór a na BB takie pustki
bieżcie się do pisania ale już:-)
...sil i nastroju brak?