monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja się śmieję że takich sąsiadów to ze świeczką szukacnie mozemy jeszcze zegnac, niech slonko bedzie dlugo, dlugo!
monia, fajnych masz sasiadow?
jak to się mówi są do tańca i do różańca
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja się śmieję że takich sąsiadów to ze świeczką szukacnie mozemy jeszcze zegnac, niech slonko bedzie dlugo, dlugo!
monia, fajnych masz sasiadow?
jak to się mówi są do tańca i do różańca
;-)no tak jak ja będę chciałaOd góry do dołu na całej szerokości łóżka łącznie z szafkami nocnymi , reszta pomalowana na jaśniutki beż, całej sypialni nie chciałam w strukturze bo bałam się że będzie męcząca a tak jest ok my jesteśmy zadowoleni
, będzie na całej długości ściany, bo łózko szerkoie 2 metry do tego dwie szafki nocne koniec ściany

o to będzie super:-):-) ale fajniutko mieć tak swój domek i sobie planować planować i później wprowadzać te plany .......... ja wciąż pamiętam że obiecałaś parapetówę a wiesz dla mnie odległość to nie problem ;-)no tak jak ja będę chciała, będzie na całej długości ściany, bo łózko szerkoie 2 metry do tego dwie szafki nocne koniec ściany
![]()
:-)i jak tu z Wami pić, Donakt zwiała bez pożegnania, Nuska chybcikiem też, Hrudzia nawet kielona nie przechyliła.... a szkoda gadać ide się upićJA niestety jutro muszę rano wstać więc z żalem mówię dobranoc ale jeszcze tu wrócę jutro..... pojutrze itd................:-)

o, to bardzo mi się podoba, takie stare złoto, mosiądz, cy cuś
ja mam w korytarzu tynk,ale taki ostry, bardziej jak na zewnątrz i też nie brudzi się.aaaa, to inna sprawa. myslalam, ze zwykla farba jak i sciany
ja słów nie rzucam na wiatro to będzie super:-):-) ale fajniutko mieć tak swój domek i sobie planować planować i później wprowadzać te plany .......... ja wciąż pamiętam że obiecałaś parapetówę a wiesz dla mnie odległość to nie problem ;-)
JA niestety jutro muszę rano wstać więc z żalem mówię dobranoc ale jeszcze tu wrócę jutro..... pojutrze itd................:-)

jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wrześniu przyszłego roku ZAPRASZAM , w końcu mamy 4 pokoje i salon 39m2
po drodze nad morze bedziesz miałaAgulka a czemu mieszkasz tak daleko ode mnie:-(???na parapetówe bym przyjechała![]()

we wrześniu to troszkę za późno nad morzepo drodze nad morze bedziesz miała![]()