• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!!

urobiona jestem po pachy:-(:-(:-(

niedlugo sie zbieramy i jedziemy do mamy:-)

milego weeknedu zycze!!
a imprezowiczkom udanych zabaw:tak::tak:

Oglądaliście może film ,,Amerykańskie CIacho" ?ja wlasnie z D zaczelismy ogladac bo słyszam że niby fajna komedia a to bardziej erotyk niz komedia:baffled:a najgorsze jest to że jakiś miesiąc temu nagrałam go na płytke 16 letniej siostrzenicy D :baffled:D się ze mnie śmieje że niezła ze mnie ciotka :zawstydzona/y:no i niby piszą że film od 12 lat a połowa filmu to sceny erotyczne:dry::sorry2:

moj Kamilek by sie nie obrazil za taki prezent:-D:-D:-D:-D:-D
napalony jest jak nie wiem:cool2:

Po 9 przywiezli nam lozka. Na szczasie,bo juz mnie wszystko boli od tego miekkiego materaca. Mlody powiedzial,ze male lozko jest jego,a lozeczko panowie maja zawiezc do dzieci samochodem. Ciekawe jak bedzie wieczorem. Wyszlo troche ciasniej niz podejzewalam,ale jak lozeczko rozkrecimy to bedzie ok

no, to musicie z S "oblac"nowe spanko! i z psitkowym efektem za 9m-cy;-):-):-)

reklama
Znów wieczór i tu taka posucha:-( znowu wymieramy czy co:baffled: ksiądz był zgodnie z przewidywanaiami niecałe 10 minut:tak: ale młoda dostała 3 obrazki i pobłogosławił ja także spoko:-) popołudnie u dziadków spędziliśmy:-) młoda ciągle smarczy:-( a jak zasnęła zaczęła kaszleć:-( boje się żeby coś jednak się nie rozwinęło bo zębola nie widać nadal:-( ja jutro do pracy ale każe M ją obserwować i wrazie czego zapoda jej eurespal:sorry2:

Anetko u mojej mamy również dziś jest kolenda :tak::-D mówisz, że mała muzykalna po mamusi na pewno śpiewa pieknie!!!!
no własnie przez to że po mamusi to uszy więdną:szok::zawstydzona/y:

Witam się o poranku :-) niestety z pracy ale za to z tradycyjnę kawką;-) droga dzisiaj koszmarna bo straszne wietrzysko więc z pól nawiewało mnóstwo śniego i nie dało sie podgonić a wstałam dziś trochę za późno więc mam na koncie spóźnienie do pracy:zawstydzona/y: noc do bani prawie wogóle nie spałam:wściekła/y: i tym razem nie z powodu Tuśki:no: tylko mój walnięty sąsiad znó sobie przypomniał że dawno cyrków po nocy nie odstawiał:wściekła/y: nie chcialam dzwonić po policję bo ostatnio 2 razy z rzędu ja wydzwaniałam i bałam się że pomyślą że się uwzięłam na bidnego człowieka i upierdliwię:baffled: myślałam ze może tym razem ktoś z sąsiadó się domyśli i zadzwoni ale oczywiście nikt tego nie zrobił:wściekła/y: dobrze że Tuska chociaż twardo spała i jej nie obudził:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry