Moniu no to jesteście zdolni

ale to normalne

ja również bardzo często zapomina o różnych rzeczach
to tak apropo mojej nastepującej sklerozy 
D się ze mnie śmieje że ja jak kiedys pójde do sklepu to nie będę pamiętała drogi do domu

taką mam sklerozę
Nuśka łóżko jeszcze nie wybrane

a Ty dlaczego się nie usprawiedliwiasz że nie było cię na ostatniej imprezie ?

a
Klevell wczoraj była aktywna na wątku rozwojowym a dlaczego na głównym nie pisze to w sumie niewiem

Gagulec gratulacje wyniku testu żeby na rozmowie z burmistrzem tez poszło Ci tak dobrze

jak na USG dzidziuś się pokazał w całej okazałości?
Donkat dobrze że jutro idziecie do tego lekarza bo nigdy nic nie wiadomo co się może rozwinąc z niby małego kataru

zapisałas męża na odczulanie?
Aneta jak Tuśka lepsza już?
Majandra no to masz problem

gdyby Mateusz płakał w sklepie o bułe to było by ok ale on chciał by wszystko farbki,jajo,danio,wafelki i wszystko co dobrego spotka na swojej drodze
Doti WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN:-)
a my czekamy właśnie na gości ma przyjechac D kuzynka z rocznym Kacperkiem i Ola się już nie może doczekac kiedy ,,dzidziuś" przyjedzie

chciała juz rozkładac dla niego kocyk i poznosiła wszystkie grzechotki bo ona go widziała jak miał jakoś 2 miesiące i dalej myśli że jest taki mały

i musiałam jej tłumaczyc że on już nie jest dzidziusiem i że nie bawi się grzechotkami tylko autkami i nie leży cały czas tylko potrafi już chodzic no i wkońcu powiadziała ,,AHA" i wszystko pochowała s powrotem