• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja właśnie z tym mam problem. Zawsze jak jesteśmy w Kauflandzie muszę kupić bułkę dla Maćka:zawstydzona/y:Nic innego go nie interesuje. Buła musi być:szok:

Nie widzę w tym nic złego bułka zawsze dobra m ój młody jak idzie z babacią do mięsnego to babka już mu saje parówkę tak tak niestety parówkę i młody ponoć jest czały szczęśliwy:szok: mi tego nie robi

Kasia pisałas cos o nowej pracy i co nie wypaliło? A dlaczego odeszłaś z poczty?

Dziewczyny co zrobiłyscie Klavell bo ostatnio zniknęła???? A może gdzies wyjechała???

reklama
Nuśka zdrówko średnio niby nic mi nie jest ale taen katar mnie dobija:wściekła/y:

A ja mam wreszcie trochę spokoju udało mi się Tuśkę jakieś pół godziny temu wreszcie położyć spać:tak: a była już wrrr:wściekła/y: nerwów mi napsuła:wściekła/y: musiałam kilka razy wyjść policzyć do 10 bo chyba bym jej przyłożyła:zawstydzona/y: niby rozumię że ma prawo marudzić bo zębole bo katar a jednak nerwy mi siadają:sorry2:

nurofen ibufen to są leki z tej samej grupy mają identyczny skład i identyczne działanie
Ibufen Nurofen
5 ml zawiesiny zawiera 100 mg ibuprofenu
Działa przeciwbólowo, przeciwzapalnie i przeciwgorączkowo

Ja stosuje te leki tylko przy wysokiej temp na przemian z panadolem bo jest z innej grupy.
Masz racje! Wymadrzylam sie jak cholera. Nie sprawdzilam skladu,a chodzilo mi glownie o ibuprofen:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jak mlody ma goraczke to tez tak robie, jak po godzinie 1 nie zadziala to daje z innej grupy

Moniu no to jesteście zdolni :tak::-D ale to normalne :tak: ja również bardzo często zapomina o różnych rzeczach to tak apropo mojej nastepującej sklerozy :-p
D się ze mnie śmieje że ja jak kiedys pójde do sklepu to nie będę pamiętała drogi do domu :sorry2:taką mam sklerozę:cool:
Nuśka łóżko jeszcze nie wybrane:no:a Ty dlaczego się nie usprawiedliwiasz że nie było cię na ostatniej imprezie ?:-pa Klevell wczoraj była aktywna na wątku rozwojowym a dlaczego na głównym nie pisze to w sumie niewiem:no::baffled:
Gagulec gratulacje wyniku testu żeby na rozmowie z burmistrzem tez poszło Ci tak dobrze:tak:jak na USG dzidziuś się pokazał w całej okazałości?
Donkat dobrze że jutro idziecie do tego lekarza bo nigdy nic nie wiadomo co się może rozwinąc z niby małego kataru:sorry2:zapisałas męża na odczulanie?
Aneta jak Tuśka lepsza już?
Majandra no to masz problem:-Dgdyby Mateusz płakał w sklepie o bułe to było by ok ale on chciał by wszystko farbki,jajo,danio,wafelki i wszystko co dobrego spotka na swojej drodze:baffled:
Doti WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN:-)

a my czekamy właśnie na gości ma przyjechac D kuzynka z rocznym Kacperkiem i Ola się już nie może doczekac kiedy ,,dzidziuś" przyjedzie :-Dchciała juz rozkładac dla niego kocyk i poznosiła wszystkie grzechotki bo ona go widziała jak miał jakoś 2 miesiące i dalej myśli że jest taki mały:-Di musiałam jej tłumaczyc że on już nie jest dzidziusiem i że nie bawi się grzechotkami tylko autkami i nie leży cały czas tylko potrafi już chodzic no i wkońcu powiadziała ,,AHA" i wszystko pochowała s powrotem:tak::-D

Monia Tuśka własnie się obudziła;-) więc pewnie czeka mnie długiiiiiiiiii wieczór z córcią ale przynajmniej ma dobry humor a nie jęczy:tak: nos ma zawalony a w paszczy jeszcze nie widać tego zębola na wierzchu także długa droga przed nami jeszcze:baffled:

Gagulec super gratulacje
Jestem,przeczytalam i uciekam.
Mialam dzisiaj sporo latania a do tego mala dala tak popalic a Fabian poprawil po szkole:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jeszcze glowa mnie tak boli jak nigdy w zyciu.
Papa
Doti 100 lat.

Gagulec gratulacje dzidzi płci pięknej:tak::-)
goście już pojechali przywieźli ubranka po Mateuszku z których Kacperek już wyrósł ,
MAteusz nie chcial sie dzielic zabawkami na początku wszystko mu zabierał ale później się już oswoił i przestał zabierac ale ogólnie dzieci nie bawiły sie razem każdy w innym kącie:sorry2:
Dzieci już w łóżkach JUPI:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry