justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
chyba tylko Mateusz pije/pił,bo przechodzimy na zawsze na krowie. Jak masz nieotwarte to zostaw, na bank się przyda albo zrób czekoladę;-)Znów wieczór i znów tu takie pustkidziewczyny ciągle zapominam sie zapytać czy któreś z naszych dzieciaczków pije może mleko bebilon? Bo moja Tuśka pogniewała się już z mlekiem na amen a została mi cała duża paka na zapasie a przeciez nie wyrzucę;-) więc jeśli któraś by chciała to niech mi wyśle na priwa adres to wyślę paczkę. Akurat z dzieci moich znajomych jeśli którekolwiek jeszcze pije to tylko bebiko
![]()
Wróciliśmy po 8. Nie było najgorzej, przede wszystkim głowa przestała mnie boleć.
Dzisiaj było zebranie wioskowe dot. dnia dziecka. Ciekawe co wymyślili. Później kumpela do mnie wleci zdać relację. W zeszłym roku były jakieś konkursy na świetlicy, mecz na boisku, każde dziecko dostało małą maskotkę i soczek (niby bzdet,ale fajnie),a wieczorem ognisko nad jeziorem.
jacyś sąsiedzi napierdzielają młotami

dziewczyny ciągle zapominam sie zapytać czy któreś z naszych dzieciaczków pije może mleko bebilon? Bo moja Tuśka pogniewała się już z mlekiem na amen a została mi cała duża paka na zapasie a przeciez nie wyrzucę;-) więc jeśli któraś by chciała to niech mi wyśle na priwa adres to wyślę paczkę. Akurat z dzieci moich znajomych jeśli którekolwiek jeszcze pije to tylko bebiko
:-)