Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale mnie teraz szwagierka wk....ła przez GG................. pyta mnie sie czy J może usiąść przy niej na weselu ( ona panna młoda) , ojca nie ma.................... będa mieli osobny stolik tylko dla Pary i rodziców ............... kuźwa a my niby mamy sami gdzie indziej bez niego siedzieć
Po moim trupie
choc wiem , że J się nie zgodzi
![]()

To jest typ człowieka , który kompletnie nie szanuje samochodów- w przeciwieństwie do nas-i już siadła skrzynia biegów i ma jakieś problemy z wbiciem "jedynki"i " dwójki". Szlag mnie trafia bo znowu pójdzie kasa na naprawę, która była przeznaczona na coś innego. I zaczynamy chyba będziemy sprzedawać naszą furkę za nim całkowicie się rozkraczy- co po użytkowaniu przez Szwagra jest bardzo prawdopodobne![]()

Normalnie nie przeklinam ale chyba dzisiaj zacznęnie wiem czy wam pisalam że jakieś półtora tygodnia temu wyciągnęłam Zuzi kleszcza (z szyji)ale nic się nie działo ...wczoraj zrobiła jej się na nodze taka opuchnięta gula wiec myslałam że ugryzł ją komar albo jakas meszka posmarowałam fenistiliem a dzisiaj rano jak W ją przyniósł to okazało się że zacząl się robić taki rumien kleszczowy W miał to w tamtym roku i musiał brać antybiotyki dzisiaj jedziemy na 14 do lekarza i zobaczymy ale jestem taka zdenerwowana że szok uroki mieszkania pod lasem

Tak jak mówiłam, dziś wzięłam przed 5 Adaśka do nas/ mnie bo J właśnie jechał w trasę. no i pospaliśmy do 7:15![]()
A na dokładkę nie mam za wiele do zrobienie( jeszcze) i męczę neta.Ale ileż można![]()
Witam. Ja już po badaniach, wyniki popołudniu :-)
Nieźle się czuję. Mdłości nie mam, upały mnie męczą jednak. Jestem senna i słaba (leniwa ;-) ).
Mój M wychodzi z podobnego załozenia, ale my jak jeszcze nie mieliśmy auta to Szwagier nam pożyczał i w ramach rewanżu nie odmówiliśmy tym bardziej, ze miał solidny argument-auto stoi nie używane i nijak sie wykręcic z tego. Poza tym jak Donkat pisze ,to rodzinaWiesz co z całym szacunkiem ale nie rozumiępo co pożyczacie komus takiem auto
jak wiadomo co z nim zrobi
ja i M wogóle wychodzimy z założenia że żony i samochodu sie nie pożycza;-)
![]()
Naleniu**** siepóki mozeszNieźle się czuję. Mdłości nie mam, upały mnie męczą jednak. Jestem senna i słaba (leniwa ;-) ).

Ja się lenię jeszcze tylko dziś, od jutra koniec laby - jakoś musze się zebrać i dom do porządku doprowadzić i chłopaków zająć...
Wiem, nawet po 8, ale lekarka wolała dać już antybiotyk.Majandra jeżeli twój tata bieże antybiotyki to chyba jeszcze nie wiadomo czy się zaraził bo badanie można zrobić dopiero po 6 tygodniach

:-)

:-)
:-) Jade po obiadku do BRW wybrac meble do recepcji:-) Pogoda przepiekna:-)