reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
a to taki trik wyliczeniowy :-D
Groszek naprawdę ma przecież 5 tyg, nie mówiąc o tym, że tym razem mężuś jest 8,5 tyg w domu :-p:cool2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwytlumaczylas sie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzięki, dzięki, dzięki :-)

Ciekawe czy będzie chłopak (tak obstawiam ;-) ) czy dziewczynka... ale osobiście jest mi wszystko jedno :tak:

wszystko jedno? ja zycze dziewczynki, a przede wszystkim latwej ciazy, szczesliwego roziwazania i zdrowego bobasa:-)

poza tym szczerze podziwiam, ze zdecydowaliscie sie na trzecie dziecko. w dodatku, gdy wiekszosc czasu ejstes sama w domu

Asia gratuluję baaardzo owocnych wakacji:-D

Kurna dopiero doczytalam, tak zamula mi ostatnio laptop,że szok. Niby jest czysty,bo skanowałam i wczoraj i dzisiaj,ale coś niewyraźny jest:baffled:

Asia obstawia chlopaka,a my wymyślamy imię dla dziewczynki...

Ale mnie teraz szwagierka wk....ła przez GG:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:................. pyta mnie sie czy J może usiąść przy niej na weselu ( ona panna młoda) , ojca nie ma.................... będa mieli osobny stolik tylko dla Pary i rodziców ............... kuźwa a my niby mamy sami gdzie indziej bez niego siedzieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Po moim trupie:no::no::no: choc wiem , że J się nie zgodzi:no::no::no:

Dzień dobry
AsiaKC- grtulaaaaacje

wszystko jedno? ja zycze dziewczynki, a przede wszystkim latwej ciazy, szczesliwego roziwazania i zdrowego bobasa:-)

poza tym szczerze podziwiam, ze zdecydowaliscie sie na trzecie dziecko. w dodatku, gdy wiekszosc czasu ejstes sama w domu
:tak::tak::tak: ja jeszcze podziwiam za cierpliwość:blink:
Super

Asia gratuluję baaardzo owocnych wakacji:-D

Kurna dopiero doczytalam, tak zamula mi ostatnio laptop,że szok. Niby jest czysty,bo skanowałam i wczoraj i dzisiaj,ale coś niewyraźny jest:baffled:
.
Mi wczoraj tak komp zamulał, że nie mogłam nic otworzyć, ale to była chyba wina dostawcy bo i w pracy miał zwolnione obroty i były problemy z serwerem, no i w domu podobnie.
Wiecie szlag mnie trafia, z racji że mojego M nie ma teraz w większości w domu i auto stoi nieużywane, Szwagier mojego M odstawił do mechanika swoje auto i po uzgodnieniu pożyczył od nas auto. To jest typ człowieka , który kompletnie nie szanuje samochodów- w przeciwieństwie do nas-i już siadła skrzynia biegów i ma jakieś problemy z wbiciem "jedynki"i " dwójki". Szlag mnie trafia bo znowu pójdzie kasa na naprawę, która była przeznaczona na coś innego. I zaczynamy chyba będziemy sprzedawać naszą furkę za nim całkowicie się rozkraczy- co po użytkowaniu przez Szwagra jest bardzo prawdopodobne:baffled:

reklama
Cześć
Asia gratulacje!!! no te jest już nas trzy tylko ze mnie to już spory wieloryb :sorry2:
Normalnie nie przeklinam ale chyba dzisiaj zacznę :angry: nie wiem czy wam pisalam że jakieś półtora tygodnia temu wyciągnęłam Zuzi kleszcza (z szyji)ale nic się nie działo ...wczoraj zrobiła jej się na nodze taka opuchnięta gula wiec myslałam że ugryzł ją komar albo jakas meszka posmarowałam fenistiliem a dzisiaj rano jak W ją przyniósł to okazało się że zacząl się robić taki rumien kleszczowy W miał to w tamtym roku i musiał brać antybiotyki dzisiaj jedziemy na 14 do lekarza i zobaczymy ale jestem taka zdenerwowana że szok uroki mieszkania pod lasem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry