monia_l
Wrześniowe mamy'07
Majandra,Alusia zdrówka dla dzieciaczków
Agulka dla Maji również dużo zdrówka życzę aby sie wykurowala przed tym waszym przyjazdem
Hurda faktycznie trochę nieciekawie:-(ale może jednak nie okaże się tak źle może akurat
wczoraj pisalam o tym Kolobrzegu że jednak tam nie pojedziemy ale po calodziennych szukaniach czegoś bliżej morza wkońcu pozostaliśmy przy tamtym bo wszędzie chcą już ponad 160zl

Agulka dla Maji również dużo zdrówka życzę aby sie wykurowala przed tym waszym przyjazdemHurda faktycznie trochę nieciekawie:-(ale może jednak nie okaże się tak źle może akurat

wczoraj pisalam o tym Kolobrzegu że jednak tam nie pojedziemy ale po calodziennych szukaniach czegoś bliżej morza wkońcu pozostaliśmy przy tamtym bo wszędzie chcą już ponad 160zl

Nie wiecie co to moze byc? jakies odreagowanie energii czy co? No i rano powtorka. Ladnie mnie budzi i wola a potem jak go przewijam i daje mleko to rzuca poduszkami, kopie mnie i wyrzuca butelke itd A przeciez robie to co rano i "spelniam" jego zyczernie dajac mleczko ( bo jak wychodze to wypija je z rozkosza)...moze on chce cos innego...sama nie wiem...