foto pilsssssssssssssssssssssssssss, bo mój J mówi, że mamjuż świra na tym punkcie
![]()
jutro bo dzisiaj to nie wiem

EDIT przejrzę stare fotki może gdzieś będZie
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
foto pilsssssssssssssssssssssssssss, bo mój J mówi, że mamjuż świra na tym punkcie
![]()

ZOSTAŁO COŚ DLA MNIE?????????????????????????????bo bardzo chętnie się z wami napije:-)

Jestem przecież imprezka mnie nie może ominąca gdzie reszta, ktore mialy tak z nami pic? a moze pija bez nas?
monia, co u Ciebie?

oj zwabiłaśchyba Cie zwabilam myslami;-):-)
siadaj i gadaj! napij sie!
ja cos przeczuwałam że dziś będzie imprezka
własnie przd chwila wypiłam z sąsiadką piwko na pół na pożegnanie lata a teraz przyszłam z wami żegnac te lato
ooooooooooooo sypialnia super, masz w całej czy tylko na ścianie gdzie zagłówek łózka??????????????????
Od góry do dołu na całej szerokości łóżka łącznie z szafkami nocnymi , reszta pomalowana na jaśniutki beż, całej sypialni nie chciałam w strukturze bo bałam się że będzie męcząca a tak jest ok my jesteśmy zadowoleniooooooooooooo sypialnia super, masz w całej czy tylko na ścianie gdzie zagłówek łózka??????????????????