Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to taki trik wyliczeniowy
Groszek naprawdę ma przecież 5 tyg, nie mówiąc o tym, że tym razem mężuś jest 8,5 tyg w domu![]()

wytlumaczylas sie

Dzięki, dzięki, dzięki :-)
Ciekawe czy będzie chłopak (tak obstawiam ;-) ) czy dziewczynka... ale osobiście jest mi wszystko jedno![]()

................. pyta mnie sie czy J może usiąść przy niej na weselu ( ona panna młoda) , ojca nie ma.................... będa mieli osobny stolik tylko dla Pary i rodziców ............... kuźwa a my niby mamy sami gdzie indziej bez niego siedzieć

Po moim trupie

choc wiem , że J się nie zgodzi

wszystko jedno? ja zycze dziewczynki, a przede wszystkim latwej ciazy, szczesliwego roziwazania i zdrowego bobasa:-)
poza tym szczerze podziwiam, ze zdecydowaliscie sie na trzecie dziecko. w dodatku, gdy wiekszosc czasu ejstes sama w domu

ja jeszcze podziwiam za cierpliwość
Mi wczoraj tak komp zamulał, że nie mogłam nic otworzyć, ale to była chyba wina dostawcy bo i w pracy miał zwolnione obroty i były problemy z serwerem, no i w domu podobnie.Asia gratuluję baaardzo owocnych wakacji
Kurna dopiero doczytalam, tak zamula mi ostatnio laptop,że szok. Niby jest czysty,bo skanowałam i wczoraj i dzisiaj,ale coś niewyraźny jest
.

nie wiem czy wam pisalam że jakieś półtora tygodnia temu wyciągnęłam Zuzi kleszcza (z szyji)ale nic się nie działo ...wczoraj zrobiła jej się na nodze taka opuchnięta gula wiec myslałam że ugryzł ją komar albo jakas meszka posmarowałam fenistiliem a dzisiaj rano jak W ją przyniósł to okazało się że zacząl się robić taki rumien kleszczowy W miał to w tamtym roku i musiał brać antybiotyki dzisiaj jedziemy na 14 do lekarza i zobaczymy ale jestem taka zdenerwowana że szok uroki mieszkania pod lasem