reklama

Wrześniówkowe mamy

u nas tez nie tropiki. tak bedziemy odczuwac zimno, poki sie nie przestawimy.
po poludniu przepale;-)

to przynajmniej nie stracilas jak my:-D:-D

witaj!

lenistwa nie usprawiedliwamy:no:;-)
my u dzieci już kilka dni przepalamy ( co drugi dzień) , mamy piece wiec w każdym pomieszczeniu musimy osobno palić...........:crazy:

Kasia prawdziwe lenistwo, bo na NK wchodziłaś a do nas w czasie urlopu NIE,,,,,,,,,,,,,,, smutno nam z tego powodu:-(:-(:-(

reklama
Witam już po pracy rybka się piecze w piekarniku Igor składa ulicę a ja :zawstydzona/y: zamiast dziecku pomagać ale zaraz to nadrobię ....

Nuska tak wesele, idę w kieckach tych co pół roku temu byłam na urodzinach taty i balu karnawałowym, srebrna i czerwona ( oczywiście nie jednoczesnie) ................. co do pończoch to małz na cos liczy..........:szok::szok::szok::sorry::sorry:

I bardzo dobrze zna się chłopak na rzeczy a co do sukienek to super w nich wyglądasz więc będzie ok

ja już po zakupach w biedronce,kawce u teściowej no i bilansie z którego jak większośc nie jestem zadowolona. Biedronkowe pierożki sie gotują a wieczorem mam w planach jachac jeszcze z dziecmi do kościoła bo dzis jest msza w intencji wszystkich dzieci:tak:
Dzieci znów oglądają ,,Barbi..." bo D im wczoraj kupił i zaraz ją chyba będa znac na pamięc:eek:a i muszę przyznac że to jest pierwsza bajka po Teletubisiach i Dobranocnym Ogrodzie która tak zainteresowała młodego:szok::-)

A dziwisz się mu same laseczki :-p;-)

Witam i ja:-) u nas do południa było jeszcze jako tako i wybrałyśmy się z młodę na spacer na rynek:tak: dzięki czemu zobaczyłam że w muzeum jest wystawa Kłodzko w średniowieczu i zamierzam się wybrać bo ponoć rewelacja a ostatnim razem jak była to ją przegapiłam:zawstydzona/y: tylko muszę komuś młodą pocisnąć:-p
Widzę że znów jakieś drażliwe tematy poruszacie nierozumię trochę bo też odebrałam to jak nagonkę na Majndre:sorry: wrzućcie na luz bo forum jest przecież po to aby swobodnie się wypowiadac na każdy temat:tak: a jak nie ma się na to ochoty to też przecież nie trzeba pisać;-) a jak się komus niechce odpowiadać to zawsze można zignorować i udawać że się danej wypowiedzi nie widzi:eek: ot to takie moje zdanie:sorry:

Aneta .....Ty wiesz co :-):-):-)

alez dzis sie ruszam, jak mucha w smole:szok::zawstydzona/y:

w domu to troche klopot, ale ja widze, z ekontakty ze zwierzakami duzo Julitce daja, tym bardziej, ze dzieic nie ma do zabawy, to chociaz czworonogi:-D
Właśnie :confused2:
bo dzisiaj jest świętych Aniołów Stróżów

???? a jest takie? Pierwszy raz słyszę

Kurcze z oknem coś się chmurzy i zerwał się wiatr:crazy: mam nadzieję że nie lunie bo chciałam iść z młodą jak wstanie umówić się do fryzjera i do dziadka po grzybki:tak: a jak lunie to lipa:wściekła/y: siedzę tu i czytam i właśnie stwierdziłam że strasznie zimno w chałupie:wściekła/y: napiłabym się grzańca ale nie mogę:sorry:

u nas tez nie tropiki. tak bedziemy odczuwac zimno, poki sie nie przestawimy.
po poludniu przepale;-)
My już dogrzewamy się ale już się boję rachunku:crazy::cool:

No młoda przed chwilą wstała i już wcina zupkę:tak: więc ja uciekam bo póki nie pada lecę do tego fryzjera póki się jeszcze nie rozmyśliłam;-)

Czekamy na efekty bo rozumiem że zdjątko będzie

A i bym zapomniała stawiam winko z okazji "piątku" kto mi dotrzyma towarzystwa

Tak "od rana"?;-) oj jak żaluję,a może przy antybiotyku jednak można??

o to faktycznie lipa :zawstydzona/y: może bezalkoholowe piwko ;-):-D:-D

A co do pory hmmmmm obiadek zjedzony to może na razie chociaż po pół lampeczki winka - to chyba nie tak dużo :-) a że jest piątek to może ................................. tak właśnie sobie myślę że jakby mnie ktoś nie znał to by sobie ładnie o mnie pomyślał namawia do picia wrrrrrr i to ja która raczej stroni od alk.

Ostatnia edycja:
Kurna czekam,aż S zadzwoni żeby po niego jechać,bo nie dość,że szaruga i deszczowo to jeszcze nakcie robi się ciemno,a po niego jedzie się nieoświetlonymi drogami gł. przez pola i lasy. Ostatnio jechałam późno i zabłądziłam. no nie było mi do śmiechu,bo z mlodym jechałam,a dookoła lasy i lasy.

Kurna czekam,aż S zadzwoni żeby po niego jechać,bo nie dość,że szaruga i deszczowo to jeszcze nakcie robi się ciemno,a po niego jedzie się nieoświetlonymi drogami gł. przez pola i lasy. Ostatnio jechałam późno i zabłądziłam. no nie było mi do śmiechu,bo z mlodym jechałam,a dookoła lasy i lasy.
Uuuu to faktycznie nie fajnie a tu coraz ciemniej:cool2: ale co dla Ciebie dasz radę ..

Aneta .....Ty wiesz co :-):-):-)

Czekamy na efekty bo rozumiem że zdjątko będzie

A i bym zapomniała stawiam winko z okazji "piątku" kto mi dotrzyma towarzystwa

Wiem wiem co;-):-):-):-) a co do zdjęcia to się zobaczy co mi z tej zmiany wyjdzie:-p

Tak "od rana"?;-) oj jak żaluję,a może przy antybiotyku jednak można??

Mój gin jak mi przepisywał ten antybiotyk na te moje babskie sprawy powiedział że nie można spożywać alkoholu ale tylko w przypadkach określonych grup antybiotyków;-) ja na augamentinie dostała pozwolenie na spożycie i skożystałam:zawstydzona/y::-p zwłaszcza że byłam na urlopie:sorry:

widzę że dzisiaj sama poimprezuję :zawstydzona/y:

Carioca pozdrawia Was widziałam fotkę małej jest prześliczna i nawet się uśmiecha na zdjęciu taka słodka mała królewna przeurocza

Pozdrów ją i od nas:-) a co do imprezowania to ja bardzo chętnie;-) tyle że do 22 to może bezalkoholowe piwko jakieś bo w pracy:crazy: ale potem:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry