gagulec
wrześniowa mama 2007
Trzymamy i prosimy o relację.za godzine mamy wizyte u lekarza- trzymajcie kciuki zeby mala dala sobie zbadac oczka i zeby to byl tylko zez...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy i prosimy o relację.za godzine mamy wizyte u lekarza- trzymajcie kciuki zeby mala dala sobie zbadac oczka i zeby to byl tylko zez...
ach musiałam kupic D jakieśspodenki i klapki na wczasy i jeszcze jakieś tam ubraniaMonia - milej niedzielki, a co na targu chcesz kupowac?
jak dziś brzuch boli???a do jakiego lekarza chodzisz do Rochalskiego wŚwierklanach?ale jestem wkur... na tego mojego lekarza, chodzilam do niego cala ciaze i potem prywatnie a jak poszlam na kase to nawet mnie nie poznal, i powiedzial ze nie wie czy jestem w ciazy i kazal mi kupic test ciazowyjak juz 100 zl nie dasz w lape to cie nie potraktuje jak czlowieka
ale jestem wsciekla, jeszcze brzuch mnie boli.....
![]()

a co z tym naszym spotkaniem w Kołobrzegu? do kiedy wy tam będziecie?
a Ola znów została wczoraj u babci na noc cos za często jej się to ostatnio zdarza
no my mamy te kody, w millenium jest tak,że wpisuje się odpowiednio cyfry z peselu + 2 stałe kody na wejścieJustyna, my mamy konto w pko i żeby opłacić rachunek potrzebna jest karta kodów. Znajomy ma w innym banku (sorki ale nie pamiętam w jakim) i dostaje coś smsem.
wredny byl i mnie wnerwil, no ale nic... przezyje jakos. a brzuch boli niestety, nospa forte zas pojdzie w ruch ;-)
ubrala moja torebke i wola mama tic tak papa
M mówi że nie ciekawie to wyglądało ale smarujemy arcalenem i na szczęście dziś po opuchliźnie ani śladu
tylko siniak został:-( ja już nie wiem co z tym moim dzieckiem jest ona wygląda gorzej niż nie jeden chłoak na placu zabaw nogi w siniakach, strupy na głowi i jeszcze teraz ten siniak pod okiem
jeszcze trochę i ktoś nam zarzuci znęcanie się nad dzieckiem
a ona wszystko robi ostatnio w biegu ciągle sie gdzieś śpieszy no i przez to wygląda jak wygląda już mi sił do niej brakuje
Trzymam mocno kciukasy
tylko każdy z ich pracownikó brał sobie dobrego prawnika i ten mu smarował pismo a pieniądze po tym piśmie szybko się odnajdywały na ich kontach
Z tego co pamiętam facet brał 10% od odzyskanej kwoty może warto się zastanowić nad takim rozwiązaniem
tylko napewno S nie może odejść z dnia na dzień bo zostawi ich bez kierowcy i oni mogą w tedy zarządać odszkodowania bo auto stało przez ten czas za nim znaleźli kogoś innego i nie zarabiało. Musiałby im normalnie złożyć wypowiedzenie
) i może gościu spłaci co jest dłużny. S jest na umowie na czas nieokreślony więc jeśli gościu się uprze to ma 3 miesiące okresu wypowiedzenia,a nie wiadmo,czy da za porozumieneim stron, czyli z dnia na dzień. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Po za tym jestem jakś rozbita i właściwie sama nie wiem o co mi chodzi ale jakoś dam sobie z tym radę muszę![]()
chociaż teraz nadal szalejeale to efekt dzisiejszej drzemki znów ponad 3 godz
więc pewnie zaśnie ok 23
![]()

witam my też już po grillu:-)na festynie jednak nie byliśmy bo gości było więcej i jedni chcieli iśc a jedni nie a nam jako gospodarzom nie wypadało zostawic gosci i iscno i częśc poszła a częsc zostala no i było miło
![]()

Jedziemy tak na 13 do mojej cioci na grila,a mój S ma problem,bo obiadu nie robięChyba i jego slonko dopadło
![]()

Znowu mamy duchotę jak cholera i pewnie będzie powtórka z dnia poprzedniego-oj dawno nie widziałam takiej burzy jaka przeszła wczoraj u nasi tylko pokrzyżowała plany.
![]()
![]()
Dziewczyny szukam pomysłu na prezent dla mojej siostry na 30 urodziny;-) które ma w tym miesiącu i sama nie wiem myślałam o jakimś komplecie biżuteri ale w tej kwesti zawsze miałyśmy odmienne gustai boję się że nie trafię
chodzi mi po głowie jakiś zegarek ale sama nie wiem czy to dobty pomysł
![]()
ale jestem wkur... na tego mojego lekarza, chodzilam do niego cala ciaze i potem prywatnie a jak poszlam na kase to nawet mnie nie poznal, i powiedzial ze nie wie czy jestem w ciazy i kazal mi kupic test ciazowyjak juz 100 zl nie dasz w lape to cie nie potraktuje jak czlowieka
ale jestem wsciekla, jeszcze brzuch mnie boli.....
![]()
witam
Dzis bylismy na wycieczce autobusowej z pracy J z okazji Dnia dziecka. Autobus pełny, najpierw jechalismy do Żnina, stamtąd kolejka wąskotorową do Wenecji, do muzeum tychże pociągów a nastepnie znów autobusem do Parku Doniozaurów w Rogowie około Biskupina.
Atrakcji pełno, wróciliśmy około 20 i dopiero teraz dzieci usnęły.
ale takie prezenty to na 30, a Wy małolaty jestescie i trzeba na Spa sobie zasłuzyć , hihihih wiekiem![]()

S poważnie myśli o zmianie pracy.
za godzine mamy wizyte u lekarza- trzymajcie kciuki zeby mala dala sobie zbadac oczka i zeby to byl tylko zez...
Justyna ja mam konto interntowe w ING i tam bez problemu idzie płacic rachunki masz tam taką zakładkę jak przelewy? albo nowy przelew?
a u mnie dziś wielkiego sprzątania ciąg dalszy muszę wysprzątac cały dom na tip-top zanim pojedziemy nad te morze bo znając moją mamę to ona by mi tu zrobiła porządkia Ola znów została wczoraj u babci na noc cos za często jej się to ostatnio zdarza
![]()

Lece, bo mala chce isc po tic taki do sklepuubrala moja torebke i wola mama tic tak papa
milego dzionka BBony

trzymam kciuki za wyniki badań krwi żeby nie było tego konfliktu;-)No prosze jaki ruch po weekendzie! Ja dzis zyje tym, ze po poludniu mam miec wyniki z krwi czy nie zrobil sie konflikt serologiczny, jakby byl to wcale nie jest fajnie, juz mam i tak za duzo stresu w ciazy. Wiazaloby sie z wczesniejszym zakonczeniem ciazy, a czasem trzeba nawet robic transfuzje krwi dziecku w łonie, wszystko jest cholernie ryzykowne... ech, nic zobaczymy jaki bedzie wynik.
Monia - to dzisiaj pakowanko, jaim samochodem jedziecie? Wyjazd z dwojka dzieci to by sie tir przydal, co![]()
my wyjeżdżamy w sobotę no i powoli już odkładam rzeczy na kupke co mamy zabrac i ciągle jeszcze myślę co kupic,co się porzyda żeby niczego nie zapomniec
a jedziemy Ibizą i wczoraj u teściów juz się smialiśmy że przydała by się przyczepką
a jedziemy Ibizą i wczoraj u teściów juz się smialiśmy że przydała by się przyczepką![]()