Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiek - to poj ja duzo ale nie zmuszaj do jedzenia..bo marchwinka nie jest zupa wykwitnawitam pierwsza
mała nadal ma biegunkę - ręce mi już opadają:--( byłam wczoraj u lekarza ale kazał mi przeczekać i nadal podawac tylko ryz i marchew a ona juz tego nie chce jesc:-
-(
przepraszam ze tak o sobie ale nie nadrobilam wczorajszych zaleglosci![]()

A biegunka musi swoje trwac...ale nie wymiotuje?

To moze jakies inne zwierzatko..jakies malenkie
;-)

Poza tym byla juz akcja porannego krzyku i pisku wiec mam dosc...

i tym razem nie Tuska bo ona oby nie zapeszyć grzeczniutka tylko M
szkoda gadać
za oknem piękne słoneczko więc zaraz lecimy z Tuśką w rejs mamy w planach pobliskiego lumpka bo pani mówiła w poniedziałek że będzie mieć towar dla dziewczynek i żebym dziś przyszła to może coś ciekawego trafię dla Tuśki na poprawę nastroju;-) a i bardzo szybko przetłumaczyłam mojej gwiazdce że nie tylko mamusia robi ble ble ble
więc M już wcale nie taki zachwycony nową umiejętnością córeczki
Miłego dnia dziewczyny i do później:-)
może jednak lepiej podać małej ten nifuroksazyd

no kotka to ma się w głowie;-)w zeszłe wakacje młodzież z Kruszwicy próbowała tego nauczyć młodego,ale nie załapał:-)Justyna - ale co dalej z tym kotkiem...? ze on ma go tam?To moze jakies inne zwierzatko..jakies malenkie
;-)
![]()

idź do apteki i wyżebraj bez recepty (bo chyba potrzebna) to naprawdę dobry i skuteczny syropAsiek coś już długo ta biegunka trwamoże jednak lepiej podać małej ten nifuroksazyd
![]()
:-)
) i pofarbowalabym sie na miedziany blond z bordowymi refleksami...mam stracha bo od zawsze jestem platynowa blondina wiec co to bedzie????...i juz nawet moja ewent przyszla pracodawczynui powiedzial ze pod zadnym wzgledem mam nie zmieniac koloru wlosow...mobbing? juz?

to chyba kara za to że pisze w pracy niestety czas mnie goni i chociaż bym chciała to juz nie zdąże wam od nowa tego napisać......... a moze poprosu nie miałyście tgo czytać 
to teraz wściekła zla ide pracować