Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasiu wskoczyłam poprostu w leginsy;-) ostatnio świetnie mi się sprawdzająa co do allegro to tak niestety często jest że wtedy kiedy nam najbardziej zależy to są opóźnienia
teraz jeszcze trzeba wziąć pod uwagę że to może być z winy poczty bo nie każdy sprzedawca na allegro zawsze wysyła info o nadaniu przesyłki.

film swietny, na pewno w kinie o niebo lepszy ze wzgledu na efekty. Bac sie mozemy,bo jakby co to po 1 - nie stac nas na bilety na Arke,a po 2 China za daleko;-)Justyna i jak po filmie???? Warto zobaczyć??? (I co mamy się bać???)
Wiec dzisiaj spacerek sobie podarujemy,bo za zimno. Sama wyskocze tylko smieci wywalic,bo mi na kuchnie wyjda zarazfilm swietny, na pewno w kinie o niebo lepszy ze wzgledu na efekty. Bac sie mozemy,bo jakby co to po 1 - nie stac nas na bilety na Arke,a po 2 China za daleko;-)
U nas o 9 bylo -15Wiec dzisiaj spacerek sobie podarujemy,bo za zimno. Sama wyskocze tylko smieci wywalic,bo mi na kuchnie wyjda zaraz
no to moje problemy z pracą może same się rozwiążą 
Siódemka to chyba najtańsza ale i najgorsza firma kurierska mają wieczne opóźnieniaNadał kurierem 'Siódemka'![]()
jeszcze mi się nie zdażyło żeby przywieźli paczkę na czas
mam nadzieję że do soboty buty dotrą
Siódemka to chyba najtańsza ale i najgorsza firma kurierska mają wieczne opóźnieniajeszcze mi się nie zdażyło żeby przywieźli paczkę na czas
mam nadzieję że do soboty buty dotrą
![]()
kurna mać!!!! No to w czym ja pójdę na impreze????!!!! Nie mam całych czanrych czółenek!!!! A chciałam się ubrać w rybaczki i do tego z tego samego materiału kamizelka. Bluzka z żabotem i czarne rajstopy no i te buciki a teraz nie wiem czy pasi iść w kozakach, ale będzie mi za ciepło :-Witam i ja................ może wieczorem do Was zajrzę................... za 3 godziny przychodzą mali goście do mojej córeńki.......... a jeszcze muszę balony nadmuchać...........
Monia tak szybko przeczytałam , żę pytałas o rozmiar Mai................ ona należy do najwyższych w grupie i kupuje jej ciuchy na 128-134................. ale w tym wieku średnio jest 122-128
Również kilkałayscie odnośnie firmy kurierskiej SIÓDEMKA................ ja jeszcze nigdy na nich nie narzekałam................ własnie przywiózł mi ciuchy................ dojeżdzają 2-3 dni od momentu wpłaty pieniazków na konto................
Lecę dmuchać
proszę przekazać życzenia Naszej solenizantce!!!!! 
sorki za tak głupie pytania, ale jestem w desperacji MUSZĘ MIEĆ TE BUTY!!!!!
w pracy juz powiedziała, że jestem w ciąży przyjęli w miare ok