• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia jak ja byłam ostatnio w galerii to już wszędzie zaczynały się wyprzedaże :tak: ale ja bym jeszcze zaczekała bo narzie takie dalikatne30% gdzie niegdzie 50% ale napewno będą za niedługo już te konkretniejsze:tak:

reklama
Kasiu wskoczyłam poprostu w leginsy;-) ostatnio świetnie mi się sprawdzają:tak: a co do allegro to tak niestety często jest że wtedy kiedy nam najbardziej zależy to są opóźnienia:wściekła/y: teraz jeszcze trzeba wziąć pod uwagę że to może być z winy poczty bo nie każdy sprzedawca na allegro zawsze wysyła info o nadaniu przesyłki.

Nadał kurierem 'Siódemka':dry:

Justyna i jak po filmie???? Warto zobaczyć??? (I co mamy się bać??? :-D)
film swietny, na pewno w kinie o niebo lepszy ze wzgledu na efekty. Bac sie mozemy,bo jakby co to po 1 - nie stac nas na bilety na Arke,a po 2 China za daleko;-)
U nas o 9 bylo -15:wściekła/y: Wiec dzisiaj spacerek sobie podarujemy,bo za zimno. Sama wyskocze tylko smieci wywalic,bo mi na kuchnie wyjda zaraz

film swietny, na pewno w kinie o niebo lepszy ze wzgledu na efekty. Bac sie mozemy,bo jakby co to po 1 - nie stac nas na bilety na Arke,a po 2 China za daleko;-)
U nas o 9 bylo -15:wściekła/y: Wiec dzisiaj spacerek sobie podarujemy,bo za zimno. Sama wyskocze tylko smieci wywalic,bo mi na kuchnie wyjda zaraz

No to ile mamy do 2012?? Dwa lata :sorry2: no to moje problemy z pracą może same się rozwiążą :-p

Siódemka to chyba najtańsza ale i najgorsza firma kurierska mają wieczne opóźnienia:wściekła/y: jeszcze mi się nie zdażyło żeby przywieźli paczkę na czas:wściekła/y: mam nadzieję że do soboty buty dotrą:tak:

No super :wściekła/y: kurna mać!!!! No to w czym ja pójdę na impreze????!!!! Nie mam całych czanrych czółenek!!!! A chciałam się ubrać w rybaczki i do tego z tego samego materiału kamizelka. Bluzka z żabotem i czarne rajstopy no i te buciki a teraz nie wiem czy pasi iść w kozakach, ale będzie mi za ciepło :-(:-(:-(:-( mam takie jedne buciki, ale mają jasny obcas czy to będzie pasować???

Witam i ja................ może wieczorem do Was zajrzę................... za 3 godziny przychodzą mali goście do mojej córeńki.......... a jeszcze muszę balony nadmuchać...........

Monia tak szybko przeczytałam , żę pytałas o rozmiar Mai................ ona należy do najwyższych w grupie i kupuje jej ciuchy na 128-134................. ale w tym wieku średnio jest 122-128

Również kilkałayscie odnośnie firmy kurierskiej SIÓDEMKA................ ja jeszcze nigdy na nich nie narzekałam................ własnie przywiózł mi ciuchy................ dojeżdzają 2-3 dni od momentu wpłaty pieniazków na konto................

Lecę dmuchać

Witam i ja................ może wieczorem do Was zajrzę................... za 3 godziny przychodzą mali goście do mojej córeńki.......... a jeszcze muszę balony nadmuchać...........

Monia tak szybko przeczytałam , żę pytałas o rozmiar Mai................ ona należy do najwyższych w grupie i kupuje jej ciuchy na 128-134................. ale w tym wieku średnio jest 122-128

Również kilkałayscie odnośnie firmy kurierskiej SIÓDEMKA................ ja jeszcze nigdy na nich nie narzekałam................ własnie przywiózł mi ciuchy................ dojeżdzają 2-3 dni od momentu wpłaty pieniazków na konto................

Lecę dmuchać

Agulka życze udanej imprezki :tak: proszę przekazać życzenia Naszej solenizantce!!!!! :-D

Co do Siódemki to wpłata na konto sprzedawcy tak???? Nie na konto przewiźnika :dry: sorki za tak głupie pytania, ale jestem w desperacji MUSZĘ MIEĆ TE BUTY!!!!!

witam i ja
jestem przeziębiona wiec poszłam na L4 i chyba oszaleje w domu:baffled: w pracy juz powiedziała, że jestem w ciąży przyjęli w miare ok
z Julia już w piątym tyg byłam na zwolnieniu lekarskim ale teraz mam zamiar dłużej popracować, jakoś przeraża mnie wizja siedzenia w domu, a jeszcze tak niedawno twierdziłam , że mogłabym być "kurą domową":confused:
zapisałam się do lekarza wizyte mam 21...

humorki różne raz się ciesze raz nie... ale generalnie juz jest znacznie lepiej i pozytywne myślenie zaczyna przeważać:happy2:

Kasiu ja jak zawsze zamawiam kurierem to max 2 dni i towar mam u siebie

Aga życze udanej imprezki, mam nadzieje że chata będzie całą:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry