Nie no Nuska nie przesadzajdziś miałam wolne przyjechałam teraz na 19 odrobić Adze poniedziałek kiedy mnie zmieniła bo M pojechał na Słowację;-) a do fryzjera jestem umówiona na poniedziałek
![]()
no trochę mi ulżyło

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no Nuska nie przesadzajdziś miałam wolne przyjechałam teraz na 19 odrobić Adze poniedziałek kiedy mnie zmieniła bo M pojechał na Słowację;-) a do fryzjera jestem umówiona na poniedziałek
![]()

on również Was pozdrawia i pyta kiedy przyjeżdżacie;-):-) a tato teraz to ma inny świat zaczęły sie jego ukochane grzyby i codziennie rano siedzi w lesie;-) a potem wyzywa jak musi robić porządek z grzybami
najgorsze że mama mu ostatnio praktycznie w niczym nie pomaga bo popażyła sobie rękę:-( poza tym ciągle żyje nowym samochodem z którego niestety nie jest zadowolony
zostało coś jeszcze winka dla mnie? w takim towarzystwie to i ja chętnie się napije:-)A dziwisz się mu same laseczki;-)
no noon juz za młodu podrywa i dziś w kościele też podrywał jakąś dziewczynkę ok 11-12lat puszczał do niej oczka i zalotnie sie uśmichał
a na codzien to podrywa 20parolatki przechodzące obok domu i woła na nie ANIA
???? a jest takie? Pierwszy raz słyszę
też nie wiedziałam że takie święto jest ale przeczytałam w parafialnej gazetce
A i bym zapomniała stawiam winko z okazji "piątku" kto mi dotrzyma towarzystwa
![]()
A pewnie że jest ja ciągle przy tej jednaj lampeczce siedzę więc się podzielęzostało coś jeszcze winka dla mnie? w takim towarzystwie to i ja chętnie się napije:-)
Grzybki to ja uwielbiam ale jeśćzbierać nic a nic
A mama mocna poparzyła tą rękę ? Jak to się stało? pisałaś bo nie doczytałam chyba???
gorzej z ich obróbką
a co do mamy to nie pisałam bo szkoda gadać
na szczęście nie poważnie ta ręka popażona i prawde mówiąc to mama trochę wykorzystuje tę sytuacje;-) Nuśka szkoda że tylko tak wirtualnie możemy sobie poimprezowac ale zawsze cosmoże zrobimy jakieś spotkanko w zimę ?może w górach?
z tym pomysłem to ja tak na poważnie pytałam się D czy by jechał i ..................................jest chętnyJa lubię zbierać grzybygorzej z ich obróbką
a co do mamy to nie pisałam bo szkoda gadać
na szczęście nie poważnie ta ręka popażona i prawde mówiąc to mama trochę wykorzystuje tę sytuacje;-)
O polać tej Pani proszę:-) świetne ma pomysły zapraszam do Kotliny Kłodzkiej;-):-)
:-)