reklama

Wrześniówkowe mamy

dzieki:tak: czyzby byla dzis zajeta pakowaniem, z enie zaglada?:sorry2:

hruda, a kiedys wspominalas, ze rodzice mieli ci zafundowac ten kurs makijazu permanentnego i co? chyba nie bylas jeszcze?
A jakos tak przelecialo - a poza tym potrzebowalabym kaski na sprzet zeby od razu praktykowac a z tym gorzej. A teraz to w ogole lipa bedzie bo J duzo mniej bedzie zarabial w ramach szkolen firmowych:sorry2::baffled:i nie wylozy:-(

reklama
Agulka zapewne zajeta pakowaniem, aby jutro na szybcika o czymś nie zapomnieć :tak: no mam nadzieję, ze koleżanka nie zapomni o pocztówce bo wymówka braku adresu nie przejdzie w moim przypadku :-p:cool2:

dobra kobietki, milo mi sie z wami gada, ale niunka nie daje mi za bardzo pospac w nocy i pewnie rano tez sie wczesnie zerwie, wiec czas na mnie:tak:

milej nocki!!

oj to ja sie musze usmiechnac do naszej agulki. tez w sierpniu musimy przenocowac w warszawie i szukam czegos tanszego. a moze ktoras z dziewczyn z okolic mi pomoze?
oni zdecydowali się kimnąć w aucie

podoba mi sie taki fason buta, kolor tez super, tylko cena nie dla mnie, no i nie wiem jak z ta wysokoscia:szok:
Pantofle Buffalo Sonia 1077244 taupe - Damskie Półbuty Buffalo - butyk.pl
podobne oglądałam w CCC, tylko,że były na piętę i palce

mmm buciki super...

Iza, super z tym biznesem, powodzenia.

Dobranoc, OSkarek się budzi o 5:30 więc lepiej już idę spać. Sama, bo p w pracy :zawstydzona/y::-(:-(:no::no:

A mam Was:-D ja się pożegnałam to wszystkie się zleciały i piszą:szok: jak nie chcecie ze mną pisać to poproszę o nie owijanie w bawełnę tylko prosto z mostu i stąd zmykam:-p a ja po powrocie miałam niespodziankę bo moje dziecko postanowiło zaczekać na powrót mamy z pracy:szok: i wiecie co mądry tatuś ją dziś nauczył:wściekła/y: na pytanie jak robi mama odpowiada ble ble ble:wściekła/y::-D och jutro zemsta będzie słodka tylko co ja mogę wymyśleć na tatę:dry:
Donkat buciki rewelacja ale ja obawiam się że na takim obcasie bym się zabiła:zawstydzona/y:
Iza szacun za odwagę i pomysł na biznes myślę że ma to ogromne szanse powodzenia i tego Ci życzę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry