• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Siostro Ty moja:-) byle do wiosny:tak:

ja właśnie stoczyłam nierówną walkę z 5 parami spodni szanownego małżonka zafajdanymi smarem:wściekła/y: każdą plame zaprałam ręcznie płynem do naczyń i teraz się moczę a jak wyjmę jego kurtkę z automatu to je puszczę:tak: mam nadzieję że puszczą te plamy bo jak nie to będzie chodził w takich zafajdanych:wściekła/y: skoro nie umie szanować i nie przebiera się w robocze ciuchy:wściekła/y:

No to tym bardziej powinnać go zamknąć z tymi portkami w łazience i uszykować wszystkie potrzebne rzeczy do prania skoro nie przebiera się :sorry2:

Mnie nie było przez weekend ponieważ w sobote wiadomo, a w niedzielę ewakułowałam się do mamy i tam zostałam z małym do dziś R kładł podłogę :cool2: ale się cieszę, że takimi małymi kroczkami, ale idziemy do przodu!!!

Agulka Ty nieśmiała?????!!!!:szok::-D

A ja też jadłam torta :-p:-p:-p ale był pysny!!!! Szkoda tylko, że taaaaki malutki kawałek

reklama
Anetasa normalnie pirat drogowy sie z Ciebie robi;-)

Agula dawaj torta nie bądz sknera ... ale mi narobiłas smaka:dry::-p

A ja jestem zła jak cholera bo niunia zasneła mi na dywanie (czesto tak ma) wiec przenosze ja do łóżeczka, po czy stwierdzam ze przesikała pieluche i ma mokre spodnie, wiec zaczełam zmieniac jej pampiego a ta sie obudziła i kociec spania:wściekła/y::wściekła/y:

a swoja droga czy są tu jeszcze jakieś dzieci pieluszkowe??
moje spi w dzień i w nocy w pamperze:tak:............. jak jestesmy w Kościele i jak długo jedziemy autem:tak:

Asia nie śmiem kobiecie ciężarnej odmawiac smakołyków. Proszę bardzo, od koloru do wyboru:sorry2::-D:-D:-D Inne również zapraszam ( nie ciężarne też:-p)
[URL=http://img62.imageshack.us/i/urodzxi030kl.jpg/][/URL]

UWAGA!!!!!!!

Tam tara tam tam tam tam tam tara tam tam tam tam tam taratam taaaarataaaammmmmm!!!!! 3000 post!!!!!!!!!
co tam 3tyś u mnie niedługo 6tys pęknie.................:-p:-p:-p:-p oki spadam na kilka dni na odwyk:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przed chwila J podjechał i załadował pełna michę mięcha z imprezy:baffled::baffled::baffled::baffled: będzie na obiadki, ale cicho sza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D resztę zawiózł do firmy:cool2::cool2::cool2::cool2:
Karą było to, że wpadłam z ta miską w zaspę sniegu bo w kapciach wyskoczyłam:-(:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Kasia jestem nie smiała

Ja stwierdzam, że przestaję tyle na BB pisać:dry:..................... widziałyście mój licznik postów:szok::szok::szok::szok::szok:................................. największy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a ja do tych niesmiałych należę:sorry2::sorry2::sorry2:

Ja też ostatnio popatrzyłam na swój licznik ale pod kątem tego kiedy zaczęłam się udzielać:sorry2: i stwierdziłam ze u mnie też nałóg i gadulstwo i powinnam iść na odwyk:zawstydzona/y: ale doszłam do wniosku ze jak gaduły pójdą na odwyk to forum wymże;-):-D i piszę dalej;-)

Anetasa normalnie pirat drogowy sie z Ciebie robi;-)
Nie pirat bo raczej staram się ostrożnie jeździć:tak: tylko wychodzę z założenia że trzeba jeździć tak jak na to warunki pozwalają zresztą i M i mój ojciec zawsze mi powtarzają ze zawalidrogi często stanowią większe zagrożenie na drodze niż osoba które nawet czasem złamią przepisy;-) a co do pampków to my używamy nadal na noc i teraz na spacery bo boję sie w taką aure niespodzianki:sorry2: ale zazwyczaj pampek suchy:tak:

Witam
M pojechał , mam dostęp do necika wiec to wykorzystuję:-D
Mój mały ma zakładana pieluchę na noc.

Asia nie śmiem kobiecie ciężarnej odmawiac smakołyków. Proszę bardzo, od koloru do wyboru:sorry2::-D:-D:-D Inne również zapraszam ( nie ciężarne też:-p)
Agulka, przepysznosci z wygladu:-D:-D:-D:szok: choć pewnie w rzeczywistości smakują lepiej niz wyglądają.
Ja znowu obstaje przy żelkach :zawstydzona/y:

Mateusz śpi w pampersie i jak gdzieś wychodzimy to również w pampersie

Agulka torciki wyglądają apetycznie mniam mniam:tak:Ty nieśmiała to raczej ja mogę powiedziec że jestem nieśmiała:sorry2:
Majandra miłego dnia w pracy choc napewno nie jest ci tam miło siedziec:blink:
ja dziś byłam u arelgologa z Olą i właśnie częśc drogi jechałam tymi bocznymi zalodzonymi i w jednnym miejscu obróciło mi auto o 90stopni:szok::wściekła/y:ciśnienie miałam chyba 500:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry