reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam z rana:-)

slonko grzeje, zapowiqada sie goracy dzien.

pranie juz wywiesilam;-)

znow sie nie wyspalam, bo Julitce albo sie ciagle cos snilo albo nie mogla spac, bo sie wiercila i gadala:baffled:

P mnie wczoraj zdenerwowal, bo zadzwonil do niego kolega i gadali baaaardzo dlugo. jak sie pozniej okazalo wiekszosc na koszt P, bo zerwalo im polaczenie i P oddzwonil.:angry:a ta sierota nie ma poczucia czasu, zeby skonczyc:wściekła/y: juz sie boje rachunku:angry::angry::angry::angry:

witajcie podroznicy: majandra i spotkaniowa banda:-D

moze dzis skocze do PUP, az mi sie nie chce, bo kolejki jak stad do Kielc:szok:

Czesc BaBony zlote:-):tak:
Donkat - to muisz do PUP najlepiej o 7.30 sie wybrac a i tak ustawisz sie w kolejce ale okolo 9 powinno byc juz po sprawie :-)- przynajmniej tak bylo u nas...bo okolo 10 to istny meksyk:szok::wściekła/y:

A ja dzis jade z kotami do weterynarza - z dwoma bo oni nierozlaczni ale tak naprawde to Mafik potrzebyje pomocy bo ma chyba padaczke i lewa strona jaka sparalizowana - bardzo zle wyglada.:-(

Czesc BaBony zlote:-):tak:
Donkat - to muisz do PUP najlepiej o 7.30 sie wybrac a i tak ustawisz sie w kolejce ale okolo 9 powinno byc juz po sprawie :-)- przynajmniej tak bylo u nas...bo okolo 10 to istny meksyk:szok::wściekła/y:

A ja dzis jade z kotami do weterynarza - z dwoma bo oni nierozlaczni ale tak naprawde to Mafik potrzebyje pomocy bo ma chyba padaczke i lewa strona jaka sparalizowana - bardzo zle wyglada.:-(

jak jechalam do mamy, to poszlam do PUP sie zarejestrowac. bylo po 11. zeszlo mi prawie 2godz:szok:i to bylam z Julitka. wizyte u posrednika pracy sobie juz odpuscilam i mam sie zamiar wlasnie wybrac. mysle, ze tam nie zejdzie juz tak dlugo

a koty juz sa starawe?

jak jechalam do mamy, to poszlam do PUP sie zarejestrowac. bylo po 11. zeszlo mi prawie 2godz:szok:i to bylam z Julitka. wizyte u posrednika pracy sobie juz odpuscilam i mam sie zamiar wlasnie wybrac. mysle, ze tam nie zejdzie juz tak dlugo

a koty juz sa starawe?
8 lat wiec nie wiem czy to juz starosc - ale Mafik ogolnie bardziej ulomny jest - fizycznie i psychicznie bo Tolek to bystrzaka

Witam się;-)
Jestem nieprzytomna:dry: i mam lenia- chyba ta zmienna pogoda tak na mnie wpływa.
Wczoraj moje maleństwo odpuściło sobie drzemkę w ciągu dnia i zasnął jak wracaliśmy ze spaceru o godzinie 18:30. Rodzice wykorzystali to bezczelnie i pojechali na koncert KOMBI a dziecko spało jak aniołek i to aż do 5:44:tak::tak:Jestem w totalnym szoku.:szok::szok::szok: Bo gdybym wiedziała, ze tak grzecznie i spokojnie będzie spał nie pędziłabym do domu na zbity pysk tylko cieszyła się swobodą. :shocked2:Ale trudno.
Dzisiaj juz M jedzie w trasę i niech jedzie bo mi trochę nerwów wczoraj zjadł i jestem na niego wściekła a nie chcemu prawić wykładów, bo jednym uchem wpuści a drugim wypusci. Jak mi troszke przejdzie to mu na spokojnie wszytko powiem.
A teraz muszę coś nie co porobić bo ważą sie moje dalsze losy- tzn. dzisiaj powinnam wiedzieć czy bedę miała przedłużoną umowę o pracę czy nie.
MIłego dnia.papa

reklama
Witam i ja:-) już po wizycie u lekarza diagnoza zapalenie krtani i tchawicy`:-( no to pięknie się zaprawiłam ale mam nadzieję że złego diabli nie biorą i jeszcze Wam tu trochę poprzynudzam:-p a tak na poważnie to noc do bani ciągle budził mnie kaszel:wściekła/y: i najdłużej od jednej pobudki do drugiej spałam 1,5 godziny:confused: także ledwo chodzę jak tylko położę mała idę sama spać:tak:Mam tylko nadzieję że młoda nic ode mnie nie złapie:tak:
Gagulec trzymam kciuki za przedłużenie umowy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry