Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

on tez mnie juz czasami wkurza swoim nierozgarnieciem

A czemu listy? P szuka pracy? ja tam zadnego listu nie wysylalam , tylko CV...i byly efekty wiec moze nie trzeba tylko rzetelne CV wystarczyzmam pisac z P listy motywacyjne, bo przeciez sirota sam nie umieon tez mnie juz czasami wkurza swoim nierozgarnieciem
po cholere mi drugie dziecko, skoro juz mam![]()

...i wszytskie BaBony do mojego salonu:-)
pisałam że wybywamy na dwie nocki do tesciowej

A czemu listy? P szuka pracy? ja tam zadnego listu nie wysylalam , tylko CV...i byly efekty wiec moze nie trzeba tylko rzetelne CV wystarczy![]()
a wczoraj ajk mu dalam czas wolny, zeby poszukal ogloszeni powysylala aplikacje, to oczywiscie sam tego nie zrobil, bo musie ze mna!

Wiadac jak uwaznie czytaciepisałam że wybywamy na dwie nocki do tesciowej
wypraszam sobie! czytamy uwaznie, tylko mamy slaba pamiec
Dziś była wizyta u chirurga i jest tak jak sie tego spodziewałam. Przed moim maleństwem kolejna operacja paluszka, kuźwa jak spierd....li to teraz dziecko musi poraz drugi cierpiec,, aaaaaaaa szkoda gadac.
ach, co za dranie!!!!!!!!!!
byli u nas znajomi i jestem zła bo po raz kolejny za grosz wyczucia i taktu ja idę kłaść dziecko a oni sobie siedzą i głośno gadają i wszystko w dupie mają
poszli wreszcie jakieś 15 minut temu. Tuśka znów wieczorem dostała stan podgorączkowy
szlak by to trafił myślałam że już będzie ok ni nic jutro lecimy do lekarza zobaczymy co nam powie
Klavell - juz cie zapraszam:-) z tym czolem czy bez ;-)...i wszytskie BaBony do mojego salonu:-)
![]()

;-)Dziś była wizyta u chirurga i jest tak jak sie tego spodziewałam. Przed moim maleństwem kolejna operacja paluszka, kuźwa jak spierd....li to teraz dziecko musi poraz drugi cierpiec,, aaaaaaaa szkoda gadac.
szlak by tych konowałów trafił
aż serce mi się kroi na myśl że Adaś znó będzie musiał się tyle nacierpieć:-( a Ty razem z nim.

niepotrzebnie sie Asiek martwilaJa też żyję, byle jak ale żyję. Jest ładna pogoda to się tarasujemy z dzieciakiem, pod wieczór przypomina nic nie ujmując dziecko z pegierów - umorusany, poplamiony w za duzym t-shircie - serce rosnie jak sie na niego popatrzec :-)
o Julitce piszesz?jeszcze trzeba dodac, ze na boso i z gola pupa
Musze tez troche czasu na nauke poswiecic, bo we wrzesniu mam swoją sesje, bo nie podchodzilam z wiadomych wzgledow w pierwszym terminie. Miec to z glowy i bedzie październik i mam nadzieję urodzić zdrową mała niuńkę. I wedy chyba dopiero odetchnę.
nauki nie zazdroszcze. trudne te studia? duzo teorii? ja bardziej poznam praktyke;-)
Donkat - Twój M się chyba z moim zgadal, też jakieś infantylne odpały ma, aż szkoda gadać, a tu zlecenia kurna same nie przychodzą (kuźwa w zeszłym roku same przychodziły).
coraz powazniej myslimy o wizycie u psychologa, bo ten jego dol sie ciagnie juz ponad pol roku. wydaje mi sie, z ejest coraz gorzej:-( glowe ma zabita myslami i nie koncentruje sie na tym, co trzeba
Przyszłam jeszcze zajrzeć przed snem i myślałam ze tu ruch jakiś będzie a tu dalej lipabyli u nas znajomi i jestem zła bo po raz kolejny za grosz wyczucia i taktu ja idę kłaść dziecko a oni sobie siedzą i głośno gadają i wszystko w dupie mają
.
tygrys znów bryka
buziaczki dla wszystkich
Dzień dobry! i zmykam nad jeziorko