reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam i ja
dzis miałam ogromną przyjemność być w pracy:baffled:
ale od jutra urlop:-D
i jutro mamy wizytę u okulisty-juz sie boje:-(:-(
a we wtorek jedziemy do Kołobrzegu i cały czas obawiam sie o pogode...

Anetasa - ale super pomysl na prezent, mnie sie tak marzy SPA... Moim zdaniem bomba, oby sie pozostali zgodzili.
Alusia - moj gin jest taki sam, tez chodze do niego tylko w ciazy, a normalnie to hodze na NFZ, do kogo innego poprostu.
Asiek - bedzie dobrze z pogoda :tak:

sane babki na "A" sie odezwaly :-D

witam

Dzis bylismy na wycieczce autobusowej z pracy J z okazji Dnia dziecka. Autobus pełny, najpierw jechalismy do Żnina, stamtąd kolejka wąskotorową do Wenecji, do muzeum tychże pociągów a nastepnie znów autobusem do Parku Doniozaurów w Rogowie około Biskupina.
Atrakcji pełno, wróciliśmy około 20 i dopiero teraz dzieci usnęły.

Adaś już tfu, tfu lepiej, dzis od ponad 2 m-cy przespał całą noc u siebie bez pobudki.............. oby już tak było coraz częściej................ a juz przeicez było tak dobrze tylko te choróbska wszystko zmieniły......

Anetasa to Spa jest rewelacyjnym pomysłaem, ale tak jak piszesz, za mało zabiegów za tą kasę, a zegarek tez może być.................... Kurcze czemu ja nie wyprawiałam swojej 30............... nie mam pojęcia dlaczego nie................... no ale na 40 sie odkuję.....

Witajcie wekkend nam sie konczy a szkoda, tak fajnie slonecznie i rodzinnie bylo, dlatego tez t nie zagladalam i troche do nadrabiania mam.
Zdarzylam przecztac o prezencie super pomysl z tym SPA sama chcialabym taki prezent dostac....moze sie zrzucicie na wrzesien hihihi:-D:-);-)

Witajcie wekkend nam sie konczy a szkoda, tak fajnie slonecznie i rodzinnie bylo, dlatego tez t nie zagladalam i troche do nadrabiania mam.
Zdarzylam przecztac o prezencie super pomysl z tym SPA sama chcialabym taki prezent dostac....moze sie zrzucicie na wrzesien hihihi:-D:-);-)

to moje urodzinki sa szybciej bo 13 sierpnia:-)
ale takie prezenty to na 30, a Wy małolaty jestescie i trzeba na Spa sobie zasłuzyć , hihihih wiekiem:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry