Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze nie wszystko mam bo przyjaciółka ma mi wysłać ale to co mam to fajne. A jak nie pasuje (biustonosze) to ląduje na allegro
). no bo m obskoczy wszystkie wesela w jednym garniturze. zmienia tylko koszule i krawaty
ja pierwsza sukienke mialam pozyczona, druga kupilam za uwaga 29zl! przez glupote zajrzalam do ciucholandu i tam znalazlam sukienke, ktora po malej przerobce wyprucia skorzanego paska i wszycia srebrnego lancuszka przemienila sie w przepiekna suknie wieczorowa (jak u kopciuszka ha ha), 3 wesele tez w niej obtancze, na 4 wesele na 1 dzien kupie cos na wloskich wyprzedazach a na 2 dzien juz mam sukienke z zeszlego roku. Alusia, czarna sukienka na wesele? Myślisz że nie głupio tak na czarno? Sama się zastanawiam bo mam śliczną małą czarną i kroi mi się wesele w sierpniu ale nie wiem czy mi wypada w czarnej kiecce...

Uwaga mam wieści od Cariocy. Pisze że miała dziś usg, i jest więcej wód płodowych, łożysko już nie jest niebezpiecznie nisko, i, uwaga, niewykluczone że na weekend wyjdzie :-) Mamy trzymać kciuki
trzymam kciukasy!!!!
pierwszy raz słyszę, aby rodzona babcia zachwycała się dzieckiem kogoś innego niż własnej córki czy syna.
też im powiedziałam, że ma prawie dwa lata, a nawet ani razu nie nasikał do nocnika nie licząc początku kiedy chyba z przypadku nalał do niego
teściowa jako matka miłosierdzia stwierdziła, że dupinka mu zmarznie głupia krowa!!!!!
i do tej pory nie miałam okazji lub ochoty ich załozyć może dlatego, że kupiłam na wyyyysokim obcasie, a teraz praktycznie biegam w balerinach i jakoś głupio się czuję na obcasie.
pisałam list motywacyjny i CV jutro mam je podać naczelniczce może coś będzie z tej pracy
a ten chciał się usrać, aby do mnie przyjść i trochę poprzeszkadzać mówiłam, że jak skończe pozwole mu się pobawić klawiaturą, a ten nie że teraz
dziś przyznaję oberwało mu się!!!! Zachowywał się jakby diabeł w niego wszedł rzucał się na podłogę i darł się jak oszalały!!!! Nakrzyczałam na niego dopiero się uspokoił. Bardzo chciałabym wyjść z tego domu bo jeszcze kilka takich wybryków, a spuszcze mu manto!!!!!!
Alusia, czarna sukienka na wesele? Myślisz że nie głupio tak na czarno? Sama się zastanawiam bo mam śliczną małą czarną i kroi mi się wesele w sierpniu ale nie wiem czy mi wypada w czarnej kiecce...
Ja ostatnio szleję i kupuję buty i biustonosze na ebayu w angliiJeszcze nie wszystko mam bo przyjaciółka ma mi wysłać ale to co mam to fajne. A jak nie pasuje (biustonosze) to ląduje na allegro
.

firma bedzie sie zajmowala glownie sprzedaza i montazem kolektorow slonecznych i klimatyzatorow. poza sezonem instalacjami wod kan i CO. docelowo planuje jeszcze sadzic i sprzedawac iglaki, pielegnowac ogrody, wypozyczac sprzet budowlany, moze zajme sie tez transportem (ale to jest pod duzym znakiem zapytania i nie bardzo chce mi sie w to bawic) no i obowiazkowo bedziemy tez instalowali gaz. ale cala ta reszta raczej nie w tym roku. na razie skupiam sie na kolektorach, klimatyzatorach i wod kan i CO.

nie raz widzialam pieknie wygladajace kobiety wczarnych sukienkach an weselach. duzo zalezy wtedy od dodatkow
buty przez net/? balabym sie, ze nie beda wygodne czy cos w tym stylu
znasz sie na tym?![]()

no i przeciez to nie ja bede ganiac po dachach i montowac kolektory tylko bede miala od tego ludzi
;-)co prawda to brąz,a nie czarny,ale chodzi mi o wzór Piękna w kółeczka.... r.38 (635161347) - Aukcje internetowe Allegrono tak tylko ze biel to dla panny mlodej jest raczej zrezerwowanaale dzieki za rade, chyba faktycznie kupie czarna