Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od 6 bede.No to swietnie.Mam nadzieje ze pogoda dopisze i nie bedziemy musialy sie chowac w centrum handlowymGabids, tez myślałam o spotkaniu.:-) W sierpniu raczej w domu siedzimy. A kiedy będziesz?
tylko na kocyku w parku
Mam nadzieje ze pogoda dopisze i nie bedziemy musialy sie chowac w centrum handlowymtylko na kocyku w parku
![]()

:-)
a ta sierota nie ma poczucia czasu, zeby skonczyc
juz sie boje rachunku

Czesc BaBony zlote:-)
Donkat - to muisz do PUP najlepiej o 7.30 sie wybrac a i tak ustawisz sie w kolejce ale okolo 9 powinno byc juz po sprawie :-)- przynajmniej tak bylo u nas...bo okolo 10 to istny meksyk
A ja dzis jade z kotami do weterynarza - z dwoma bo oni nierozlaczni ale tak naprawde to Mafik potrzebyje pomocy bo ma chyba padaczke i lewa strona jaka sparalizowana - bardzo zle wyglada.:-(
i to bylam z Julitka. wizyte u posrednika pracy sobie juz odpuscilam i mam sie zamiar wlasnie wybrac. mysle, ze tam nie zejdzie juz tak dlugo8 lat wiec nie wiem czy to juz starosc - ale Mafik ogolnie bardziej ulomny jest - fizycznie i psychicznie bo Tolek to bystrzakajak jechalam do mamy, to poszlam do PUP sie zarejestrowac. bylo po 11. zeszlo mi prawie 2godzi to bylam z Julitka. wizyte u posrednika pracy sobie juz odpuscilam i mam sie zamiar wlasnie wybrac. mysle, ze tam nie zejdzie juz tak dlugo
a koty juz sa starawe?
i mam lenia- chyba ta zmienna pogoda tak na mnie wpływa.
Jestem w totalnym szoku.

Bo gdybym wiedziała, ze tak grzecznie i spokojnie będzie spał nie pędziłabym do domu na zbity pysk tylko cieszyła się swobodą.
Ale trudno.
a tak na poważnie to noc do bani ciągle budził mnie kaszel
i najdłużej od jednej pobudki do drugiej spałam 1,5 godziny
także ledwo chodzę jak tylko położę mała idę sama spać
Mam tylko nadzieję że młoda nic ode mnie nie złapie