• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

glowa mnie boli i chetnie i ja bym pospala:sorry2:

zapomnialam Wam napisac, ze niunka wpadla dzis do sedesu u tesciow:-D:-D:-D:-D tak sie kokosila, modzila z wycieraniem psitki, ze schodzila, siadala, az wpadla:-D:-D:-D:-D

reklama
I jak minoł dzień 13-sty???? Czy rzeczywiście był pechowy jakby się mogło zdawać???
W sumie to mówi się, że piątek 13. jest pechowy.:-p

ale generalnie juz jest znacznie lepiej i pozytywne myślenie zaczyna przeważać:happy2:
No to super :tak::-) Cieszymy się z Tobą :-)

JUŻ MAM 6 lat............ DZIŚ JEST WSPANIAŁY DZIEŃ................ SĄ MOJE URODZINY........... ADAŚ CAŁUJ MNIE I SKŁADAJ ŻYCZENIA>....................
No pewnie, że wspaniały dzień :tak::-) Dużo radości i miłości dla Mai :-):tak:

glowa mnie boli i chetnie i ja bym pospala:sorry2:

zapomnialam Wam napisac, ze niunka wpadla dzis do sedesu u tesciow:-D:-D:-D:-D tak sie kokosila, modzila z wycieraniem psitki, ze schodzila, siadala, az wpadla:-D:-D:-D:-D
Zrobiłaś zdjęcie? :-D

Ja pospałam dziś z Maćkiem 2 godziny, ale to za mało :-(:sorry2:

Gagulec, gratuluję córci :-)

Mateusz tez tak wierci sie dupka czasami,ze tylko patrze jak dupsko sobie wymoczy:sorry2: Ale musial byc super widok:-D
My dzisiaj zaliczylismy drzemke. Mlody padl po 16,a ja stwierdzilam,ze nie bede sobie zalowala. Wstalam z bolacym zoladkiem, jakbym kamlota polknela:baffled: Zanim sie polozylam wypilam herbate imbirowa z miodem (zaparzony imbir) moze od tego??

Dzieki dziewczyny za życzneia dla mojej gwiazdki............................. rano jak ją obudziłam ( zaspalismy wiecie przez kogo, wrrrrrr..............) wyskoczyła z wyra z okrzykiem................ JUŻ MAM 6 lat............ DZIŚ JEST WSPANIAŁY DZIEŃ................ SĄ MOJE URODZINY........... ADAŚ CAŁUJ MNIE I SKŁADAJ ŻYCZENIA>....................
udana:-D:-D:-D
dobrze, ze mi lekarka w te paszcze zajrzala, bo mnie boli to gradlo coraz bardziej:sorry2: musze sie wykurowac do soboty, zeby moc jechac do mamy:tak:.

ciekawe jak Kamilek po bierzmowaniu. o 15.00 bylo:blink:

co najgorsze, to nie da sie Juoltika dobudzic:szok: wolam ja, tesciu tez probowal z nia pogadac, to otworzyla oczy, popatrzyla i spi dalej:szok::szok::cool2:.
wiem, ze moze byc zmeczona stresem u p. dr, bo byla grzeczniutka, ale pewnie sie bala, poza tym wczoraj poslza pozno spac, ale zeby az tak pasc??????
za to ja padne wieczorem:baffled::baffled:
Ty kuruj się kuruj:tak:a Julitka to moze już będzie spała na noc:sorry2:oj życzę Ci tego:tak:

:-D:-D:-Dmogłaś robic fotki:-D:-D:-D

Ja pospałam dziś z Maćkiem 2 godziny, ale to za mało :-(:sorry2:
Lepsze to niż nic:tak:

Justyna, imbir to właśnie chyba przeciw mdłościom, więc nie sądzę, że to od tego.

Ja uciekam na godzinkę (choć myślę, że na dłużej) do pracy na powtórne zliczenie dość dużej ilości towaru :-(:-(:-(:-(

witam wieczorkiem.............. dzieci PADŁY............... urodzinki udane, nawet był nadkomplet............. bo jedna dziewczynka , której troche nie lubia inne wprosiła się...........a że J pracuje z jej tatą i że mieszka dwa domy dalej i że jeźdzą razem do przedszkola na zmiane autami.......... to ją zaprosilismy 10 min przed rozpoczęciem........................
Maja zadowolona............ był w sumie 7 dziewczynek i jeden rodzynek Adaś................. szalała i obracał dziewczęta w tańcu

Donat zdrówka..................... może Julitka pospi do rana?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry