reklama

Wrześniówkowe mamy

30km na godz i dojedziesz:-D:-D
pierwsze wrazenie bedzie dzikie, bo mniejszy samochod niz Twoj, ale dasz rade:tak:;-)

Jakoś muszę sobie poradzić;-) w końcu mój mały skarb w domu będzie czekać;-) tylko przeraża mnie ten brak wspomagania:szok: no i jako że to benzyniak a nie dizel to sie zastanawiam ile razy mi zgaśnie przy ruszaniu:eek::rofl2:

reklama
Kurde ale fajnie nie nadążam odpisywać:rofl2: dawno już tak nie miałam;-)

[/B]

wtedy to Natalka bedzie miala starych gdzies i nie ebdzie sie z Wami chciala pokazywac, bo to obciach:-D:-D:cool2:

my planujemy jeździć sami na wakacje, ale w tym samym czasie dzieci będą na koloniach lub obozach:tak::tak::tak::tak:

Nie no nie miałam na myśli że jak będzie już o tyle starsza tylko tak ok 7-8 lat właśnie tak jak pisze Agulka mała na kolonie a my na urlop:-)

A wracając do tematu moich ulubionych gości;-) to dzis jedna z tych cyganek wychodząc na spacer z dzieckiem poprosiła żeby jej posprzątać w pokoju nie chcecie wiedzieć co tam zastałyśmy:szok: obsikane pampki walały się po podłodze:wściekła/y: o reszcie nie wspomnę:no:

A wracając do tematu moich ulubionych gości;-) to dzis jedna z tych cyganek wychodząc na spacer z dzieckiem poprosiła żeby jej posprzątać w pokoju nie chcecie wiedzieć co tam zastałyśmy:szok: obsikane pampki walały się po podłodze:wściekła/y: o reszcie nie wspomnę:no:
no w końcu są w takim miejscu, gdzie jest służba:-) a tak powaznie to przerażające:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aneta, a w pracy juz spokoj? ruchu nie ma?

No juz coraz spokojniej:tak: więc można wreszcie odetchnąć tylko wiadomo w wekendy zawsze młyn:tak: właśnie muszę przejrzeć swoją biblioteczkę w domu i wziąć sobie jakąs książkę do pracy:tak: bo pewnie na taki owocny dzień jak dziś na forum to nie mam co liczyć często:zawstydzona/y: no chyba że wrócą stare dobre czasy jestem jak najbardziej za:-)

a Mati nie tęskni za Olą? Mój mały nie może sie doczekac kiedy Maja wróci ze ...szkola:tak:, bija się , krzyczą, płaczą.......... ale wszystko razem :-D i jak krzycze na jedno z nich to drugie tuli pierwsze i mówi: moja Maja, albo mój Adaś:sorry:
no właśnie teraz byłam w szoku bo wogóle nie tęsknił i jakby taki spokojniejszy był nawet bajki go ineresowały ale od dzis zaś urwisuje i co chwile bójka o byle co

No to znów mamy coś wspólnego;-) bo ja tez nie wyobrażam sobie zostawić dziecka a sama jechać gdzieś na wakacje:no: no chyba że jak już będzie dużo starsza:tak:
no na wakacje to bym sama bez dzieci nie pojechała:no:chyba że na jakąś 2-3 dniowa wycieczkę to tak.

No juz coraz spokojniej:tak: więc można wreszcie odetchnąć tylko wiadomo w wekendy zawsze młyn:tak: właśnie muszę przejrzeć swoją biblioteczkę w domu i wziąć sobie jakąs książkę do pracy:tak: bo pewnie na taki owocny dzień jak dziś na forum to nie mam co liczyć często:zawstydzona/y: no chyba że wrócą stare dobre czasy jestem jak najbardziej za:-)
wrócą, wrócą niech tylko PASKUDNA pogoda będzie, a kysz...... jak najpóźniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry