Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,

na poczekalni i u lekarza dała popis..... normalnie nadaała by się do Super Niani....
Moje dzieci nie boją się lekarzy czy badań, chodzi o to że Adaś zepsuł jej układankę ( w gabinecie jest kącik dla dzieci) i była wnerwiona. ja że idziemy a ona: nie, bo on.... itd. ja : uspokój się: ona........ nie... itd... pokładała się na podłogę i zapierała nogami

.......................... Dostała karę : zakaz oglądania bajek przez m-c, ale będzie to krócej, bo ona nie jarzy ile to m-c ale ca najmniej tydzień i beż żadnych ULG.....

...... Kto weźmie Maję na wakacje....
????????????????/ Choc na tydzień, PILSSSSSSSSSSSSSSSs:-):-):-):-):-):-)Nie mogę mam na nie jakąś alergię:-( gula od rana se poszła za to zawitał katar i kaszelPsiknij sobie Tantum Verde - na "gule" idelane
Ja chyba tez napije sie kawy - juz drugiej - bo jakos tak muuli mnie
Ale za to dzis slonecznie :-)- spacer + piaskownica obowiazkowe!
co to za cholerstwo co krąży raz tu raz tam
młoda śpi sałatka zrobiona w chałupie syf a ja nie mam ani siły ani ochoty sie ruszyć coś posprzątać najchętniej też bym się położyła
ale znam siebie i wiem że spokojnie nie poleżę wiedząc jak wygląda moja podłoga w kuchni
S dostał podstawę za czerwiec na konto. No chociarz coś. Rozliczają się od rana,a prezes nawet nosa do nich nie wystawił.u nas tez pomidorowa z makaronem, też ciachami się teraz zajadam, Adas własnie wstał i pranie sie suszy, bo u nas nie pada, tylko małe chmurki na niebie........Miałam pranie powiesić na dwór,bo słońce zawitało do nas od rana, a tu kicha co chwila popaduje i grzmi. Młody śpi. Pomodorowa się robi,blee a ja obrzeram się ciachami. jakoś nic mi się nie chce. A mogłabym poprasowaćS dostał podstawę za czerwiec na konto. No chociarz coś. Rozliczają się od rana,a prezes nawet nosa do nich nie wystawił.

Buuu a to znaczy ze nie zobaczysz sie z BBabonami? Jak Igorek?Ja nic nie napiszę bo nie mam humoru:-( miłego weekendu życzę pa pa

posilek w postaci plackow ziemniaczanych i maslanki
:-) - ale warto bylo
może przechodzi jakiś buntPowiem jedno --------- MAJAmama była na kawce i była w
jak ona się zachowuje
![]()
albo jest zazdrosna o Adasia i tak to okazuje
5-6 latki tak mająmoże przechodzi jakiś buntalbo jest zazdrosna o Adasia i tak to okazuje
![]()

rozmawiałam ze znajomymi co maja lub niedawno miały dzieci w tym wieku i jest BUNT, kurcze to jak ona w tym wieku takie rzeczy odwala to boję się pomysleć co będzie w weiku dojrzewania

rozmrażałam zamrażalnik i lód juz wisiał na włosku to chciałam mu dopomóc sie odczepić i wzięłam nóż.......... kuźwa z ostrą końcówką.............. i juz domyslacie się jak to sie skończyło....................... cały freon wyleciał............