Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czegos nie rozmumiem...podwojny wozek jest dobrym rozwiazaniem ale przezciez malenstwo przez pierwsze 3-5 miesiecy musi jezdzic w gondolce, tzn na lezoco...a to co wybralas to 2 spacerowki. A jak juz bedzie mialo dzieciatko odpowiedni wiek to i Stas przestanie lubic jezdzenie w wozku.Wiecie, Stasiu jest zywe srebro, on nie chodzi, on biega. Ma swoje pomysly na trase spaceru i nie daj Boze spotkac gdzies psa po drodze, bo musi do niego biec. W dwojke z mezem, to spacer bylby realny, ale ja sama z nim za raczkę a drugą pchać gondolkę - marnie widzę taki spacer albo zakupyWiecie - jakbym nie musiala kupowac wozka, to bym jakos pociagnela na normalnym, ale skoro i tak trzeba kupic, to wydaje mi sie ze dobrze zrobie.

Ja to sie wycwanilam...bo nawet sandalkow jeszcze mlodemu nie kupilam.W ogóle co to za lato w tym roku. Nakupowałam tyle krótkich spodenek i bluzeczek dla małego, ale praktycznie żadnego użytku z nich nie będzie.![]()

dziś ma przejśc ponoć ostatnia już fala silnych opadów ale skoro przetrzymaliśmy w piątek kiedy opady były 100l na m kwadratowy to dzisiejsze zapowiadane są na 35l więc powinno być ok
najważniejsze że stan rzek powoli opada
a no i chciałam tylko dodać że w telewizji są straszne przekłamania
całą sytuację u nas przedstawiają w znacznie gorszy sposób niż faktycznie jest
wczoraj np podawali że Żelazno i Ołdrzychowice są odcięte od świata a guzik prawda fakt ludzie nie mają tam prądu i wody ale odcięci od świata nie są
młodą na ten czas odstawiłam do dziadków a popołudniu byliśmy na imieninach u mojego taty było całkiem sympatycznie i nawet Tuska całkiem grzecznie się zachowywała no i wolę nie liczyć ile wciągnąła wczoraj jedzenia ale cóż poradzić jak babcia przyszykowała tyle smakołyków:-) z gorszych wiadomości moja siostra wczoraj wróciła z nad morza młod6y znów chory i na antybiotyku:-( ponownie zapalenie gardła
właśnie wczoraj rozmawiałyśmy i musi chyba sie z nim wybrać do laryngologa bo coś zaczęsto Szymek łapie te infekcje gardła.ogladam wiadomosci, duze szkody po powodzi.
Anetasa - pisalas ze mieszkasz na parterze? czy droga z pracy do domu jest przejezdna i bezpieczna?

to osiedle jest poprostu zbyt daleko od rzeki
a co do drogi z pracy do domu to już wrazie powodzi robi się problem
mam dwie możliwe drogi dojazdu i obie przebiegają przez teren który wrazie powdzi na bank będzie zalany:-( narazie droga jest bezpieczna i przejezdna choć tak jak pisałam jeśli się jedzie w trakcie nawałnicy to jest niebezpiecznie:-( wczoraj w trakcie rozmowy z sąsiadami wszyscy byli w szoku że ja jechałam w ten piatek sama w tę nawałnicę
sąsiad który też wracał do domu po 22 z Kudowy czyli tą samą trasą co ja mówił że bał sie jak cholera i ledwo jechał także byli pod wrażeniem że ja dojechałam w jednym kawałku
z drugiej jednak strony wcale sie nie cieszę ze byli pod takim wrażeniem bo feministka gdzieś tam głęboko przeze mnie przemawia
Anetasa dzieki za sofe Julcia już na niej śpi![]()
Dziewczyny, czy oprócz ceny te wozki czyms sie roznią?
SS* GRACO Wózek podwójny GRACO QUATTRO TOUR DUO (673495336) - Aukcje internetowe Allegro
SS 7 kolorow GRACO Wozek podwojny QUATTRO TOUR DUO (670924246) - Aukcje internetowe Allegro

No ja kupiłam sandałki i mały miał je na nogach może ze 4 razyJa to sie wycwanilam...bo nawet sandalkow jeszcze mlodemu nie kupilam.
A u nas szal ogranizacji bo gabinet, dotacja, wesela, koncerty i nianie...a z mezem bardzo przyjemnie -dawno tak nie bylo![]()
A moje nowe sandałki leżą jeszcze w kartoniku i zastanawiam się czy ja je w ogóle założę w tym roku
:-):-):-)
:-( na szczęście byli ubezpieczeni
a co wózka to ten bardziej do mnie przemawia z uwagi na tą gondolkę
bo w końcu maleństwo będzie w niej jeździć głównie zimą;-) więc warto żeby było osłonięte odpowiednio od wiatru, śniegu itp
. dzieki kochana

. zwinelismy wiec manatki i wrocilismy.

one niczym się nie różniąDziewczyny, czy oprócz ceny te wozki czyms sie roznią?
SS* GRACO Wózek podwójny GRACO QUATTRO TOUR DUO (673495336) - Aukcje internetowe Allegro
SS 7 kolorow GRACO Wozek podwojny QUATTRO TOUR DUO (670924246) - Aukcje internetowe Allegro
no i są bardzo fajne. :-)super oby tak dalej:-)..a z mezem bardzo przyjemnie -dawno tak nie bylo![]()

raz że poszalałam i zamiast siedzieć szukałam sobie ciągle roboty a dwa od rana odbieram tylko telefony od gości z zapytaniem jak dajemy sobie radę z powodzią
bie dalej jak pół godziny temu rozmawiałam z naszym stałym klientem który chciał odwołać rezerwację bo w tv usłyszał że Kłodzko nie przejezdne
już mam dosyć tłumaczenia ludziom że nic takiego jak w 97 się tu nie dzieje
fakt szkoda mi tych ludzi których pozalewało po okolicznych wioskach ale nie można tego przedstawiać ani porównywać do sytuacji jaka tu była 12lat temu a w mediach tak to przedstawiają przez co założę się że przynajmniej do połowy lipca będzie bryndza bo ludzie będą bali się tu przyjeżdżać