reklama

Wrześniówkowe mamy

jestem i ja poszłam z małą jednak się przejść a jak wróciłyśmy i poszła spać to ja też nażarłam się specyfików i położyłam:tak: ale zasnąć nie umiałam:baffled: aż się boję że coś się rozwinie a przecież w sobotę muszę być zdrowa:-( szlak by to trafił że zawsze coś się musi być nie tak wtedy kiedy nie trzeba:wściekła/y:
Justyna dobrz że wszystko się jakoś układa samo:tak:
Gagulec ja też chorowałam na ten fotelik ale ze względu na brak pasów kupiliśmy inny te są zdaje się dla starszych dzieci chyba po 3 roku życia:baffled: koleżanka taki ma i są zadowolenia ale ich córcia ma ponad 5 lat a kupili go jakoś w zeszłym roku.

reklama
Aneta - ale Cie wzielo...az poty w nocy mialas???? Taka goraczka...oj kuruj sie kuruj albo lec do lekarza.
Gagulec - butki cudo. Ja tez sie obawialam jak rok temu kupilam klapki! uzywane! na allegro...ale podobne jak ty wypsikalam na wszelki wypadek antygrzybicznym spray'em. Poza tym wygladaly jak nowe - lepiej niz na fotkach:-)
Justyna - no to git malina:tak::-)

Dziewczyny potrzebuje waszej pomyocy jaka pisenka by pasowala do tej prezentacji co robie Hani na dwa latka, myslalm o fasolkach A ja rosne i rosne ale za krotka troche jest macie jakies pomysly
Dla tych co nie iwedza robie prezentacje pokaz slajdow z dwch lat zycia hani jak sie rozwija i rosnie pierwsze wieksze sprawy itp.

Mam trochę spokoju bo M wziął mała i poszli do zanjomych:tak: taka jakaś słaba jestem że nic mi się nie chce:baffled: popołudniu kulnęłam sie z małą do moich rodziców i ledwo szłam ale nie chce z nią siedzieć w czterech ścianach i na nią prychać bo ja stara jakoś się wykuruję a nie chciałabym żeby ona coś złapała :no: ogólnie niby trochę lepiej bo gardło już tak nie drapie ale bez rewelacji:sorry2:

Anetasa kuruj się na sobotę, a i nie wiem co z nami bo Igor ma jeszcze ten brzydki kaszel i tak trochę się boję żeby nie pozarażał Waszych maluszków:-( no sama już nie wiem co robić zobaczę jeszcze jutro

Gagulec ja mam podobne buciki tylko matowe

Justyna
jak dobrze że Twój S ma już nową pracę na oku:-)

Agulka
spróbowałam młodemu podać pulmeo =eurespal z takiej strzykaweczki tak jak Ty Adasiowi powiedziałam mu że jest gorzkie i niesmaczne i że najpierw wypije mama i tata i żeby Igorek też spróbował tak szybko połknąć jak prawdziwy tygrysek(na niego to działa) i ku mojemu zaskoczeniu połknął bez jęknięcia a pamiętam jak kiedyś mi wymiotował jak tylko poczuł ten smak chyba mi dorośleje.

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki. Idę dzisiaj zaraz spać, mam jakiś spadek nastroju, nawet nic sie nie stalo, tak jakoś po prostu. Na poprawę humoru podjechalam do kolezanki, ktora ma 2.miesięcznego szkraba, pogadałam z nim, pomasowałam delikatnie brzuszek, a ten się zrobił czerwoniutki, podniósł nózki i walnął bombę. Czyż to nie słodkie :-):-D:happy2:

Witam mamuśki. Idę dzisiaj zaraz spać, mam jakiś spadek nastroju, nawet nic sie nie stalo, tak jakoś po prostu. Na poprawę humoru podjechalam do kolezanki, ktora ma 2.miesięcznego szkraba, pogadałam z nim, pomasowałam delikatnie brzuszek, a ten się zrobił czerwoniutki, podniósł nózki i walnął bombę. Czyż to nie słodkie :-):-D:happy2:
no ............... nawet bardzo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anetasa kuruj się na sobotę, a i nie wiem co z nami bo Igor ma jeszcze ten brzydki kaszel i tak trochę się boję żeby nie pozarażał Waszych maluszków:-( no sama już nie wiem co robić zobaczę jeszcze jutro

Gagulec ja mam podobne buciki tylko matowe

Justyna
jak dobrze że Twój S ma już nową pracę na oku:-)

Agulka
spróbowałam młodemu podać pulmeo =eurespal z takiej strzykaweczki tak jak Ty Adasiowi powiedziałam mu że jest gorzkie i niesmaczne i że najpierw wypije mama i tata i żeby Igorek też spróbował tak szybko połknąć jak prawdziwy tygrysek(na niego to działa) i ku mojemu zaskoczeniu połknął bez jęknięcia a pamiętam jak kiedyś mi wymiotował jak tylko poczuł ten smak chyba mi dorośleje.
super. Może ten sposób Igorkowi odpowiada;-):tak::tak::tak:

cudo........... a jak się człowiek cieszy jak taką bombę maleństwo zrobi:tak::tak::tak:

Aneta kuruj, kuruj się, wódka z pieprzem powinna pomóc:tak::tak::tak:

A u nas po obiadku odwiedziła moja kuzynka w 6 m-cu ciąży, przerażona , kilka rzeczy od nas odkupi za symboliczna złotówkę:tak::tak::tak: przewijak i takie tam...... pozbędę się balastu;-):-D Pojechali o 20 więc moje dzieci dopiero usnęły. Miło było poczuć ruchy maluszka..... ach:sorry2:

reklama
Witam wieczorową porą:-)
ostatnio brak czasu na BB:-(chociaż staram się czytac żeby nie miec zaległości:tak:
Dzis byłam u arelgologa bo miałam robioną spirometrie i wyszła beznadziejnie więc zrobili mi jakieś inchalacje i powtórkę badania i było o niebo lepiej. A i doktorka doszła też do wniosku że jestem uczulona na pleśnie :baffled:
później byłam u teściowej bo tam zostawiłam rano dzieci i MAteuszek jest obcięty -babcia go zgoliła maszynką:happy2:a popołudniu jechałam jeszcze do mojej mamy żeby się jeszcze dzieciaczkami nacieszyła bo nie będzie ich widziec 2 tygodnie bo my wyjeżdżamy w sobote rano a oni zamieszkają u nas dopiero popołudniu:cool2:i kurcze mam jakieś dziwnie głupie obawy że może nam się coś stac w drodze jakiś wypadek albo coś w tym rodzaju :zawstydzona/y::baffled::sorry2:boję się że nie wrócimy :zawstydzona/y::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry