reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donkat welcome back :-)
Majandra - i jak - podobalo sie Maciusiowi?
Anetasa - mam do Ciebie prosbe, pisalas ze Twoja kolezanka dla rodzenstwa kupila wozek podwojny. Czy moglabys sie zorientowac jaki model?

Kurcze jak nie urok to sraczka:wściekła/y: w piątek jechałam do domu prawie 40 minut bo lało i rzeka drogą płynęła a dziś prawie pół godziny stałam bo był wypadek i zatrzymali ruch:wściekła/y: z pozytywnych wiadomości to od godziny 15 nie spadła już u nas ani kropla deszcu a zapowiadali nawałnice kolejną:dry: M dziś wściekły nie chciał mnie w pracy wkurzać i po powrocie zdał relację z dzisiejszego dnia okazało się że moja mądra mama i siostra znów wykazały się wysoką elekwencją i zaprosiły chore i zdrowe dziecko na obiad:baffled: M jak tylko podjechał pod blok mojej mamy (z którą 10 minut wcześniej rozmawiał mówiąc że zaraz przyjadą z Tuśką) i zobaczył że stoi auto mojej siostry to zadzwonił się upewnić i oświadczył mojej mamie że nie będzie szedł ze zdrowym dzieckiem do dziecka chorego:angry: co za bezmózgie istoty żeby dopuszczać do takich sytuacji:wściekła/y: no i obraza majestatu że się zawinął spowrotem do domu i nawet nie wszedł na górę:wściekła/y: ach brakuje mi już do nich słów:confused:

Anetasa - mam do Ciebie prosbe, pisalas ze Twoja kolezanka dla rodzenstwa kupila wozek podwojny. Czy moglabys sie zorientowac jaki model?

Nie ma sprawy;-) z tego co kojarzę to był wózek z houka ale pewności nie mam jak się dowiem to oczywiście dam znać:tak: ale z wyglądu identyczny jak ten co podawałaś 2 linki żeby sprawdzić czy czymś się różnią te wózki oprócz ceny:tak:

witam!!

pomor padl na BBony, ze od wczoraj tak duzo;-)wpisow, a ja dzis pierwsza a jest prawie poludnie:szok::-D

gryze na odleglosc:cool2:jakas wsxcieklizna mnie dopadla od rana, chyba jestem przed...:sorry2:

w dodatku goroaco jak w piekle, nie am czym oddychac

Julitika poszla wczoraj pozno spac, aj juz ledwo zylam,a dzis wstala z samego rana:baffled:teraz juz spi

Donkat a może pochwalisz sie jak było nad morzem no i oczywiście czekamy na zdjęcia:tak:

zdjecia jesli beda to za dlugi czas, bo znajomi mieli aparat a my kamere. a zanim od nich cos dostaniemy, to zejdzie

ogolnie z pobytu jestesmy zadowoleni, choc pogoda nie rozpieszczala nas jak dzis. jednak udalo anm sie poplazowac, zmoczyc tylki w morzu.
odpoczelam psychicznie od domu, obowiazkow i trudnych mysli. P mogl sie duzo zajmowac Julitka, wiec nie byla ciagle an mojej glowie.
to sa wielkie plusy wyjazdu poza granice podworka:-D

od rana odbieram tylko telefony od gości z zapytaniem jak dajemy sobie radę z powodzią:wściekła/y: bie dalej jak pół godziny temu rozmawiałam z naszym stałym klientem który chciał odwołać rezerwację bo w tv usłyszał że Kłodzko nie przejezdne:wściekła/y: j

bedac nad morzem nawet ogladalam wiadomosci raz na jakis czas, ale nie widzlaalm zadnej informacji o powodzi:szok:
wspolczuje wam

A u nas dziś upał i ani kropli deszczu. Byliśmy w ZOO. :-)

my bylismy w Gdansku w drodze powortnej. momentami ja bylam bardziej zachwycona niz niunka.:-Dale jej tez sie podobalo. bardzo ladnie jet to ZOO polozone

okazało się że moja mądra mama i siostra znów wykazały się wysoką elekwencją i zaprosiły chore i zdrowe dziecko na obiad:baffled: M jak tylko podjechał pod blok mojej mamy (z którą 10 minut wcześniej rozmawiał mówiąc że zaraz przyjadą z Tuśką) i zobaczył że stoi auto mojej siostry to zadzwonił się upewnić i oświadczył mojej mamie że nie będzie szedł ze zdrowym dzieckiem do dziecka chorego:angry: co za bezmózgie istoty żeby dopuszczać do takich sytuacji:wściekła/y: no i obraza majestatu że się zawinął spowrotem do domu i nawet nie wszedł na górę:wściekła/y: ach brakuje mi już do nich słów:confused:

faktycznie brakuje slow:tak:

witam:-)
Mateusz dziś od rana lata bez pampka chciałam mu ubrac jak szliśmy do sklepu ale zapomniałam bo przyjechała teściowa na kawke i cały czas byłam pewna że mu ubrałam:sorry2:jak teściowa pojechała wybrałam się do sklepu i gdy wróciłam dopiero kapłam sie że Matuś jest bez pampersa a majteczki suche:-)
Teściowa była na targu i kupiła mi ogórki do zakiszenia więc już w garnku sie kiszą mnam mniam:tak:

reklama
Witam i ja:-) której mam dziękować za wstawiennictwo za nas;-) od ran świeci słonko i ani kropli deszczu:-) z wczorajszych prognoz nic się nie sprawdziło bo w nocy też już nie padało:no: chałupa wysprzątana obiadek ugotowny i drugie pranie się kręci w automacie bo kożystam do póki słonko świeci:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry