reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Od góry do dołu na całej szerokości łóżka łącznie z szafkami nocnymi , reszta pomalowana na jaśniutki beż, całej sypialni nie chciałam w strukturze bo bałam się że będzie męcząca a tak jest ok my jesteśmy zadowoleni
no tak jak ja będę chciała:tak:, będzie na całej długości ściany, bo łózko szerkoie 2 metry do tego dwie szafki nocne koniec ściany:sorry::eek::eek::eek::eek:

no tak jak ja będę chciała:tak:, będzie na całej długości ściany, bo łózko szerkoie 2 metry do tego dwie szafki nocne koniec ściany:sorry::eek::eek::eek::eek:
o to będzie super:-):-) ale fajniutko mieć tak swój domek i sobie planować planować i później wprowadzać te plany .......... ja wciąż pamiętam że obiecałaś parapetówę a wiesz dla mnie odległość to nie problem ;-)

JA niestety jutro muszę rano wstać więc z żalem mówię dobranoc ale jeszcze tu wrócę jutro..... pojutrze itd................:-p:-)

Ostatnia edycja:
JA niestety jutro muszę rano wstać więc z żalem mówię dobranoc ale jeszcze tu wrócę jutro..... pojutrze itd................:-p:-)
i jak tu z Wami pić, Donakt zwiała bez pożegnania, Nuska chybcikiem też, Hrudzia nawet kielona nie przechyliła.... a szkoda gadać ide się upić:crazy::crazy::crazy:

Donatk jak tam trampolna, zjeżdzalnia, bo na zdjęciach widziałam???????? I czemu one takie duzych rozmiarów, dłlllllllllllllllllugo sie otwierają

Sorki ale nie mogę sie powstrzyamć nie pokazując tej struktury:sorry:,,,,,,,,,, wybaczcie:eek::eek::eek::eek::eek:

o, to bardzo mi się podoba, takie stare złoto, mosiądz, cy cuś

aaaa, to inna sprawa. myslalam, ze zwykla farba jak i sciany
ja mam w korytarzu tynk,ale taki ostry, bardziej jak na zewnątrz i też nie brudzi się.
Coś mnie łamie w gnotach i chyba położę się

o to będzie super:-):-) ale fajniutko mieć tak swój domek i sobie planować planować i później wprowadzać te plany .......... ja wciąż pamiętam że obiecałaś parapetówę a wiesz dla mnie odległość to nie problem ;-)

ja słów nie rzucam na wiatr:-p:-p:-p jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wrześniu przyszłego roku ZAPRASZAM , w końcu mamy 4 pokoje i salon 39m2:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry