gagulec
wrześniowa mama 2007
Ja będzie kurwica trafiaćZdasz prawko i będziesz mykać autem a będzie się pienić.
Jakie sprawy radcy załatwili??????

Sprawy urzędowe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja będzie kurwica trafiaćZdasz prawko i będziesz mykać autem a będzie się pienić.
Jakie sprawy radcy załatwili??????

jestem i ja, wychodzi na to, że tylko my dwie tu rządzimyNo dobra dziewczyny, ja sobie publicznie poklnęłam ale chyba sie nie wystraszyłyście
Nikogo nie ma![]()

No to imprezkę czas zacząć-u mnie " Leszek" odbezpieczonyjestem i ja, wychodzi na to, że tylko my dwie tu rządzimy![]()

u mnie Zloty Bażant od bratowej z wczasówNo to imprezkę czas zacząć-u mnie " Leszek" odbezpieczony![]()
i do tego smażona cebulaBratowa zaszalałau mnie Zloty Bażant od bratowej z wczasówi do tego smażona cebula

jeszcze na sam koniec dnia sie wkurzyłam bo wybrałam się do tej koleżanki co urodziła do szpitala żeby zobaczyc dzidzie ale okazało sie że odwiedziny tylko do 18 a ja tam byłam ok 18.30 i ledwo co weszłam pielęgniarka mnie zobaczyła i pogoniła

i tyle było z odwiedzin
a później się jak wściekałam na D bo jak zwykle nie ma dla nas czasu bo praca i praca a dziś planował wypic ze mna kawkę i troszke posiedziec z nami na dworze to zaczli się sosiady do niego schodzic

i dopiero w sumie przed chwilą przyszedł to zadzwonił tatuś
ach dzień do .....szalała i zaszalałaBratowa zaszalała![]()

a dzieciom chociaż kapcie góralskie kupiła

Adaś w 28 stopniach gorąca pomyka w kierpcach czy jak to tam się nazywa, w tych takich grubych trzewiczkach domowych

Dobra herbatka nigdy nie jest złaSmacznego! Niestety się nie dołaczę :-( Chyba że z herbatką ;-)
Gagulec - jak bym była w takiej sytuacji jak Ty to też bym klęła! Oj już dawno byłaby awantura jak 150!!! Współczuję Ci sytuacji, bardzo!

( popołudniu doszły jeszcze dogryzki szwagierki, "że mnie trudno zastać w domu" i info, ze teściówka jest doszczętnie spłukana finansowo i kto ma jej dać.......( miesięczna pula, którą dajemy na początku miesiaca już się rozeszła)???? oczywiście, że nie Chwast
A mnie trafia bo utrzymujemy w ten oto sposób Chwasta
Nie straszne mrozy, ani upałyszalała i zaszalałaa dzieciom chociaż kapcie góralskie kupiła
Adaś w 28 stopniach gorąca pomyka w kierpcach czy jak to tam się nazywa, w tych takich grubych trzewiczkach domowych
![]()