reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Jasne że pozdrowiłam:tak: on również Was pozdrawia i pyta kiedy przyjeżdżacie;-):-) a tato teraz to ma inny świat zaczęły sie jego ukochane grzyby i codziennie rano siedzi w lesie;-) a potem wyzywa jak musi robić porządek z grzybami:-D najgorsze że mama mu ostatnio praktycznie w niczym nie pomaga bo popażyła sobie rękę:-( poza tym ciągle żyje nowym samochodem z którego niestety nie jest zadowolony:sorry:

A dziwisz się mu same laseczki :-p;-)
no no:-pon juz za młodu podrywa i dziś w kościele też podrywał jakąś dziewczynkę ok 11-12lat puszczał do niej oczka i zalotnie sie uśmichał:cool2:a na codzien to podrywa 20parolatki przechodzące obok domu i woła na nie ANIA:-D

???? a jest takie? Pierwszy raz słyszę
też nie wiedziałam że takie święto jest ale przeczytałam w parafialnej gazetce:tak:

A i bym zapomniała stawiam winko z okazji "piątku" kto mi dotrzyma towarzystwa
zostało coś jeszcze winka dla mnie? w takim towarzystwie to i ja chętnie się napije:-)

Grzybki to ja uwielbiam ale jeść :tak::tak:zbierać nic a nic:no::no:
A mama mocna poparzyła tą rękę ? Jak to się stało? pisałaś bo nie doczytałam chyba???

Ja lubię zbierać grzyby :tak: gorzej z ich obróbką:crazy: a co do mamy to nie pisałam bo szkoda gadać :wściekła/y: na szczęście nie poważnie ta ręka popażona i prawde mówiąc to mama trochę wykorzystuje tę sytuacje;-)

Nuśka szkoda że tylko tak wirtualnie możemy sobie poimprezowac ale zawsze cos:confused2:może zrobimy jakieś spotkanko w zimę ?może w górach?

O polać tej Pani proszę:-) świetne ma pomysły zapraszam do Kotliny Kłodzkiej;-):-)

reklama
Ja lubię zbierać grzyby :tak: gorzej z ich obróbką:crazy: a co do mamy to nie pisałam bo szkoda gadać :wściekła/y: na szczęście nie poważnie ta ręka popażona i prawde mówiąc to mama trochę wykorzystuje tę sytuacje;-)

O polać tej Pani proszę:-) świetne ma pomysły zapraszam do Kotliny Kłodzkiej;-):-)
z tym pomysłem to ja tak na poważnie pytałam się D czy by jechał i ..................................jest chętny:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry