Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam wszystkie mamusie!
mialam małą przerwe w pisaniu i czytaniu,ale postaram sie nadrobic nieprzeczytane posty,od tygodnia pracuje i jak przychodze z pracy to nie wiem jak sie nazywam,nie mam męczącej pracy bo jestem na stażu ale wstawanie o 5.30 i siedzenie 8 godz przy biurku to w tej chwili strasznie męczące a raczej śpiące zajęcie,cały dzień chodze nie przytomna, nikt jeszcze nic nie wie dlatego nie mogę sie wytłumaczyć.
między czasie najadłam sie strachu bo było podejrzenie ciąży pozamacicznej, na drugiej wizycie u ginekologa mialam robione usg, zostałam skierowana na kolejne, bardziej szczegółowe.oczywiście przeczytałam wiadomości internetowe dotyczące usg. ogólnie w necie panuje przekonanie,że usg robi sie tylko 3,4 razy w ciągu ciąży a ja miałąbym już 3 na samym początku. do tego rady cioć, że kto to widziła tyle usg robić, przeciez to zaszkodzi.w głowie mialam wielki kołowrotek. co robić i kto ma racje. na szczżscie poszlam na badanie i wszystko ok. lekarz powiedził, ze jak jest potrzeba to usg robi sie nawet co tydzień. uspokoiło mnie to. a myśli miałam różne, i takie, że ciąża pozamaciczna więc wiadomo co dalej a jak dzidziuś na swoim miejscu to mu pewnie zaszkodze. ale naszczęsie narazie wszystko dobrze, choć w 6 tyg ciąży nie słychać było serduszka, kontrole mam za dwa tygodnnie
ale sie rozpisałam, dobranoc