justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
U nas dzisiaj zimno po wczorajszej burzy. Cudownie popadało.
Hrudzia tak sobie wczoraj myślałam o Tobie. A myślałaś o pożyczce na ten 1 miesiąc od rodziców?
Nie wiem,czy tak macie,ala jak czasami położę się spać to same nasuwają mi się różne sytuacje,ale takie niebezpieczne dla Mateusza. Tak jakbym podświadomie obmyślała jak ustrzec go przed wypadkami. A pózniej tak się zdenerwuję,że nie mogę zasnąć.
Wkurza mnie sytuacja u S w pracy
Nie wypłacą całej pensji,a później jeszcze trzeba dokładać za swoich. Ciągle mają problem,że kierowca chce kasę,że za dużo paliwa zurzywa i żeby odzyskać swoją kasę to też miny strzelają
Niech wkońcu poprawi się na rynku pracy to S weźmie się za szukanie,bo on też jest poirytowany,a wyładowuje to w domu

Wczoraj wyczytałam,że dzieci mają swoje metody samowyciszające, takie jak wyrywanie włosów, walenie głową o ścianę (Mateusz tak robił pewnego czasu)
, bujają się, że niby energia nagromadzona w ciągu dnia na wieczór musi znaleźć ujście. Normalnie wszoku jestem.
Hrudzia tak sobie wczoraj myślałam o Tobie. A myślałaś o pożyczce na ten 1 miesiąc od rodziców?
Nie wiem,czy tak macie,ala jak czasami położę się spać to same nasuwają mi się różne sytuacje,ale takie niebezpieczne dla Mateusza. Tak jakbym podświadomie obmyślała jak ustrzec go przed wypadkami. A pózniej tak się zdenerwuję,że nie mogę zasnąć.
Wkurza mnie sytuacja u S w pracy
Nie wypłacą całej pensji,a później jeszcze trzeba dokładać za swoich. Ciągle mają problem,że kierowca chce kasę,że za dużo paliwa zurzywa i żeby odzyskać swoją kasę to też miny strzelają
Niech wkońcu poprawi się na rynku pracy to S weźmie się za szukanie,bo on też jest poirytowany,a wyładowuje to w domu

Wczoraj wyczytałam,że dzieci mają swoje metody samowyciszające, takie jak wyrywanie włosów, walenie głową o ścianę (Mateusz tak robił pewnego czasu)
, bujają się, że niby energia nagromadzona w ciągu dnia na wieczór musi znaleźć ujście. Normalnie wszoku jestem.
...ale nie lubie prosic o kase nawet rodzicow ( choc jestem jedynaczka). Moja mama dzis wpsomniala ze jakby cos to zamieszkam z nimi
...i juz sie zdenerwowalam bo paliwo z tej wiochy pochlonie cala kase, a co ewent niania? a poza tym w ogole pomysl bezsensu. Wolalabym zeby nawet jakis mini kredyt wzieli a my za kilka miesiecy bedziemy go splacac 
M wrócił wczoraj popołudniu na szczęście cało i zdrowo ale zmęczony całe popołudnie przespał a my się kisiłyśmy w domu bo była burza a później padało. Wieczorem mnie wkurzył bo stwierdził że on będzie usypiał mała i sam odrazu też się położy ta oczywiście rozdarła się mama mama więc i ja tam wylądowałam a że coś się wczoraj męczyła z zasypianiem to jeszcze na nią nakrzyczał aż się popłakała bidulka
:-)
wiem jak się teraz czujesz bo niedawno przeżywałam podobną sytuację