reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Serio nie jeździcie w obcasach? :confused2: Mi się wygodniej jeździ na obcasach, nawet bardzo wysokich.
ja jeżdż we wszystkim,ba nawet buty potrafię zmienić w czasie jazdy albo rozebrać się;-)
Doti a samochód swoją drodą faktycznie duży,ale Volvo z tego co wiem to już limuzyny więc nie ma co siędziwić,a do jazdy przyzwyczaisz się

A żebyś wiedziała, wkłada do piecyka klocka na talerzu z drugiego dużego klocka i piecze ciasto :tak:;-):-)
ja małego od początku nawracałam,że kuchenka i piekarnik są gorące żeby nie podchodził,choć musiał niedowierzać matce,bo kiedyś wsadził mi rączkę pod patelnie w ogień i od tego czasu w miarę spokój jest

Wiecie, że jedna z osób, która wygrała w lotka puściła los w Zawierciu? Ciekawe, czy to nasza Kasia? ;-):-p
no tak, to biedotę olała:eek:

u nas dzis slonce ale zimno. wiatr wieje, to przynajmniej mi pranie szybko schnie:-)
u nas też taka pogoda i powiesiłam pranie,bo już mi wyłazily brudy na korytarz
niunka wlasnie pobiegla do swoich czworonoznych przyjaciol i tylko slysze rozanielony glos: kikus, kicia, am-am:-D
ta jest modelka:-D
Justyna
po wczorajszym chyba nadal w euforii, bo nie pisze:-p:rofl2:
zaraz euforia, pańszczyznę trochę odwaliłam i tyle, S kupił gumki nie te co trzeba, pomylił czerwony z pomarańczowym i te pomarańczowe niby z jakimiś wypustkami miały być, trochę się nakręciłam,a tu lipa. KiedyśS kupił takiego jeżyka,czy coś, pomijam,że tylko pokaleczyło mnie to w środku,ale jak śmiesznie wyglądał z takim cudakiem:-D:-D
ale piździawa u nas,byłam pranie powiesić to normalnie mózg mi wywiało, głowa boli,a ręce prawie zamarzły.

Majandra troszkę luziku sobie zaaplikuj;-)

witam moje drogie kolezanki takie ciekawe tematy tu poruszacie że ja sie na pracy nie moge skupić
Agulka pończochy woow jak najbardzoiej wskazane i dodaja kobiecości a jaka sukienkę będziesz miała??Bo idziesz na wesele prawda?

Donkat zachęcasz mnie do sprowadzenia jeszcze jednego domownika - zwierzaczka jak tak opisujesz jak bawi sie Malutka z tymi waszymi czworonogami to myślę nad jakims kotkiem ......tylko póżniej kto będzie sprzatał :zawstydzona/y:

Justyna jesteś bezbłędna "mówiłam" ci to juz prawda uwielbiam Ciebie czytać

Co do prowadzenia auta ja oczywiscie w szpilkach:tak:

Co do Majandry dziewczyny trochę luzu.
Majandra miała prawo napisac co poczuła czytajac odp i mysle że się nie obraziła prawda;-)???

Ostatnia edycja:
witam moje drogie kolezanki takie ciekawe tematy tu poruszacie że ja sie na pracy nie moge skupić
Agulka pończochy woow jak najbardzoiej wskazane i dodaja kobiecości a jaka sukienkę będziesz miała??Bo idziesz na wesele prawda?

Donkat zachęcasz mnie do sprowadzenia jeszcze jednego domownika - zwierzaczka jak tak opisujesz jak bawi sie Malutka z tymi waszymi czworonogami to myślę nad jakims kotkiem ......tylko póżniej kto będzie sprzatał :zawstydzona/y:

Justyna jesteś bezbłędna "mówiłam" ci to juz prawda uwielbiam Ciebie czytać

Co do prowadzenia auta ja oczywiscie w szpilkach:tak:

Co do Majandry dziewczyny trochę luzu.
Majandra miała prawo napisac co poczuła czytajac odp i mysle że się nie obraziła prawda;-)???
Nuska tak wesele, idę w kieckach tych co pół roku temu byłam na urodzinach taty i balu karnawałowym, srebrna i czerwona ( oczywiście nie jednoczesnie) ................. co do pończoch to małz na cos liczy..........:szok::szok::szok::sorry::sorry:

Nie, NuŚka, nie obraziłam się, ale mam nauczkę na przyszłość, by jednak pozostać neutralną i nie zadawać pytań i nie być niestosowaną.
Majandra a jestem innego zdania nie powinaś byc neutralna i pytaj o wszystko co chcesz.

ja już po zakupach w biedronce,kawce u teściowej no i bilansie z którego jak większośc nie jestem zadowolona. Biedronkowe pierożki sie gotują a wieczorem mam w planach jachac jeszcze z dziecmi do kościoła bo dzis jest msza w intencji wszystkich dzieci:tak:
Dzieci znów oglądają ,,Barbi..." bo D im wczoraj kupił i zaraz ją chyba będa znac na pamięc:eek:a i muszę przyznac że to jest pierwsza bajka po Teletubisiach i Dobranocnym Ogrodzie która tak zainteresowała młodego:szok::-)

Witam i ja:-) u nas do południa było jeszcze jako tako i wybrałyśmy się z młodę na spacer na rynek:tak: dzięki czemu zobaczyłam że w muzeum jest wystawa Kłodzko w średniowieczu i zamierzam się wybrać bo ponoć rewelacja a ostatnim razem jak była to ją przegapiłam:zawstydzona/y: tylko muszę komuś młodą pocisnąć:-p
Widzę że znów jakieś drażliwe tematy poruszacie nierozumię trochę bo też odebrałam to jak nagonkę na Majndre:sorry: wrzućcie na luz bo forum jest przecież po to aby swobodnie się wypowiadac na każdy temat:tak: a jak nie ma się na to ochoty to też przecież nie trzeba pisać;-) a jak się komus niechce odpowiadać to zawsze można zignorować i udawać że się danej wypowiedzi nie widzi:eek: ot to takie moje zdanie:sorry:

alez dzis sie ruszam, jak mucha w smole:szok::zawstydzona/y:

w domu to troche klopot, ale ja widze, z ekontakty ze zwierzakami duzo Julitce daja, tym bardziej, ze dzieic nie ma do zabawy, to chociaz czworonogi:-D

wieczorem mam w planach jachac jeszcze z dziecmi do kościoła bo dzis jest msza w intencji wszystkich dzieci:tak:

a zjakiej to okazji??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry