donkat
Fanka BB :)
dobra dziewczyny ja uciekam, 3majcie się i do juterka :-) moja dzidzia spi dzis pierwsza noc w łóżku własnym a nie w łóżeczkuwiec trzymajcie kciuki, moze za tydzien łóżeczka juz nie bedzie
:-)
oby tylko nie spadla

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobra dziewczyny ja uciekam, 3majcie się i do juterka :-) moja dzidzia spi dzis pierwsza noc w łóżku własnym a nie w łóżeczkuwiec trzymajcie kciuki, moze za tydzien łóżeczka juz nie bedzie

co po ostatniej akcji wprawiło mnie w osłupienie
M bidoka już śpi bo o 24 ma jechać pod Budapeszt jeden z naszych smochodów się rozkraczył i musi jechać na miejsce dowieźć części i naprawić:-( a w efekcie ja poraz pierwszy mam pobudkę rano bez niego gdy jest dziecko i pies z którym trzeba wyjść
jakoś dam sobie radę tylko ja nie przywykłam do wyskakiwania z szlafreoka w dzień wolny od pracy wcześniej niż o 9:30
Witam kochane jestem w pracy właśnie jem śniadanko no i muszę Wam przekazać super wieści CARIOCA wraca dziś do domku:-):-):-)
Buziaczki i pozdrawiam jak doczytam zaległosci to postaram sie jeszcze odezwać........
Ja już po złożeniu podania, a raczej listu motywacyjnego i CV oby to nie okazało się zbędnebo chyba bym oszalała z wściekłości!!!!! Ten ponad godzinny odpoczynek od Kubusia bardzo dobrze mi zrobił
![]()

I kupiłam sobie srebrne japonki za UWAGA!! 5,50![]()
ja też chcę też chcę
Witam, jestem juz w domu, musze prowadzic bardzo oszczedny tryb zycia. Bezposredniego zagrozenia juz nie ma, na ta chwile mozna powiedziec, ze sie wykaraskalismy, ale to dopiero polowa ciazy, jeszcze sporo "atrakcji" moze sie wydazyc. dziekuje za pamiec i wsparcie.
dbaj o siebie kobitko i o swoją fasolkę a z mojej strony możesz liczyć na codzienną modlitwę i mocno zaciśnięte kciukasy
niunka darla sie u lekarza jakby ja ze skory obdzierali :-( a w poniedizalke koeljny raz ta sama atrakcja :-( nie oklamuje jej i mowie dokad idziemy i ona sie tak stresuje. moze powinnma zataic i nie mowic? ale wtedy moze sie poczuc zawiedziona, jak myslicie?
ja zawsze mówię gdzie idziemy, po co ma się nakręcać,że fajnie może być, będzie rozczarowana i nie będzie Ci ufała
a propo's TYCH zwierzatek, to P mi opowiadal jak kiedys kiedys w pracy bajerowali fakturzystki, to one na ich zaloty mialy jeden tekst: z takimi glizdami to idzcie lepiej na ryby
dobre, dobre
jak ci zwazyli i policzyli kase za 4 szt?u nas sa juz po 8zl /kg. ztanialy, bo juz jest sporo na rynku truskawek spod wlokniny. smaczne
u nas były po 12, zapach truskawki i smak też, ale jeszcze nie ta słodycz, za 4 duże zapłaciłam 1,30
w zsadzie to przede wszystkim cycki lecą, przynajmniej u mniew zasadzie jak sie chudnie, to po calosci, biust tez, wiec jest szansa![]()
u nas w sklepie z serii "Wszystko z 5zł" są buty. Co prawda trzeba je porządnie wywietrzyć,ale później jest okGdzie dają takie japonkija też chcę też chcę
![]()
no i robięja wlaśnie robię kapustę zasmażaną na jutrzejszy obiadNaszło mnie dzisiaj na pieczarki w pomidorowej zalewieno i robię
nie ma to jak odpowiednia pora na gotowanie
ziemniaki na jutro obrane a mięsko się odmraża
calymi dniami jesteśmy na dworze albo na placu zabaw albo na wysiadach
jutro umówilam sie z bratową że przyjadę po nią i Olivcie i spędzimy ten dzień u nas na dworze a dzieci się wyszaleją.
no i odpoczywaj bardzoooo dużooooo ale też zaglądnij czasem do nas
więc raczej zrezygnujemy D uważa że woli zaplacić te 50 zl więcej i mieć bliżej do morza, pokój z lazienką i bez przeprowadzek. Więc szukam dalej....
a może Ty jesteś "łatwa" tylko z niego taka dupaa tak wogóle to D próbuje mnie upic winkiem żebym byla latwiejsza....
;-)
a może Ty jesteś "łatwa" tylko z niego taka dupa;-)
![]()

nigdy nie mam ochoty
Tuśka po wczorajszym popołudniu na placu zabaw pospała dziś do prawie 9
oczywiście mama z nią:-) tylko teraz się zastanawiam o której pójdzie na drzemkę
M się jeszcze nie odezwał i trochę się denerwuję:-( bo to 500km w jedną i 500km w drugą a on wczoraj przed wyjazdem nawet się nie zdrezmnął. Czekam aż coś napisze chociaż jak do 10 się nie odezwie to sama go zaatakuje;-) Miłego dnia BBonki kochane i być może do później 

. Potem do PUP po decyzje o kuroniowce - mam ja dostac w polowie czerwca...ciekawe tylko co bedzie z umowa w tym moim SPA..

...a jak tylko ciepla kawke bym sabie wypila

spała w łózku, ale sie obudzila. nie owilam wam ale drzemki popoludniowe to tylko w lóżku spi
Donkat ma osłonę zrobioną więc nie wypadnie:-) Anetasa bardzo fajnie śpi, ma więcej miejsca i nie "obija" się jak się kreci
dzis jest zmierzla jak stara baba 

i spała po poludniu tylko godzinke. ach kurcze zeby się cos gorszego nie przyplatalo tylko. pozdrawiam