• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja ambitnie placki ziemniaczane dzisiaj. S w weekend latal z lodem do drinkow i chba nie domknal mi zamrazalnika i zrobil sie normalnie snieg:wściekła/y: musze sie zebrac i rozmrozic go

Oj oj oj ciężka praca Cię czeka :tak: powinnaś dostać premie za takie dzieło :tak::-D

Ja baaardzo powoli zbieram się jade się upiększyć. Zastanawiam się czy robić to co zawsze czy zmienić kolorek :sorry2:

Majandra daj przepis na te placki....

ja dzis robie potrawke z kurczaka- po wczorajszym rosole (tryb oszczędnościowy)

musze jakość zacząć oszczędzać a wydaje mi sie ze za duzo wydajemy kasy na jedzenie wiec szukam pomysłów na tanie obiady...

tzn. nalesniki,czy cos innego?
Gęste ciasto naleśnikowe z dodatkiem startych jabłek. Trochę sody dla spulchnienia tez daję. Nie jadłaś nigdy? Moja mama kroi jabłka w małe plasterki, ale moje chłopaki pewnie by się "pochorowali" ;-), więc są ścierane. Mąż jada je z cukrem pudrem, ja z powidłami.

Asiek, ja kupuję taką gazetkę Dania za grosik i będę próbować, więc jak coś mi dobrego wyjdzie, to podrzucę przepis.

Ostatnia edycja:
Wita wyrodna matka.

Młody próbuje usnąc od 35min ale marnie mu to idzie.

Majandra piosałam wcześniej, że Mai nic nie kupujemy tylko pójdziemy do KINA, gdzie ejszcze nie była. Pomysł jej się spodobał.
Ja placki z jabłuszkami robie tak samo jak Ty i też trę jabłuszka

Monia brawo dla Oli................. w przedszolach uczą się tego wierszyka, więc będzie juz miało to z głowy, hihihihihih

Ja wcinam torta, która chce. Jest beztłuszczowy, ani grama tam nie znjadziecie

Tak, żeby było gęste, ale na tyle, żeby spływało z łyżki na patelnie :-p Można też dać kefiru lub jogurtu zamiast mleka. Ja dałam resztki jogurtu i wodę.

Idę położyć Maćka spać i może sama się zdrzemnę.

Agulka, sorry, ale przyznaję się bez bicia, że nie czytałam wszystkiego, bo zwyczajnie czasu nie miałam.

To co to za tort bez tłuszczu?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry