Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
- gdzie on juz nie byl, co przezyl...i wciaz funkconuje - Klavel - podala linka

A chrabąszczy się boję, jak wszystkiego latającego i łażącego robactwa 
Termin ma na połowę lutego. Cieszę się :-)
Mogę dużo i robię różne różności ale nic nie jest takie "to jest właśnie TO", wiecie o co chodzi?
Az maz mi w zeszlym roku przyniosl ulotke mojej szkoly, kupuje mi akcesoria do rysowania, malowania, kreślenia, pokazuje rozne ciekawostki historyczno-architektoniczne, bardzo mi pomogl w realizacji marzen, sama bym sie nigdy nie zebrala.Wiem o co chodzi...i jesli mi nie wyjdzie z tym gabinetem to ja nie wiem co bede robicHruda ale super, aż Ci trochę zazdroszczę że masz takie możliwości, i otwierasz SWÓJ WŁASNY gabinet. Powodzenia w przynawaniu kasy!
Ja jakoś nie potrafię nic znaleźć takiego bardzo konkretnego co mogę robić.Mogę dużo i robię różne różności ale nic nie jest takie "to jest właśnie TO", wiecie o co chodzi?
- bo tylko to sprawia mi taka frajde...i mam nadzieje ze bedzie sprawiac:-)Oj tam gadasz...a jesli znajdzie sie taka koniecznosc zaczniesz szukac szukac i sie sprawdzac to znajdziesz, zobaczyszDoti, ale przynajmniej coś umiesz, a ja co mam powiedzieć? Nic nie umiem![]()

:-(
tylko, ze teraz to juz nigdzie tylka nie rusze, bo Julitka z wody nie ebdzie chciaal wyjsc
\
Wczoraj bylismy z moim Młodym na wycieczce...pociągiem. Ponieważ moje dziecko ma bzika na punkcie pociągów i samochodów, wiec zrobiłam mu wycieczkę tym pierwszym (autem jeździ do znudzenie). Oczka miał jak 5 zł z wrażenia i głowa latała na wszystkie strony świataOgólnie był bardzo grzeczny a teraz muszę wrócic do pracy.
pozdrawiam miłęgo dnia
..usiadlam przed sniadankiem na luziku przed kompkiem bo zaraz znowu biznes plan - ale juz koncowka - najgorsza -obroty, zyski, koszty, rozchdy itp uffffff

U nas UPAŁ, ale mi to nie przeszkadza bo ......... stęskniona jestem za mała ilościa rzeczy na sobie![]()

a pojechali wszyscy zakatarzeni i od razu im przeszlo.
witam załatwiłam dziś urząd pracy bo dostałam wezwanie i znów mi dali skierowanie na staż![]()

lekarka jeszcze nic nie powiedziala bo nie ma jeszcze postawionej diagnozy..
Ja na koniec dnia mam jak zwykle urwanie głowyi jeszcze przed chwilą gości przyjmowałam ale wpadłam się pożegnać i życzyć Wam dobrej nocy:-)
Klavel - przyznam, ze nigdy w zyciu nie zrobilam bigosu![]()

...a moje koty maja wsciek bo tyle chrabaszczy za oknem...boicie sie chrabaszczy?![]()
czy chca zlapac?