luandzia1
Entuzjast(k)a
bardzo mi przykroDziś w nocy, w szpitalu, umarła moja babcia. Przepraszam, ale nie mam siły więcej pisać i nic poczytać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo mi przykroDziś w nocy, w szpitalu, umarła moja babcia. Przepraszam, ale nie mam siły więcej pisać i nic poczytać.
:-Dziś w nocy, w szpitalu, umarła moja babcia. Przepraszam, ale nie mam siły więcej pisać i nic poczytać.
Na to samo wychodz a z odbiorem jest lipa bo ja pracowalabym co drugi dzien ale od 9 do 21 a wiadomo zlobki otwarte do 17-18. Potem ktos musi go stamtad zabrac i czeakc na mnie. Z kasa na to samo wyjdzie w sumie. I gdyby nie te godziny to bardzo chetnie oddalabym go wlasnie do zlobka zeby mial kontakt z innymi bączkamiHruda a nie myślałaś o jakimś przedszkolu czy żłobku byłoby taniej a wydaje mi się że nasze dzieci są już na tyle duże że to dobre rozwiązanie

Majandra, przykro mi.:-Dziś w nocy, w szpitalu, umarła moja babcia. Przepraszam, ale nie mam siły więcej pisać i nic poczytać.
) się nie da
a i nikt się nie kwalifikował do bycia potencjalna niańka
-średnia wieku 50 lat, wiec z racji bycia jedna z najmłodszych do mnie należało oczywiście obsługiwanie gości w domu, załatwianie wszelkiego rodzaju spraw ( jak nie będzie mnie dłuższy czas na forum to znaczy, ze mnie zamknęli za sfałszowanie podpisu
).
, pogoda do dupy( burza i ulewa) wiec tez nici ze spacerku. Porażka