reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

majandra - nie powinno się pić, ale ni cholery nie wiem dlaczego - pobuszuję i dam jakieś uzasadnienie. Ale jak piłaś i nic Ci nie jest - to już uszy do góry - nic Ci nie będzie, po prostu już nie pij więcej.

reklama
z tyc samych powodów nie jest wskazana w każdym trymestrze ciąży - może spowodować niedostateczne dokrwienie macicy, co za dobre w ciąży wogóle nie jest. Ale skoro do tej pory czujesz się dobrze - to pewnie nic Ci nie będzie. Może Twój organizm jest to tej maliny bardzo przyzwyczajony, ale przemyśl żeby przejść na inne herbatki owoce.

hejo :-D

Camy nie przejmuj się jeszcze będziesz miała swoją drugą dzidzię :tak: narazie ciesz się swoim Lolusiem :-) :-) :-)

Gosik śliczne to Twoje maleństwo Ja już się nie mogę doczekać kiedy pójdę na usg :-) Moje dzidzi też będzie już takie duże jak Twoje bo miedzy Nami jest jeden dzień różnicy :tak: :tak: :tak: :tak:

Sisters witaj u Nas :-D :-D :-D

katiNJ Ja tylko taką piłam :szok: nic Mi nie jest czuję się dobrze ale już dam sobie spokój z tą herbatką ????

tygrysku Moja siostra jak była w ciąży 2004/2005 r. chodziła państwowo do ginki i była 3 razy na usg i wszystkie darmowe tylko że trzeba czekać bo są terminy :baffled: :baffled:

Melek bardzo Mi przykro :-( ale trzymaj się napewno dasz sobie radę

luandzia1 witaj w Naszym gronie :-) trzymam kciukasy że bedzie dobrze

a co do słodyczy to dla Mnie wogóle mogłyby nie istnieć ;-) raz za czas skubnę jakies ciacho jak jestem u siostry ale tak to Mnie nie ciągnie, ale za to wszystko co jest kwaśne to oddałabym życie :-) ogórki kiszone i korniszonki codziennie muszą być w Moim menu :cool2: :cool2: Myślicie że to na chłopczyka ??????

a co do bliźniaków to tata Mojego Ł. powiedział Nam ostatnio że On Ma siostry bliźniaczki :confused: Ł. nawet nie wiedział i w sumie to się zastanawiam czy nie bedziemy mieć bliźniaków ponieważ mam duży brzusio jak na 8 tydzień, ale z drugiej strony to nie przytyłam dużo bo tylko 2-3 kilo to dużo czy w sumie nie ???????

Dodalam nowe babeczki do listy.. jednak nie mam kilku terminow porodu. jesli koggos brakuje lub komus czegos brakuje lub...gdzies jest blad, to prosze napiszcie..

i w ogole ja dopiero zauwazylam..jak ten czas zapierdziela.. niedlugo sie pojawia dziewczyny z pazdziernika.. a ja w ogole juz w 8 tygodniu pojutrze bede..czyli liczac tak inaczej to zaczne juz 9 tydzien...

NO NARESZCIE HARSZARANI:-) ALE SUPER:tak: WIELKIE GRATULACJE:-) WSZYSTKIM WRZESNIOWYM MAMOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-) ;-) JAK JA SIE CIESZE HARSZARANI:tak:

reklama
dziekuje karola :) musze Ci cos na priva wyslac, bo jestem strasznie ciekawa co u was :) I gdzie mieszkacie ;)

majandra, my idziemy leb w leb. generalnie to musze sobie suwaczek przestawic, ale robilam to juz tyle razy ;)
Dokladnie..rozpoczynamy niedlugo 3 miesiac.. hehe.... szybko to leci :)

Niedziela jest u nas dzis peikna i strasznie leniwa :)

Do góry