30Agulka
Wrześniowe mamy'07
dzis jest 21 a piekniewe wrześniu to troszkę za późno nad morze![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzis jest 21 a piekniewe wrześniu to troszkę za późno nad morze![]()

ale Ola już będzie chodzic do przedszkola więc na wakacje to ju znie bardzo będzie można jechacdzis jest 21 a pieknie![]()

a rok temu przecież miałam wypalana
i pytałam się go czy są jakies inne metody leczenia to stwierdził że może mi przepisac jakiś preparat ale to jeszcze zależy od wyniku cytologii
jak będzie dobra to mi przepisze a jak nie to będzie wypalanka:-(ja się śmieję że takich sąsiadów to ze świeczką szukacjak to się mówi są do tańca i do różańca
;-)

JA niestety jutro muszę rano wstać więc z żalem mówię dobranoc ale jeszcze tu wrócę jutro..... pojutrze itd................:-)

i jak tu z Wami pić, Donakt zwiała bez pożegnania, Nuska chybcikiem też, Hrudzia nawet kielona nie przechyliła.... a szkoda gadać ide się upić
Donatk jak tam trampolna, zjeżdzalnia, bo na zdjęciach widziałam???????? I czemu one takie duzych rozmiarów, dłlllllllllllllllllugo sie otwierają

net mi zezarlo

Coś mnie łamie w gnotach i chyba położę się
we wrześniu to troszkę za późno nad morze![]()

ja dziś byłam u gina i miałam robiona cytologie i też stwierdził że mam nadżerkęa rok temu przecież miałam wypalana
i pytałam się go czy są jakies inne metody leczenia to stwierdził że może mi przepisac jakiś preparat ale to jeszcze zależy od wyniku cytologii
jak będzie dobra to mi przepisze a jak nie to będzie wypalanka:-(
to suuuper! ja mam jednych fajnych, ale wiekowo nie teges. drudzy mlodzi, ale za to zadufani
u nas też ci jedni właśnie są superbo drudzy to tacy sobie
NIEspokojnej nocki, wkoncu maz po cos dolewal i dolewal...
oooo!!!!!!!co to to nie!!!! bez pozegnanaia nie wychodze. tym razem mnie wywalili silanet mi zezarlo
zdjecia nie duze, 640 na ilestam
wszystko fajne, ale mala i tak placu zabaw nie przepusci
ja sie ciesze, ze zakupilismy te graty, bo jednak niunka dluzej sie sama zajmie majac co robic. choc nie powiem, bo najlepiej jej sie skacze i zjezdza, jak ktos asystuje
a u nas dzieci mają i zjeżdżalnie, i piaskownice i huśtawke a i tak wiecznie sie nudzą i nie korzystają z tych sprzętówdopiero jak ich postrasze że zawioze to innym dzieciom to troszkę się tym pobawią ale to i tak nie zawsze
napij sie! moze grzanca sobie zrob?
eeee tam pozno, wiecej jodu bedzie![]()
mi lekarz to odradzałnadzerka sie moze odnawiac, niestety:-(
ja tez mialam wypalana a slyszalam, ze jeszcze zamrazaja. nie weim, co lepsze

nie doszłam do przychodni ze sobą, ale w środę szczepienie i bilans to się zapiszęale Ola już będzie chodzic do przedszkola więc na wakacje to ju znie bardzo będzie można jechac
a miałam zapytac i co wkońcu z ta twoją nadżerką? zapisałaś się na NFZ? ja dziś byłam u gina i miałam robiona cytologie i też stwierdził że mam nadżerkęa rok temu przecież miałam wypalana
jak będzie dobra to mi przepisze a jak nie to będzie wypalanka:-(

jest jeszcze laserowe usuwanie i to kosztowało 3 lata temu 450złnadzerka sie moze odnawiac, niestety:-(
ja tez mialam wypalana a slyszalam, ze jeszcze zamrazaja. nie weim, co lepsze

ja sie wlasnie ostatnio zastanawialam, ze przed ciaza mialam sklonnosc do stanow zapalnych i ciagle lalapalam jakies grzybki, a teraz nie. ciekawe czemu? zmienil mi sie odczyn, czy co?![]()

dziurka przepchana