Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W sumie to mówi się, że piątek 13. jest pechowy.I jak minoł dzień 13-sty???? Czy rzeczywiście był pechowy jakby się mogło zdawać???

No to superale generalnie juz jest znacznie lepiej i pozytywne myślenie zaczyna przeważać![]()
:-) Cieszymy się z Tobą :-)No pewnie, że wspaniały dzieńJUŻ MAM 6 lat............ DZIŚ JEST WSPANIAŁY DZIEŃ................ SĄ MOJE URODZINY........... ADAŚ CAŁUJ MNIE I SKŁADAJ ŻYCZENIA>....................
:-) Dużo radości i miłości dla Mai :-)
Zrobiłaś zdjęcie?glowa mnie boli i chetnie i ja bym pospala
zapomnialam Wam napisac, ze niunka wpadla dzis do sedesu u tesciowtak sie kokosila, modzila z wycieraniem psitki, ze schodzila, siadala, az wpadla
![]()

Mateusz tez tak wierci sie dupka czasami,ze tylko patrze jak dupsko sobie wymoczyzapomnialam Wam napisac, ze niunka wpadla dzis do sedesu u tesciowtak sie kokosila, modzila z wycieraniem psitki, ze schodzila, siadala, az wpadla
![]()
Ale musial byc super widok
Zanim sie polozylam wypilam herbate imbirowa z miodem (zaparzony imbir) moze od tego??

Zanim sie polozylam wypilam herbate imbirowa z miodem (zaparzony imbir) moze od tego??

udanaDzieki dziewczyny za życzneia dla mojej gwiazdki............................. rano jak ją obudziłam ( zaspalismy wiecie przez kogo, wrrrrrr..............) wyskoczyła z wyra z okrzykiem................ JUŻ MAM 6 lat............ DZIŚ JEST WSPANIAŁY DZIEŃ................ SĄ MOJE URODZINY........... ADAŚ CAŁUJ MNIE I SKŁADAJ ŻYCZENIA>....................

Ty kuruj się kurujdobrze, ze mi lekarka w te paszcze zajrzala, bo mnie boli to gradlo coraz bardziejmusze sie wykurowac do soboty, zeby moc jechac do mamy
.
ciekawe jak Kamilek po bierzmowaniu. o 15.00 bylo
co najgorsze, to nie da sie Juoltika dobudzicwolam ja, tesciu tez probowal z nia pogadac, to otworzyla oczy, popatrzyla i spi dalej
.
wiem, ze moze byc zmeczona stresem u p. dr, bo byla grzeczniutka, ale pewnie sie bala, poza tym wczoraj poslza pozno spac, ale zeby az tak pasc??????
za to ja padne wieczorem![]()
a Julitka to moze już będzie spała na noc
oj życzę Ci tego
zapomnialam Wam napisac, ze niunka wpadla dzis do sedesu u tesciowtak sie kokosila, modzila z wycieraniem psitki, ze schodzila, siadala, az wpadla
![]()

mogłaś robic fotki

Lepsze to niż nicJa pospałam dziś z Maćkiem 2 godziny, ale to za mało :-sorry2:

Tylko żebyś się od tej herbatki nie uzależniła;-)ale mam balagan w domu
jutro musze go zlikwidowac
wypilam herbatke z rumem i znow mnie ocucilo:-)
nigdy nie pilam, nie wiem![]()
a jak julitka?Wstała?