30Agulka
Wrześniowe mamy'07
raczej bardziej przeszlifowanasugerujesz, ze wczesniej bylo na pol gwizdka?![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
raczej bardziej przeszlifowanasugerujesz, ze wczesniej bylo na pol gwizdka?![]()

ja bym chyba wolała ten 4 wariantmonia, czyli wielkiego wyboru nie masz![]()

ale zobaczymy w końcu to nie 750zł jak wołał mój gin

Okropny byłMajandra Maciuś był bardzo marudny po południu??????? Noc przespał ładnie calutką????? Bo mój mały jak jest za bardzo wymęczoeny to potem sa problemy w nocy.

Oj, nie pytaj. Momentami mam wrażenie, że wszystko wymyka mi się spod kontroli. Ale powoli zaczynam ogarniać. Jakaś bardziej zorganizowana powolutku zaczyna być. Ale jeszcze daleka droga do tego :-Majandra kobieto pracy jak Ty sobie radzisz ze wszystkim ??

gejem) choc nie wiem na bank - materacem nie bylam
:-
ja myslalam ze spale sie ze wsydu a on: Nie, nie, droga sasiadko, nic sie nie stalo:-)

nawet nie wiecie jak żałuję że mnie wirtualna imprezka ominęła:-(

także czuję że wrazie czego wojna dopiero przede mną
a tatuś Was pozdrawia;-) a co do odległości to nie ma takiej która by nam przeszkodziła w spotkaniu
tylko teraz Wasza kolej może zimą jakieś ferie w górach;-):-)to macie dzialke?zawsze mowilas, ze z tych niedizalkowych jestescie
![]()
długo się zastanawialiśmy ale biorąc pod uwagę fakt że mieszkamy w bloku uznaliśmy że przydałoby się miejsce w którym można by sobie w wekend zrobić grilka czy pójśc i poprostu latem rozłożyć małej basen i posiedziec na świeżym powietrzu;-) tylko że ta działka dośc spora ale wogóle nie zagospodarowana trzeba było nawieźć sporo ziemi i tak po trochę powoli M załatwiał gdzie się dało ziemie i nawoził teraz zaczął już powoli siać trawkę no i wreszcie zrobił ogrodzenie żeby nam już tam nikt nie łaził
ale konkretnie weźmiemy się za nią na wiosnę tylko że dobrze myśłałaś że my tacy nie działkowi
bo uprawiać to ja nie mam zamiaru kilka krzaczków owocowych a reszta trawka kwiatuszki itp 
Dziewczyny życzę miłego wieczoru ja niestety odpadam jestem tak zmęczona że ledwo żyje za tydzien obrona a ja prawie nic jeszcze się nie uczyłam
Zuzka jest chora czy pisałam że malo choruje ? no to wykrakałam bo czegoś takiego jeszcze w jej dwuletnim życiu nie było ...:-( ma angine zastrzyki i generalnie masakra od rana na mnie leżała z 40-sto stopniową gorączką potem pojechaliśmy do lekarza i tam spędziliśmy prawie dwie godziny (ja z Zuzką na rękach) nastepnie pogotowie bo pielęgniarka nie chciała zrobić zastrzyku na szczęście Zuzia już śpi ale ja już chyba nie mam siły się uczyć jutro niby przyjedzie teściowa ale same wiecie jak to jest z chorym dzieckiem tylko mamusia mamusiaale mam nadzieję że po zastrzykach szybko jej przejdzie teraz śpi dość spokojnie nie ma gorączki
z dobrych nowin to ostatnio znowu dość często sikała w majtki a od wczoraj woła jak zaklęta nawet dzisiaj pomimo gorączki chyba stwierdziła że ma już dwa latka i nie wypada sikać gdzie popadnie ;-)
ja słów nie rzucam na wiatrjak wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wrześniu przyszłego roku ZAPRASZAM , w końcu mamy 4 pokoje i salon 39m2
![]()
nie doszłam do przychodni ze sobą, ale w środę szczepienie i bilans to się zapiszę
Lekarz mi mówił, że jak raz zlikwidują to juz nie wróci
jest jeszcze laserowe usuwanie i to kosztowało 3 lata temu 450zł![]()
ale wiem że niestety nadżerka lubi nawracać przynajmniej tak mi kiedyś mój gin powiedział.
na nic tłumaczenia że dwa razy pytaliśmy o to lekarkę i potem jeszcze ciocię pediatrę przez telefon i powiedziały że to na pewno nie od basenu bo angina to choroba bakteryjna więc pewnie ktoś ją pocałował (o co przy urodzinach nie trudno),wzieła czyjś kubeczek albo coś w tym rodzaju ale teściowa i tak wie lepiej 

choć przyznam że jak przeczytałam że Zuzka jest chora to też pomyślałam o tym basenie bo pisałaś że ostatnio z katarem była