reklama

Wrześniówkowe mamy

witam pierwsza
mała nadal ma biegunkę - ręce mi już opadają:-(:-( byłam wczoraj u lekarza ale kazał mi przeczekać i nadal podawac tylko ryz i marchew a ona juz tego nie chce jesc:-(:-(
przepraszam ze tak o sobie ale nie nadrobilam wczorajszych zaleglosci:zawstydzona/y:

reklama
witam pierwsza
mała nadal ma biegunkę - ręce mi już opadają:-(:-( byłam wczoraj u lekarza ale kazał mi przeczekać i nadal podawac tylko ryz i marchew a ona juz tego nie chce jesc:-(:-(
przepraszam ze tak o sobie ale nie nadrobilam wczorajszych zaleglosci:zawstydzona/y:
Asiek - to poj ja duzo ale nie zmuszaj do jedzenia..bo marchwinka nie jest zupa wykwitna:no::wściekła/y:A biegunka musi swoje trwac...ale nie wymiotuje?
Justyna - ale co dalej z tym kotkiem...? ze on ma go tam?:szok::-p:-D To moze jakies inne zwierzatko..jakies malenkie:-p;-):-D

Glowa mi peka od rana bo Stas postanowil obudzic mnie o 5:10 wiec dalam mu mleko i wrocilam do wyrka ale mysli wciaz krazyly wokol mojeje nowej pracy i tak o to nie spie od godzin 2:wściekła/y::baffled: Poza tym byla juz akcja porannego krzyku i pisku wiec mam dosc...:angry::angry::angry::dry:

Witam sie z rana, ja juz wolna :-)
gnaj szkol :-)
Wczoraj mialam zakonczenie w piatek i w sobote jeszcze egzamin i luz

Pogoda ladna i zarazna zajecia z hanifka jedziemy wiec zawitam jak wrocimy

Witam i ja o poranku!Choć w humorze :wściekła/y: i tym razem nie Tuska bo ona oby nie zapeszyć grzeczniutka tylko M:wściekła/y: szkoda gadać:wściekła/y: za oknem piękne słoneczko więc zaraz lecimy z Tuśką w rejs mamy w planach pobliskiego lumpka bo pani mówiła w poniedziałek że będzie mieć towar dla dziewczynek i żebym dziś przyszła to może coś ciekawego trafię dla Tuśki na poprawę nastroju;-) a i bardzo szybko przetłumaczyłam mojej gwiazdce że nie tylko mamusia robi ble ble ble:-D:-p więc M już wcale nie taki zachwycony nową umiejętnością córeczki:-p Miłego dnia dziewczyny i do później:-)

Asiek coś już długo ta biegunka trwa :baffled:może jednak lepiej podać małej ten nifuroksazyd:sorry2:

Witam się i ja o poranku :-) dzieki za rady co do sukienki, faktycznie nie tylko czarna pasuje do czerwonych butow... ta ostatnia z orsaya bylaby super ktora Justyna wkleila :-) tylko ze znajac siebie bedzie za ciasna:-(
Donkat buciki super ja mam takie wlasnie czerwone :tak:
No Aneta ma racje, tak dlugo trwajaca biegunka to znak ze cos jest nie tak i wymaga silniejszych lekow... zrobisz jak uwazasz ale mala po tak dlugiej biegunce moze byc nie tyle odwodniona ale wszystkie witaminy i co tam jeszcze beda "wyplukane" i moze miec slabsza od[ornosc i byc oslabiona...

Ostatnia edycja:
Justyna - ale co dalej z tym kotkiem...? ze on ma go tam?:szok::-p:-D To moze jakies inne zwierzatko..jakies malenkie:-p;-):-D
no kotka to ma się w głowie;-)w zeszłe wakacje młodzież z Kruszwicy próbowała tego nauczyć młodego,ale nie załapał:-)
Zazdroszczę Ci,że zły nastrój możesz poprawić sobie spacerkiem nad morze z goferkiem:cool2:

Asiek coś już długo ta biegunka trwa :baffled:może jednak lepiej podać małej ten nifuroksazyd:sorry2:
idź do apteki i wyżebraj bez recepty (bo chyba potrzebna) to naprawdę dobry i skuteczny syrop
Zbieram się z teściową do miasta

Witam kochane jestem w pracy właśnie jem śniadanko no i muszę Wam przekazać super wieści CARIOCA wraca dziś do domku:-):-):-)

Buziaczki i pozdrawiam jak doczytam zaległosci to postaram sie jeszcze odezwać........

O to super!!!!! dzieki Nuska za info:tak::-)

A co do goferka na poprawe to jakos nie mam sil dzis...troche prac domowych, wystawienei zabawek na allegro, male zakupki i finito na dzis. Nawet koncepcji na obiad nie mam...:-(:zawstydzona/y:
W przyszlym tygodniu ide do ftyca ( jak czas pozwoli:baffled:) i pofarbowalabym sie na miedziany blond z bordowymi refleksami...mam stracha bo od zawsze jestem platynowa blondina wiec co to bedzie????...i juz nawet moja ewent przyszla pracodawczynui powiedzial ze pod zadnym wzgledem mam nie zmieniac koloru wlosow...mobbing? juz?:szok::wściekła/y::dry:

reklama
Dziewczyny napisałam ogromnego posta odpisałam każdej po koleji i.......... wcięło mi go :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to chyba kara za to że pisze w pracy niestety czas mnie goni i chociaż bym chciała to juz nie zdąże wam od nowa tego napisać......... a moze poprosu nie miałyście tgo czytać :sorry2::rofl2: to teraz wściekła zla ide pracować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry