Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Noc znów do bani...................... Adaś nie spał od 00:30 do 02:30 , katarek nadal się utzymuje, ale nie duzy tylko taki cut mokry ma nochal ...............a zębowli nie widać............. chyba jak u Anety długa droga przed nami
no i wszystkiego naj naj dla Majeczki:-) a Wam udanej imprezki rzyczę;-)Dobra jest;-) ale co tam faktycznie to jej dzieńDzieki dziewczyny za życzneia dla mojej gwiazdki............................. rano jak ją obudziłam ( zaspalismy wiecie przez kogo, wrrrrrr..............) wyskoczyła z wyra z okrzykiem................ JUŻ MAM 6 lat............ DZIŚ JEST WSPANIAŁY DZIEŃ................ SĄ MOJE URODZINY........... ADAŚ CAŁUJ MNIE I SKŁADAJ ŻYCZENIA>....................

Był, był i wszystko po mojej myśli szło - no prawie wszystko, ale szkoda gadać. Agulka, ten ostatni etap, żeby było śmiesznie jest najważniejszy właśnie, bo okaze sie jakie"GÓRA" ma podejście do potencjalnej pracownicy w ciażyGagulec ogromne gratulacje. małej Gusi, i kcukasy by ten ostatni epatp to tylko proforma co do pracy.......... a nie mówiłam, że 13 będzie szczęśliwy.............
Dołączam się do życzeń. A swoja drogą dobra z niej tekściarkaDzieki dziewczyny za życzneia dla mojej gwiazdki............................. rano jak ją obudziłam ( zaspalismy wiecie przez kogo, wrrrrrr..............) wyskoczyła z wyra z okrzykiem................ JUŻ MAM 6 lat............ DZIŚ JEST WSPANIAŁY DZIEŃ................ SĄ MOJE URODZINY........... ADAŚ CAŁUJ MNIE I SKŁADAJ ŻYCZENIA>....................

Donkat dobrze że jutro idziecie do tego lekarza bo nigdy nic nie wiadomo co się może rozwinąc z niby małego kataruzapisałas męża na odczulanie?
. mam jakies leki
Psitka się ujawniłahip hip hura
Zdrowe, ruchliwe maleństwo płci pięknej się rozwija i rośnie.

Mój łobuz szalejeno ale mogłam się spodziewać tego po późnej popołudniowej drzemce
![]()

nic ja nie rusza!I jak minoł dzień 13-sty???? Czy rzeczywiście był pechowy jakby się mogło zdawać???
.

Witam i ja................ może wieczorem do Was zajrzę................... za 3 godziny przychodzą mali goście do mojej córeńki.......... a jeszcze muszę balony nadmuchać...........
Donakat chyba pójdziemy na tą 19.................. bo ma przyjechać Ania do pilnowania z drugą szwagierką i Robercikiem pociągiem.............. a jak jest Robert to dzieci pójdą znacznie później spać. W końcu się Adaś zmęczy i kiedyś tam usnie
Dzieki dziewczyny za życzneia dla mojej gwiazdki............................. rano jak ją obudziłam ( zaspalismy wiecie przez kogo, wrrrrrr..............) wyskoczyła z wyra z okrzykiem................ JUŻ MAM 6 lat............ DZIŚ JEST WSPANIAŁY DZIEŃ................ SĄ MOJE URODZINY........... ADAŚ CAŁUJ MNIE I SKŁADAJ ŻYCZENIA>....................
Donkat dobrze że z Julitką wszystko oka Ty się jakoś wykaraskasz;-) no i życzę powodzenia dziś wieczorem bo znając Julitkę (tzn jej lustrzane odbicie w kwestii spania w postaci Tuśki
) to po takiej późnej drzemce czeka Was raczej długi wieczór
![]()
musze sie wykurowac do soboty, zeby moc jechac do mamy
.
wolam ja, tesciu tez probowal z nia pogadac, to otworzyla oczy, popatrzyla i spi dalej

.