• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna, no i robisz ten kalendarz sama?
wkurzylam sie,bo A4 gotowy od tych gosci co robia kosztuje przeszlo 100, jakbym dala do zrobienia zdjecia i zbindowala to ok.70zl. Mysle zeby kupic papier, cos jak na wizytowki,ale z tych cienszych, jakby co to papier do zdjec tez mozna kupic w zasadzie za grosze i wydrukuje. Tylko... nie wiem ile Janusz ma kolorowego tuszu i jak ostatnio chcialam wydrukowac zdjecie to jakies zielonkawe mi wychodzilo:baffled: i mam zagwostke jak diabli,a do tego nie mam auta,a zalatwianie w sobote z S to nie usmiecha mi sie

reklama
Justyna to w sumie taniej niż na allegro to nie wyjdzie:confused::baffled:
znalazłam na jakim innym forum kto to matka wyrodna;-):-Dczyli ja:zawstydzona/y:
Matka Wyrodna istota leniwa i wygodna jest. Matka Wyrodna karmi niemowlę Danonkami, a zabawek nie myje co przepisowe 7 dni, tylko jak zaczynają się lepić. Matka Wyrodna nie sterylizuje butelek, wyparza je również z rzadka. Matka Wyrodna czasami nie bawi się z niemowlęciem, ponieważ gdy ono bawi się samo, Matka Wyrodna może posiedzieć przy komputerze/ poczytać książkę/ poobijać się nieco. Matce Wyrodnej zdarza się z czystego lenistwa nie wychodzić z dzieckiem na spacer przez dwa dni. Matka Wyrodna nie prasuje ubranek dziecięcych po obu stronach- robi to wówczas, gdy są wygniecione. Na Matki Wyrodne często urządzane są nagonki na innych forach, gdzie przebywają głównie Matki Idealne.
Matka Wyrodna, choć czasami bluzgami rzuca, aż miło- ma Klasę.

Witam z rana. W miarę wyspana jestem. :-)
urodzinki udane, nawet był nadkomplet.............
No to super. Co kupiliście Mai?

Majandra a Ci za nadgodgodziny chociaż zapłacą:sorry2:oj nieciekawie masz w tej pracy nieciekawie:-(
No co Ty. Kombinują zawsze tak z grafikiem, by nie było nadgodzin. :sorry2:

Majandra gdzie Ty pracujesz??:confused:
W saloniku prasowym, często zwanym przez klientów kioskiem ;-)
znalazłam na jakim innym forum kto to matka wyrodna;-):-Dczyli ja:zawstydzona/y:
Matka Wyrodna istota leniwa i wygodna jest. Matka Wyrodna karmi niemowlę Danonkami, a zabawek nie myje co przepisowe 7 dni, tylko jak zaczynają się lepić. Matka Wyrodna nie sterylizuje butelek, wyparza je również z rzadka. Matka Wyrodna czasami nie bawi się z niemowlęciem, ponieważ gdy ono bawi się samo, Matka Wyrodna może posiedzieć przy komputerze/ poczytać książkę/ poobijać się nieco. Matce Wyrodnej zdarza się z czystego lenistwa nie wychodzić z dzieckiem na spacer przez dwa dni. Matka Wyrodna nie prasuje ubranek dziecięcych po obu stronach- robi to wówczas, gdy są wygniecione. Na Matki Wyrodne często urządzane są nagonki na innych forach, gdzie przebywają głównie Matki Idealne.
Matka Wyrodna, choć czasami bluzgami rzuca, aż miło- ma Klasę.
To ja jestem jeszcze gorsza, bo ubrania Maćka prasuję tylko na wielkie wyjścia:-p:zawstydzona/y::sorry2:

Muszę się pochwalic:-pbo wczoraj stwierdziłam że naucze Olę na dzień babci i dziadka jakiegos wierszyka mówię mam jeszcze 7 dni to zdąży sie nauczyc i znalazłam w internecie taki wierszyk pierwszy w sumie jaki mi się wyświetlil myślałam że może będzie dla niej za długi no ale stwierdziłam ze spróbuję i popołudniu zaczełam ją go uczyc a dzis ona go już umie powiedziec:szok::-)w niektórych miejscach jeszcze się zacina ale wystarczy że powiem jej jeden wyraz a ona mówi dalej:tak::cool2:

[SIZE=+1]D[/SIZE]zisiaj jest Dzień Babci i święto Dziadziusia,
O tym dniu pamięta każda mała wnusia.
My - wasi wnuczkowie - również pamiętamy
I swoim najbliższym życzenia składamy.

[SIZE=+1]Ż[/SIZE]yczymy Ci, Babciu samych dni słonecznych,
Pogodnych, wesołych, takich jak ten wierszyk.
Żebyś nie miała nigdy żadnych zmartwień,
By się spełniło każde z Twoich pragnień.

[SIZE=+1]Ż[/SIZE]ebyś się czuła co dzień jak królowa
I by Cię o nic nie bolała głowa.
A Tobie, Dziadku, czego życzyć mamy?
Żebyś u Babci miał tak jak u mamy:

[SIZE=+1]D[/SIZE]użo czasu wolnego, same przyjemności,
Jak najmniej kłopotów i wiele radości!
Nic do naprawiania, dźwigania, trzepania,
Tylko miękki fotel i coś do chrupania.

[SIZE=+1]A[/SIZE] jak już się spełnią te nasze życzenia,
Gdy w domu nie będzie już nic do zrobienia,
Wtedy się Dziadkowie odświętnie ubierzcie
I swoje Babcie na spacer zabierzcie.

[SIZE=+1]A[/SIZE] tak przy okazji ... zaproście też nas,
Bo bardzo lubimy spędzać z Wami czas!

Witam się o poranku:-) oczywiście z kawką bo jak inaczej;-) robię sobie dziś dzień leniucha bo w środe wysprzątałam całą chałupkę a że wczoraj moi cały dzień spędzili u dziadkó to dziś mogę mieć wolne od sprzątania:-) zaraz obejrzę sobie Na Wspólnej a potem biorę się za rybkę po grecku według wskazówek Agulki;-):-)

Monia super wierszyk:-) no i gratuluję tak mądrej córci że tak szybko go opanowała:tak: BRAWA DLA OLUSI!:-) A co do wyrodnych matek to mnie też możesz podciągnąć do tego klubu;-) kiedyś też natrafiłam na ten wątek na forum a że nudziłam się w pracy to sobie czytałam i wiesz powiem Ci że doszłam do wniosku że może i wyrodna jestem ale tak jak napisały tam inne wyrodne matki przynajmniej szczęśliwa a co ważniejszego dla dziecka jest wyprasowane ubranko czy szcęśliwa mamusia?;-)

reklama
Moniu :szok: szczerze sama miałabym problemy z naumianiem się tego wszystkiego tak więc tym większe są moje gratulacje dla Oli!!!!! Wierszyk taki dziarski jak staruszkowie :tak::-D

Co do wyrodnych matek i ineternetu. Śmieszą mnie niektóre laski, które spuszczają się nad sobą jakie to one są wspaniałe ile to zrobią z dzieckiem w ciągu dnia a pomiędzy ugotują obiad, posprzatają chałupe, zrobią chłolu l***a i pewnie jeszcze umalują uczeszą i chodza na szpilkach :dry::dry::dry: może jedna na sto mówi prawdę osobie i swoim życiu, ale niejedna robi z siebie taką jaką by chciała być. Po co się oszukiwać każda z Nas jest tylko człowiekiem :sorry2: ja mówię jasno i otwarcie jeżeli ten tekst i słowa w nim zawarte świadczą o postawie wyrodnej matki to jestem w nią w 100% :-p

No a ja jestem taka zdolna, że gotuję już pierogi dziś z truskawkami ale się namęczyłam wyciągając je z zamrożonego zamrażalnika :-p:-p:-p:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry