reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się wieczorową porą :sorry2:

Majandra bardzo mi przykro :sad::sad::sad: wiem co czujesz i wiem jakie to straszne uczucie stracić kogoś tak bliskiego, moja babcia odeszła 8 miesięcy temu, a nadal patrząc na jej zdjęcia czuje jakby dalej była z Nami.

Hruda i oto chodzi nie biadolić tylko wziąść się z życiem za bary!!!! A Twoja mama lub teściowa nie mogłby zająć się Stasiem miedzy tą 17 a 21????

U Nas również przeszła burza Kuba z przylepionym nosem do szyby obserwował całe zjawisko i co chwila krzyczał "BAM BAM". Teraz moje kochnie przewala się na wyrku obserwując śpiącą rybkę z mini mini :sorry2:

Anetko to Ty miałabyś czas, aby oporzadzić szczaw w pracy??? :szok: WOW!!!

R ściagnoł koncert Queen na Wembley coś wspaniałego!!!! Ja oglądałam z kiślem w majtkach, a R miał oczy pełne łez :cool2: apropo Queen mój szwagier tzn R szwagier mąż siostry Roberta jest wypisz wymaluj Freddy :tak: tyle, że w wersji ciemny blond.

Justyna padłam po przeczytaniu o tym oczku :-) Ty pewnie zwijałaś się ze śmiechu patrząc na nich.

reklama
Coś ostatnio kończe spotkania na BB :sorry2: wczoraj również mój post był jako ostatni.

Kubas obudził mnie okropnym płaczem :wściekła/y: ok rozumiem, że można mieć zły humor, ale tak od razu z samego rana po przebudzeniu :confused:

dzien doberek
Kasia - a ja akurat Queen'ow nie znosze. wiem wie ze to legenda ale...

A co do pobudek Kuby - to chyba nasze bąble moga sobie rece( raczki) podac:baffled::dry: - oj żywe srebra nam sie trafily:-p

Znajac weeeknd pustki beda tu okrutne:sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam i ja!U nas dziś chłodno ale bezdeszczowo i mam nadzieję że tak zostanie bo popołudniu jedziemy do koleżanki na urodzinowego grila jej córci:-) rano poleciałyśmy na zakupy z Tuśką i po powrocie mała padła;-) kupiłam sobie bluzeczkę i mamie w prezencie również i śliczny koszyczek z kwiatuszkami co by wnusia miała co wręczyć:-) więc jak tylko wstanie i zje moja gwiazdeczka lecimy do babci z życzeniami a potem na urodziny Niki:-) także trzymajcie kciukasy aby pogoda się nie zchrzaniła;-)

Kasiu co do mojej pracy to nie oszukujmy się przede wszystkim wygląda jak za czasów komuny czy się stoi czy się leży 1500 się należy:-D dlatego mam czas tam na różne sprawy kiedyś nawet robiłam sałatkę jarzynową:-D

Hrudzia mam podobny stosunek do queen jak Ty:sorry2: choć też uważam ich za legendę ale ja raczej w klimaty U2 uderzam i tyle:-p

Ale NUDY!!!!!!

Po prostu umier z nudów!!!! R spi, Kuba patrzy się jak ciotka szyje na maszynie, babcia teściowa podnieca się jak to Kuba się patrzy, chyba w nocy jak nie może widzieć Kubusia masturbuje się pod kołdrą :sorry2: dziadek w gołebniku a ja się nudzę!!!!! Pogoda pod psem i w ogóle się czuje wypruta z sił .... Majandra to nie przez ćwiczenia ;-)

Anetko to taka trochę nieabsorbująca ta praca :tak: także tylko pozazdrościć.

Chyba zwleke się z fotela i cosik poczytam :cool2: ok to miłego weekendu.

witam!!

niunka padla, wiec wpadlam:-D:-D

u nas dzis pogoda do duuupy! na przemian slonce i ulewy, a zimno i wieje jak wsciekle!!:angry:
a julitka oczywiscie by siedziala na dworze i ciagle zabiegala w ubloconych kaloszach do domu:szok::szok:

czekam na P, choc pewnie pozno wroci i jedziemy do mamy;-)

także trzymajcie kciukasy aby pogoda się nie zchrzaniła;-)

Kasiu co do mojej pracy to nie oszukujmy się przede wszystkim wygląda jak za czasów komuny czy się stoi czy się leży 1500 się należy:-D dlatego mam czas tam na różne sprawy kiedyś nawet robiłam sałatkę jarzynową:-D

trzymamy kciuki, trzymamy:tak:

czyli ta kuchnia by wam sie przydala jak nic:-D:-Dmoglybyscie sie bardziej realizowac i obiadki do domu robic w miedzyczasie:-D:-D:-D:cool2:

reklama
witam się i ja:-) moja dzidzia też już śpi, katarek jakby już przeszedł, ja byłam dziś po sukienkę na to wesele:cool2: kupilam białą, z czarnymi kwiatkami, taką za kolana+bolerko. raczej taka koronka to jest :tak: podobala mi się chyba tylko ta, bo wszystko jakoś tak na stare baby albo na 15-tki:dry: dobra lece, bo kuchnia troszke zapuszczona i trzeba pomyc. miłego weekendu Wam życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry