reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra,Alusia zdrówka dla dzieciaczków:tak:Agulka dla Maji również dużo zdrówka życzę aby sie wykurowala przed tym waszym przyjazdem
Hurda faktycznie trochę nieciekawie:-(ale może jednak nie okaże się tak źle może akurat :sorry2:
wczoraj pisalam o tym Kolobrzegu że jednak tam nie pojedziemy ale po calodziennych szukaniach czegoś bliżej morza wkońcu pozostaliśmy przy tamtym bo wszędzie chcą już ponad 160zl:szok::szok::szok:

reklama
moje ladaco jeszcze nie spi:szok::-D
wlasnie zrzuca poduszki z kanapy i bedzie skakac:cool2:

a tak w ogole wczoraj w sklepie zakolegowala sie z taka starsza dziewczynka i tamta pokazala Julitce jak umie skakac, wiec dzis niunia cwiczy skakanie na podlodze.:-Dwychodzi jej to komicznie:-Da ile ma radosci:-D

jak jutro nie ebdzie u nas lalo, to lece na spotkanko z dziewczynami z radomskiego forum:-)

My dziś od samego rana w drodze. Na popołudnie byłam umówiona z Enią

Enia juz do nas nie chce zagladac/?pozdrowaiaj ja od nas;-):-)

Maciuś od wczoraj wieczór ma gorączkę. Prawie nic nie je. :-( Szkoda mi go. Chyba zęby :confused:

nam tez go szkoda:-(

A ja mam znow humor do kitu.

hrudzia, wszystko pewnie tak czarno wyglada teraz, ale z czasem sprawy zaczna sie ukladac. zawsze tak jest:tak:
nie zamartwiaj sie zlymi myslami, postaraj sie popatrzec bardziej rozowo i bedzie ok.:-)
trzymam kciuki;-)

choc tak szczerze, to nie rozumiem jednego: przez 2 godz pracy maja stwirdzic, czy robisz obrot? t zn czy masz klientki, tak? przeciez akurat w TE 2 godz moze nikt nie przyjsxc:szok:

choc tak szczerze, to nie rozumiem jednego: przez 2 godz pracy maja stwirdzic, czy robisz obrot? t zn czy masz klientki, tak? przeciez akurat w TE 2 godz moze nikt nie przyjsxc:szok:
Te 2 godziny to czas przeszkolenia: jak pracowac na kosmetkach ktore maja w Spa. I to w te sobote. A potem w nastepnym tygodniu bede miala specjalnie poumawiane jakies klientki ( 2 dni po 4 godziny) i wtedy sie okaze czy da sie "ze mnie" zrobic kase:nerd:

Stas nie umie jeszcze skakac choc mu pokazywalam:sorry2: ale za to umie tanczyc z wywijaniem nog i machamiem raczek "jak drzewo":-)
Brawo dla Julitki-skoczka!!!

Monia - to w ogole nie jedziecie? a moze gdzies indziej? Moze jakis maniej znany kurort, tanszy?

Ostatnia edycja:
Stas nie umie jeszcze skakac choc mu pokazywalam:sorry2: ale za to umie tanczyc z wywijaniem nog i machamiem raczek "jak drzewo":-)
też go uczyłaś?? a nagraj, plisss:sorry2:
Mateusz był dziś tak łaskawy dla babci,ż epuszczał jej oczko. Babcia zanim zaskoczyła o co chodzi to wnukowi pół oka by wydłubała,bo myślał,że coś mu wpadlo:-D

Enia juz do nas nie chce zagladac/?pozdrowaiaj ja od nas;-):-)

Nie, dziewczyna nie ma czasu na neta :-(

Hruda ze ściśniętym sercem czyta się takie słowa :-( tak się cieszyłaś, że będziesz mogła się realizować w dziedzinie, którą tak kochasz :-( mam tylko nadzieję, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Czecs Babony
Ja nie wiem co sie dzieje z tym moim malym szczesciem - obudzil sie po 23:oo i tak wrzeszczal ( nie plakal, nie zawodzil) - normalnie furia:angry: Nie wiecie co to moze byc? jakies odreagowanie energii czy co? No i rano powtorka. Ladnie mnie budzi i wola a potem jak go przewijam i daje mleko to rzuca poduszkami, kopie mnie i wyrzuca butelke itd A przeciez robie to co rano i "spelniam" jego zyczernie dajac mleczko ( bo jak wychodze to wypija je z rozkosza)...moze on chce cos innego...sama nie wiem...

I dzis od rana nakopalam sobie do tylka!!!! KM dostane te robote chocby nie wiem co, naucze sie sama tych zabiegow bo musi mi sie udac. W koncu w wieku 23 lat sama pojechalam do Wilna i sama przeprowadzilam pokaz-szkolenie dla 50 litewskich kosmetyczek ( z tlumaczem!) wiec teraz ja stara dupa sie lekam? Norlamnie wciry mi sie naleza!!!:wściekła/y::sorry2:

Poza tym mielgo dnia zycze - u nas slonce:cool2::-)

reklama
No Hruda trochę mi ulżyło jak przeczytałam Twojego posta :-D:-D Bardzo dobrze, tym bardziej jak nie macie kasy to idź do pracy i rób taki obrót że J oko zbieleje :tak:;-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry