• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

moja gwiazda wstala o 19:szok::szok:do tego marudna byla, ale jej minelo:-)

dopieor co wrocilysmy z dworu:-p, bo niunka sobie przypomniala, ze sie nie bawila dzis z kiciusiem:sorry2:.
wybiegala sie, shandlowala kocie jedzenie psu-gosposia za dyche:baffled:, wybrudzila sie w miale i do domku:-)

Maja zadowolona............ był w sumie 7 dziewczynek i jeden rodzynek Adaś................. szalała i obracał dziewczęta w tańcu

a starzy nie balowali?
dzieci pewnie ejszcze kilka dni beda wspominac "impreze":-)
chcialam tylko powiedizec, ze jestescie mimo wszystko niedzisiejszy;-), bo u nas w tym wieku dzieci maja imprezy w klubach malucha:-p:-p:-p:cool2:

reklama
Ja się żegnam i zbieram do domciu:-) coś mi strasznie net zamula ale może zdążę jeszcze obejrzeć zdjecia z majeczki święta:-) miłej nocy chociaż może się zamelduje jeszcze z domu;-) ale nie obiecuje:sorry2:

I ja się żegnam. Dzieciaki mnie wykończyły................... dzięki za miłe komentarze na zamkniętym.

Do juterka................ Maja poprosiła o wolne na jutro, więc mam komplet w domciu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry