reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
JA to właściwie powinnam się podpisać pod tym co napisała Anetasa bo w realu podobnie jak w necie zgadzamy się prawie zawsze :tak:
Dzieciaki cudowne dodam jeszcze że Natalka jest taka kochaniutka od razu mówiła do mnie "ciocia" i było mi tak miło:zawstydzona/y::-D o taka dumna byłam:-):-):-):-) i tak się przytula super dla mnie to nowość bo Igorek nie lubi się tulić więc było mi podwójnie miło no i cały czas uśmiechnięta taka pogodna no ale po takich rodzicach to jakby inaczej :-) tatuś umiejętnie rozbawiał towarzystwo do samego końca
Cały czas tutaj była odpowiedź

Cały czas tutaj była odpowiedź

Już musiałaś wygadać:-p:-D a ja myślałam ze mój M to będzie nasza tajemnica;-) a swoją drogą to szkoda że żadna mojego małżonka nie doceniła i nie wpadła na to że to właśnie on:-p moje samopoczucie niby lepiej ale boje się nocy jak diabli M już zapowiedział ze jak znów dam koncert kaszlu to mnie przemelduje do piwnicy:-D:szok:

Już musiałaś wygadać:-p:-D a ja myślałam ze mój M to będzie nasza tajemnica;-) a swoją drogą to szkoda że żadna mojego małżonka nie doceniła i nie wpadła na to że to właśnie on:-p moje samopoczucie niby lepiej ale boje się nocy jak diabli M już zapowiedział ze jak znów dam koncert kaszlu to mnie przemelduje do piwnicy:-D:szok:
POGRATULOWAC MĘŻA:tak::tak::tak: kurcze kawałek zęba mi nie wyrwała, wisi na koniuszku... wyrawac go czy nie.... hihih o to jest pytanie i bół to to własnie on mnie boli a nie dziura:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś moja mamusia zrobiła mi prezent. Przyniosła koszulke Adidasa i sprzedała za buziaka

Ale to na plus:tak:

No ja myślę;-)
Agulka jak da rady to rwij dziada po co ma boleć:tak:
A ja chyba sie odmelduje wzięłam prochy i kropelki po których ponoć mam spać bez żadnych atrakcji:baffled: a szczerze mówiąc już padam na nos sobotnia noc zarwana wczoraj przez kaszel może w sumie z 5 godziny więc trzymajcie kciuki oby się dziś udało bo w piwnicy może mi być trochę zimno:-D

witam!!!

juz mialam nadzieje, ze moje dziecko sie przestawilo na normalne wstawanie i chodzenie spac. a tu klapa. w domu znow zasypia pozno a teraz zamiast wstac, to jeszcze dosypia:baffled:
Jutro jade z P do pracy na sadzenie roslin, wiec nie weim jak aj obudzimy:baffled:

dzis planuje "gospodarczy" dzien, t zn nadrabnianie zaleglosci obowiazkach domowych.
prasowanie o malo z krzesla nie zeskoczy:szok:

A teraz muszę coś nie co porobić bo ważą sie moje dalsze losy- tzn. dzisiaj powinnam wiedzieć czy bedę miała przedłużoną umowę o pracę czy nie.
MIłego dnia.papa

no i jaaak? wiesz juz cos? powodzenia!

Witam i ja:-) już po wizycie u lekarza diagnoza zapalenie krtani i tchawicy`:-(

o zapaleniu krtani to slyszalam, ale o tchawicy to nie:no::szok:
zdrowka zycze!:-)

Ja byłam dzis u dentysty, jeden wyrwany i jeden zatruty................. BOLI.... Jak cholera

bidulka:-(

Cześć Babonki witam i ja po prawie tygodniu spędzonym u mojej mamy jestem w domu ;-)

tez bylas na "wakacjach":-D:-D

co do relacji ze spotkania tak jak pisałam było super:tak:

A to brakuje tylko mojej relacji :-)
Tak jak już pisałam co zresztą dziewczyny potwierdziły było SUPER.

niczego innego sie nie spodziewalysmy:-D:-D:-D

To że Igorek z Zuzią wpadną w dysputę to było pewne.

tez o tym myslalam, ze sie niezle nagadaja:tak::-)

Mam nadzieję ze jutro będzie ładny dzień bo do Koszalina i Mielna jedziemy:tak:

u nas dzis na razie ladnie, mam nadzieje ze i wam pogoda nie splata figla.
chlapniecie sie w morzu?;-)

Ale mój mały miał dzisiaj frajdę- tata przyjechał pokazać synkowi jakim autem jeździ w pracy i Damian w szoku-bo dość, ze ogromniasta beka, to dziwnie trąbi (inaczej niż nasza audi:-p), jeszcze zatrzymuje sie obok i na koniec wysiada z kabiny tata. Przecież tyle wrażeń na raz to jest nie do zakodowania:-D:-D Oczywiście siedział za' kółkiem" i oczywiscie był płacz jak trzeba było wyjsć z kabiny.:cool2: To moje dziecko ma niesamowite parcie na auta:sorry2:

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

Julitka uwielbia duuuze samochody, ktore robia: tttśśśśś.
nie dziewie sie Damianowi. zreszta kiedys pisala Justyna, ze u nich bylo podbnie:-)

my wczoraj bylysmy na przegladzie auta i gdy pan wsiadl do naszego samochodu, zapalil i wjechal na najazdy to Jultiak zaczela jeczec: pan bumbum, niuuunia!:-D:-D:-D

Już musiałaś wygadać:-p:-D a ja myślałam ze mój M to będzie nasza tajemnica;-) a swoją drogą to szkoda że żadna mojego małżonka nie doceniła i nie wpadła na to że to właśnie on:-p

a nie myla mu sie osoby ze zdarzeniami i miejscem zamieszkania?
moj P jest troche zorientowany, ale mowiac o kims musze podac kilka informacji i wtedy skojarzy.

najbardziej sie usmiaalm jak bedac nad morzem jechalismy a spotkanie do Sopotu. P pyta z kim sie bede widziala, to ja mowie, ze z Hania i Monika.
on mysli, mysli, cos mu nie pasowalo i w koncu mowi: no ale kim one sa?
ja mowie: przeciez mowilam, ze to dziewczyny z forum.
P: no tak, ale Filwinka, czy ktos inny:-D:-D:-D
(Filwinka to nick dziewczyny z Radomia, ktory P zapamietal. a jemu zwyczajnie nie pasowalo z emowie po imieniu tylko chcial znac nicki:-D:-D)

kurcze kawałek zęba mi nie wyrwała, wisi na koniuszku... wyrawac go czy nie.... hihih o to jest pytanie i bół to to własnie on mnie boli a nie dziura:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mnie czasami boli, ale inna:-p:szok::-D:cool2:

A ja chyba sie odmelduje wzięłam prochy i kropelki po których ponoć mam spać bez żadnych atrakcji:baffled: a szczerze mówiąc już padam na nos sobotnia noc zarwana wczoraj przez kaszel może w sumie z 5 godziny więc trzymajcie kciuki oby się dziś udało bo w piwnicy może mi być trochę zimno:-D

no i jak bylo?

Majandra, a wam jak sie podobalo na wczasach? zadowoleni?

Agulka, ladny mam avatar?;-):cool2:

Ostatnia edycja:
Witam i ja. Nie uwierzycie, ale my dziś pospaliśmy do 8 :szok: Maciusiowi się poprzestawiało na wakacjach i zasypia przed 21 :wściekła/y:
Majandra, a wam jak sie podobalo na wczasach? zadowoleni?
Tak, ale tylko dlatego, że byliśmy w mieszkaniu w Warcie, gdzie tam już nikt nie mieszka i byliśmy sami. Jakbyśmy mieli być z teściami, to nawet jednego dni byśmy nie wytrzymali. Ale o tym raczej na zamkniętym napiszę :-p:sorry2:

Dzien dobry
Donkat - mnei nie przeszkadzaloby dluzsze spanie - Stasio nawoluje mnie od 6 rano albo i przed:baffled::wściekła/y:
Agulka - jak twoj zab? Napier.....ala?
Anetasa - zyjesz??

Z rana wyskoczylam z mlodym po zakupy...mialam wam pisac ze Stas dolaczyl do wzgardzicieli chleba ale jak dostal na sniadanko ten swiezutki razowy to az wedlinke odrywal i zjadal go w pierwszej kolejnosci:szok::-) - spryciarz:-p

Wczoraj stwierdzilismy z moim terapeuta ze poki co robimy sobie wolne od terapii - widzi postepy i jesli mi nie jest to bardzo potrzebne to moge sobie zrobic dorazne wakacje

Kocur jest zdrowy a te drgawki to na tle nerwowym:sorry2:

No i dzis dowiedzialam sie ze na bank Stas jest w grupie 'starszaczkow' z wybranym zlobku:-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry