gagulec
wrześniowa mama 2007
Hello
No cóż ja dołączę do klubu ale fanów Queen- w podstawówce ich nie mogłam słuchać ale z wiekiem sie to zmieniło i teraz bardzo lubię ich piosenki- nie ukrywam, ze nie które kojarzą mi sie baaaaaaaaaaardzo miło
; U2 tez przejdzie
Nie wiem co jest grane ale czuje się przepodle- każda kostka mnie boli, chce mi się spać i jestem nieprzytomna, poza tym chyba się zatrułam rolmopsami
I najzwyczajniej w świecie idę uciac sobie drzemke bo wieczorem chcę isć z kumpelą na piffko:-)
Pozdrawiam i miłęgo popołudnia życzę.
No cóż ja dołączę do klubu ale fanów Queen- w podstawówce ich nie mogłam słuchać ale z wiekiem sie to zmieniło i teraz bardzo lubię ich piosenki- nie ukrywam, ze nie które kojarzą mi sie baaaaaaaaaaardzo miło
; U2 tez przejdzie
Nie wiem co jest grane ale czuje się przepodle- każda kostka mnie boli, chce mi się spać i jestem nieprzytomna, poza tym chyba się zatrułam rolmopsami
I najzwyczajniej w świecie idę uciac sobie drzemke bo wieczorem chcę isć z kumpelą na piffko:-)Pozdrawiam i miłęgo popołudnia życzę.

i całe buty i rajtuzki w niej upier***
zaliczyła porządną glebę i rozcięła sobie lekko wargę ale długo się tym nie przejmowała i poleciała dalej za kurkami