reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja dziś cały dzień nerwowa i jakaś płaczliwa jestem:zawstydzona/y::wściekła/y:jeszcze na sam koniec dnia sie wkurzyłam bo wybrałam się do tej koleżanki co urodziła do szpitala żeby zobaczyc dzidzie ale okazało sie że odwiedziny tylko do 18 a ja tam byłam ok 18.30 i ledwo co weszłam pielęgniarka mnie zobaczyła i pogoniła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i tyle było z odwiedzin:crazy:a później się jak wściekałam na D bo jak zwykle nie ma dla nas czasu bo praca i praca a dziś planował wypic ze mna kawkę i troszke posiedziec z nami na dworze to zaczli się sosiady do niego schodzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i dopiero w sumie przed chwilą przyszedł to zadzwonił tatuś:crazy:ach dzień do .....

Smacznego! Niestety się nie dołaczę :-( Chyba że z herbatką ;-)

Gagulec - jak bym była w takiej sytuacji jak Ty to też bym klęła! Oj już dawno byłaby awantura jak 150!!! Współczuję Ci sytuacji, bardzo!

reklama
Smacznego! Niestety się nie dołaczę :-( Chyba że z herbatką ;-)

Gagulec - jak bym była w takiej sytuacji jak Ty to też bym klęła! Oj już dawno byłaby awantura jak 150!!! Współczuję Ci sytuacji, bardzo!
Dobra herbatka nigdy nie jest zła:laugh2:
Moja sytuację rodzinną podsumowuje oto tak- Co nas nie zabije , to nas wzmocni.:szok: ( popołudniu doszły jeszcze dogryzki szwagierki, "że mnie trudno zastać w domu" i info, ze teściówka jest doszczętnie spłukana finansowo i kto ma jej dać.......( miesięczna pula, którą dajemy na początku miesiaca już się rozeszła)???? oczywiście, że nie Chwast:crazy: A mnie trafia bo utrzymujemy w ten oto sposób Chwasta:wściekła/y:

szalała i zaszalała :eek::eek::eek::eek: a dzieciom chociaż kapcie góralskie kupiła:tak::tak::tak: Adaś w 28 stopniach gorąca pomyka w kierpcach czy jak to tam się nazywa, w tych takich grubych trzewiczkach domowych:sorry::sorry::sorry:
Nie straszne mrozy, ani upały:-D:-D:-D

Ale, trzeba myśleć pozytywnie.
Teraz mowie dobranoc bo zmęczona. W pracy był wyczerpujący dzień, a jutro jestem w wydziale saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmaaaaaaaaa!!!!czyli bedzie jazda

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry