reklama

Wrześniówkowe mamy

Aaaaaa ratunku, zapowiadają mega burzę z gradobiciem i już zaczyna się brzydko chmurzyć, a ja jeszcze godzinkę w pracy.Dobrze, że mam wentylator bo inaczej bym sie ukisiła w pokoju:-D:-D taki niemiłosierny zaduch:baffled:
Nuśka -Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.Wszystkiego NAjlepszego w dniu urodzin:-):-):-)
I my się dołączamy do życzeń:tak::tak:

reklama
Nuska - 100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A u nas leci jak...z gorki.Tzn szybko...caly czas cos zalatwiam a przy okazji i lekarzy Staska (przed zlobkiem) i swoje (biodro). W domu nastroje jakies zkwaszone...ale nie chce mi sie na ten temat rozpisywac...i w ogole jakos przejmowac. Mam i tak co robic.
Stas byl dzis w zwiazku z bilansem u ortopedy -nie musi juz nosic specjalnych butow typu Daniel czyli z tym obcasem i zapietka:-). Tylko specjlane na wymiar robione wkladki do butow. Ale jego koslawe nozki sa jak najbardziej w porzadku.:-)A to najwazniejsze.

Wpadłam się pożegnać:-) i życzyć Wam miłego tygodnia bezemnie:-p przepraszam za nieobecność i nieodpisywanie ale poprostu zabrakło czasu na cokolwiek:zawstydzona/y: teraz już powoli się zbieramy i zamieżamy gdzieś po 22 wyjechać;-) obiecuję że nadrobię zaległości po powrocie trzymajcie się kobitki cieplutko:-)

A w takich wąskich to da się tańczyć?:confused:
da, da:tak::tak::tak: ona jest z satyny rozciągliwej, ja się w niej czułam super, nie krępowała ruchów:no:

Był dzis fachowiec od centralnego ogrzewania na budowie i powiedział, żeby najmniej 35tyś szykować:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

U nas też popołudniu się zachmurzyło, ale deszczu ani, ani :no::no::no: tlenu brak:tak:

Aneta odpoczywaj ile wlezie, miłego urlopu

Jeszcze do wszystkiego brakuje mi humorków małżonka:wściekła/y: Chyba przetrącę go w ten weekend, ledwo wrócił,a już mam go dość. Piękny koniec i tak ciężkiego tygodnia mi się szykuje:-(

Dzień dobry.
Melduję, że jeszcze żyję, ale chcę żeby już ten tydzień się skończył:baffled: Normalnie jestem wrakiem psychicznym:-( Potrzeba mi jakiejś odskoczni-obowiązkowo bo oszaleje:angry:
Pozdrawiam Milego niedzielnego popołudnia BBonki.
papa

reklama
Nuśka -Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.Wszystkiego NAjlepszego w dniu urodzin:-):-):-)

ja też, ja też...... dołańczam się do życzeń, przede wszystkim szczęścia i zdrowia, a z resztą to jakoś będzie:tak::tak::tak:

I my się dołączamy do życzeń:tak::tak:

Nuska - 100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

Dziękuję bardzo:tak::tak: o tak się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D

Poimprezowałam troszeczkę i to tak od piątku w pracy już zaczęłam w sobotę imprezka a dzisiaj zabieram rodziców na obiadek:-) no tak na 30-tkę 3 dni imprezowania ;-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry