• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kasia tak wpłata na konto sprzedawcy a poza tym jak Asia piszę jak masz numer to możesz monitorować

Oki nadmuchałam się.......................... teraz lece po frytkownicę .................

U nas -13 i też spacerek sobie odpuściliśmy.............. a wogle czasu bym nie miała wyskoczyć z młodym.....................
Noc znów do bani...................... Adaś nie spał od 00:30 do 02:30 , katarek nadal się utzymuje, ale nie duzy tylko taki cut mokry ma nochal ...............a zębowli nie widać............. chyba jak u Anety długa droga przed nami

Gagulec ogromne gratulacje. małej Gusi, i kcukasy by ten ostatni epatp to tylko proforma co do pracy.......... a nie mówiłam, że 13 będzie szczęśliwy.............

Nuska kiecka jest

Donakat chyba pójdziemy na tą 19.................. bo ma przyjechać Ania do pilnowania z drugą szwagierką i Robercikiem pociągiem.............. a jak jest Robert to dzieci pójdą znacznie później spać. W końcu się Adaś zmęczy i kiedyś tam usnie

Witam i ja BEZ KAWKI:wściekła/y:
Przedszkole zaliczone od poniedzxialku startujemy na pelny etat.
Jakos ostatnio nie mam na nic sily to pewnie przez ten detox i brak kawy.
Wlaczylam kompka na moment zeby poczytac co u Was i zaraz uciekam zlapie drzemke z niunka.
Agulka Wszystkiego Najlepszego dla Majeczki:-)

Noc znów do bani...................... Adaś nie spał od 00:30 do 02:30 , katarek nadal się utzymuje, ale nie duzy tylko taki cut mokry ma nochal ...............a zębowli nie widać............. chyba jak u Anety długa droga przed nami

No to łączę się w bólu:wściekła/y: no i wszystkiego naj naj dla Majeczki:-) a Wam udanej imprezki rzyczę;-)

Dzieki dziewczyny za życzneia dla mojej gwiazdki............................. rano jak ją obudziłam ( zaspalismy wiecie przez kogo, wrrrrrr..............) wyskoczyła z wyra z okrzykiem................ JUŻ MAM 6 lat............ DZIŚ JEST WSPANIAŁY DZIEŃ................ SĄ MOJE URODZINY........... ADAŚ CAŁUJ MNIE I SKŁADAJ ŻYCZENIA>....................

Dzieki dziewczyny za życzneia dla mojej gwiazdki............................. rano jak ją obudziłam ( zaspalismy wiecie przez kogo, wrrrrrr..............) wyskoczyła z wyra z okrzykiem................ JUŻ MAM 6 lat............ DZIŚ JEST WSPANIAŁY DZIEŃ................ SĄ MOJE URODZINY........... ADAŚ CAŁUJ MNIE I SKŁADAJ ŻYCZENIA>....................
Dobra jest;-) ale co tam faktycznie to jej dzień:tak::-D

Hello.
jakoś mi dziwnie- dziecko śpi a ja przy kompku- do przedwczoraj takie momenty wykorzystywałam na czytanie ustaw a teraz mi tego brakuje:szok::szok::szok:
Gagulec ogromne gratulacje. małej Gusi, i kcukasy by ten ostatni epatp to tylko proforma co do pracy.......... a nie mówiłam, że 13 będzie szczęśliwy.............
Był, był i wszystko po mojej myśli szło - no prawie wszystko, ale szkoda gadać. Agulka, ten ostatni etap, żeby było śmiesznie jest najważniejszy właśnie, bo okaze sie jakie"GÓRA" ma podejście do potencjalnej pracownicy w ciaży:cool2:
Dołączam się do życzeń. A swoja drogą dobra z niej tekściarka:-D:-D:-D

My juz drugi dzień sie kurcze kisimy w domu- masakra takie zimno- dzisiaj wyskoczyłam tylko na malusie zakupy dla M i przy okazji na rekonesans pogodowy, to po wyjściu z klatki momentalnie przeszła mi ochota na spacerki- brrrrrrrrrrr. Najlepsze jest, ze Damian jakoś specjalnie nie ciągnie na spacer- jak się pytam idziemy na spacer to on się łapie za ręce i mówi , że uuuuuuuuuuuuu( zimno). Ale jutro koniec lenistwa i chociaż na 15 minut trzeba będzie wyrzucić na podwórko dupsko wywietrzyć.

Ostatnia edycja:
witam!!!!

Donkat dobrze że jutro idziecie do tego lekarza bo nigdy nic nie wiadomo co się może rozwinąc z niby małego kataru:sorry2:zapisałas męża na odczulanie?

tak, tak, dobrze, ze poslzysmy, ale bardziej dla mnie, niz dla niunki;-). Jultika ma czysciutko, tylko ten katarek jej zalega, natomiast pani doktor zaproponowlaal, z ei mnie zajrzy w gardlo i jej sie nie spoodobalo:no:. mam jakies leki:tak:

Psitka się ujawniła:-D:-D:-D hip hip hura
Zdrowe, ruchliwe maleństwo płci pięknej się rozwija i rośnie.

witamy w gronie pieknych kobietek:tak::tak:

Mój łobuz szaleje:wściekła/y: no ale mogłam się spodziewać tego po późnej popołudniowej drzemce:dry:

wlasnie az sie boje, co bedzie u nas, bo niunka padla w samochodzie i jeszcze spi:szok::szok: nic ja nie rusza!

I jak minoł dzień 13-sty???? Czy rzeczywiście był pechowy jakby się mogło zdawać???

.

pecha to mam dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
od rana jakies niemile niespodzianki i przeszkody, a tyle mialam nazalatwiac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam i ja................ może wieczorem do Was zajrzę................... za 3 godziny przychodzą mali goście do mojej córeńki.......... a jeszcze muszę balony nadmuchać...........

MaJECZKO, zyczymy Ci pieknych dni z rodzinka i kolezankami, duzo radosci i zadowolenia z "doroslego" wieku;-)

Donakat chyba pójdziemy na tą 19.................. bo ma przyjechać Ania do pilnowania z drugą szwagierką i Robercikiem pociągiem.............. a jak jest Robert to dzieci pójdą znacznie później spać. W końcu się Adaś zmęczy i kiedyś tam usnie

tym razem Ty mnie posluchalas;-):-)

dobre, dobre:-):-):-)

Donkat dobrze że z Julitką wszystko ok:tak: a Ty się jakoś wykaraskasz;-) no i życzę powodzenia dziś wieczorem bo znając Julitkę (tzn jej lustrzane odbicie w kwestii spania w postaci Tuśki:-D) to po takiej późnej drzemce czeka Was raczej długi wieczór:sorry2:

reklama
Donkat dobrze że z Julitką wszystko ok:tak: a Ty się jakoś wykaraskasz;-) no i życzę powodzenia dziś wieczorem bo znając Julitkę (tzn jej lustrzane odbicie w kwestii spania w postaci Tuśki:-D) to po takiej późnej drzemce czeka Was raczej długi wieczór:sorry2:

dobrze, ze mi lekarka w te paszcze zajrzala, bo mnie boli to gradlo coraz bardziej:sorry2: musze sie wykurowac do soboty, zeby moc jechac do mamy:tak:.

ciekawe jak Kamilek po bierzmowaniu. o 15.00 bylo:blink:

co najgorsze, to nie da sie Juoltika dobudzic:szok: wolam ja, tesciu tez probowal z nia pogadac, to otworzyla oczy, popatrzyla i spi dalej:szok::szok::cool2:.
wiem, ze moze byc zmeczona stresem u p. dr, bo byla grzeczniutka, ale pewnie sie bala, poza tym wczoraj poslza pozno spac, ale zeby az tak pasc??????
za to ja padne wieczorem:baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry