reklama

Wrześniówkowe mamy

Braciszek dla Julitki? A niedawno Donka pisała,że żadnych dzieci więcej:eek:
My zaczynamy w lutym, no może pod koniec stycznia. Trochę zależy mi żeby urodzić do konca przyszlego roku. Mateusz u nas jest sam ze swojego rocznika,a wiadomo na wsi trzeba wszędzie dojechać i jeśli chodzi np. o przedszkole to będzie sam,nie myślałam o tym planując go, tzn. robiąc:-p a w przyszłym roku będzie 2 dzieciaczków w naszym bloku i wtedy inaczej jest...

reklama
Donkat to faktycznie masz niezły dylemat:sorry: nie zazdroszczę tym bardziej że później wrazie czego trzeba tą kase zwracać:wściekła/y: ale tak jak pisze Agulka to musi być Twoja decyzja w końcu to Twój tron;-)
Justyna faktycznie na wsi inaczej i trzeba brać pod uwagę nawet ewentualne kwestie odwożenia dziecka do przedszkola czy szkoły;-) ja i tak jestem pełana podziwu dla Ciebie że myślisz o drugim dziecku ale co sie dziwić jak ja wogóle sobie nie wyobrażam posuadania kolejnego maleństwa w najbliższej przyszłości:zawstydzona/y:

A ja już wiem że wrazie czego kierowniczka mnie zmieni o 20:tak: ale próbuje jeszcze dodzwonić sie do Agi bo jak z nią gadałam to mówiłam że o 15 a w sumie skoro dziadki zajmą sie Tuśką to mogłaby później i może uda sie trochę wcześniej niż o 20;-)

My zaczynamy w lutym, no może pod koniec stycznia. Trochę zależy mi żeby urodzić do konca przyszlego roku. Mateusz u nas jest sam ze swojego rocznika,a wiadomo na wsi trzeba wszędzie dojechać i jeśli chodzi np. o przedszkole to będzie sam,nie myślałam o tym planując go, tzn. robiąc:-p a w przyszłym roku będzie 2 dzieciaczków w naszym bloku i wtedy inaczej jest...
każdy argument jest dobry by zacząc palować:-p:tak:

ja to przetłumaczylam jako działka,ale właśnie sprawdziłam i to jest charynda po naszemu,czyli poszli na orzechy do "sąsiada" bez jego wiedzy;-)

jeszcze jeden. tego tez bym nie pojela:-D:-D:-D
u nas to sie nazywa zlodziejka i juz;-)

bo to sa plany Agulki wobec mnie, anie moje:-D:-D:-D:rofl2:

ale cieplutko dzis u nas. az mil. a jak popatzrylam na prognozy na jutro, to:szok::szok::szok::szok: tylko 13st ideszcz:-(. juz sie zacznie palenie w piecu i zimno:crazy:

Aneta jak na razie to strasznie chcę być w ciąży:-D no i tak od słowa do słowa wyszlo,że jeśli poszłabym do pracy,a mlody do przedszkola to później mogłoby nie być czasu na 2 albo ochota by minęła i Mateusz zostałby sam. Na razie zmieścimy się na kawalerce, na początku roku zmienimy łóżka, tzn. Mateusz dostanie swoje,a my zamienimy nasz wielki narożnik na takie coś Fotel rozkładany 2-oso., Amerykanka PROMOCJA!!! (743779845) - Aukcje internetowe Allegro i będzie dobrze,a później pomyślimy co dalej. A może teraz w totka trafimy, haha

jeszcze jeden. tego tez bym nie pojela:-D:-D:-D
u nas to sie nazywa zlodziejka i juz;-)

bo to sa plany Agulki wobec mnie, anie moje:-D:-D:-D:rofl2:

ale cieplutko dzis u nas. az mil. a jak popatzrylam na prognozy na jutro, to:szok::szok::szok::szok: tylko 13st ideszcz:-(. juz sie zacznie palenie w piecu i zimno:crazy:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

My juz ze dwa razy u dzieci przeplilismy, jak temp była na dworze wdzień 15 stopni a w nocy 1:szok::tak::tak::tak:

Justyna
zdrowe podejście do powiększania rodziny, dal tego ja tez chciałam jedno za drugim ( prawie) a potem zająć sie sobą

Zazdroszczę Wam tego że możecie sobie napalić kiedy chcecie i jest cieplutko;-) my na łasce spółdzielni kiedy włączą to będzie a tak marznijcie i już:crazy:

Aneta jak na razie to strasznie chcę być w ciąży:-D no i tak od słowa do słowa wyszlo,że jeśli poszłabym do pracy,a mlody do przedszkola to później mogłoby nie być czasu na 2 albo ochota by minęła i Mateusz zostałby sam. Na razie zmieścimy się na kawalerce, na początku roku zmienimy łóżka, tzn. Mateusz dostanie swoje,a my zamienimy nasz wielki narożnik na takie coś Fotel rozkładany 2-oso., Amerykanka PROMOCJA!!! (743779845) - Aukcje internetowe Allegro i będzie dobrze,a później pomyślimy co dalej. A może teraz w totka trafimy, haha

Plan super:tak: zazdroszczę odwagi bo samej mi jej brak:zawstydzona/y: nawet ostatnio rozmawialiśmy my z M o tym bo jego zdaniem im dalej będę to odkładać tym trudniej będzie mi się potem ewentualnie zdecydować:sorry: wiem że ma rację i nawet mu ja przyznałam ale co poradzę jak mam jakąś blokade psychiczną i już:eek: i poprostu nie widzę siebie z maleństwem:no: o ciąży już nie wspominajac:sorry:

Zazdroszczę Wam tego że możecie sobie napalić kiedy chcecie i jest cieplutko;-) my na łasce spółdzielni kiedy włączą to będzie a tak marznijcie i już:crazy:

co poradzę jak mam jakąś blokade psychiczną i już:eek: i poprostu nie widzę siebie z maleństwem:no: o ciąży już nie wspominajac:sorry:

tylko, ze u was dluzej jest cieplo w mieszkaniu, niz w domku jednorodzinnym. u nas teraz iweczorami to juz dosc chlodno jest

jest nas dwie:zawstydzona/y:. w ciazy moge byc, ale co do dziecka, to na razie podizekuje:zawstydzona/y:

musze sie pochwalic, ze u nas koniec ze smokiem:-)
ostatnio mala sie nawet upominala, to odcielam koncowke i pokazalam jej mowiac, ze Psotka pogryzla. a ze psotka u nas wyszskto gryzie, to Jultika bez szemrania przyjela te wiadomosc:-)
na cale szczescie bylo bez awantur i placzu:-)
chyba byla ostatnim wrzesniatkiem ze smokeim:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry