donkat
Fanka BB :)
mam kiespki humor. mam nadzieje, ze jak sie wykaraskamy, to minie
jak dojezdzalysmy do tesciwo, to niunia oswiadczyla, ze nie bedzie spac u babci
jednak zostala
i kto to mowi??????????????

zgadza sie, nierowna ta walka

czyli NIE SMIEM MOWIC NIE, tak???;-)

Asiek, teraz jestes w domu, wiec wez sie za Julie, bo pozniej bedzie Ci ciezko odpieluszkowywac z drugim maluszkiem
Julitka juz zapomniala calkowicie co to pampers. oddalysmy mlodszemu koledze resztki
ja zajadam szarlotke tesciowej roboty:-)
zgadza sie

uuuu, nie zazdroszcze emocji

to czemu juz czekacie, skor ma byc o 20??

jak dojezdzalysmy do tesciwo, to niunia oswiadczyla, ze nie bedzie spac u babci

jednak zostala

U nas też od wczoraj sypie, raz mocniej raz słabiej.................. dmucha....................... JA CHCĘ JUŻ WIOSNĘ...... albo przynajmniej niech już sniegu nie będzie
i kto to mowi??????????????

ja właśnie stoczyłam nierówną walkę z 5 parami spodni szanownego małżonka zafajdanymi smarem![]()
![]()
zgadza sie, nierowna ta walka

Ja stwierdzam, że przestaję tyle na BB pisać..................... widziałyście mój licznik postów
................................. największy
a ja do tych niesmiałych należę
![]()
czyli NIE SMIEM MOWIC NIE, tak???;-)

a swoja droga czy są tu jeszcze jakieś dzieci pieluszkowe??
Asiek, teraz jestes w domu, wiec wez sie za Julie, bo pozniej bedzie Ci ciezko odpieluszkowywac z drugim maluszkiem
Julitka juz zapomniala calkowicie co to pampers. oddalysmy mlodszemu koledze resztki

ja zajadam szarlotke tesciowej roboty:-)
Nie pirat bo raczej staram się ostrożnie jeździćtylko wychodzę z założenia że trzeba jeździć tak jak na to warunki pozwalają zresztą i M i mój ojciec zawsze mi powtarzają ze zawalidrogi często stanowią większe zagrożenie na drodze niż osoba które nawet czasem złamią przepisy;-)
zgadza sie

ja dziś byłam u arelgologa z Olą i właśnie częśc drogi jechałam tymi bocznymi zalodzonymi i w jednnym miejscu obróciło mi auto o 90stopniciśnienie miałam chyba 500
![]()
uuuu, nie zazdroszcze emocji

Siedzimy i czekamy na księdza. Ja ja nie lubię tego oczekiwania
to czemu juz czekacie, skor ma byc o 20??

..................... widziałyście mój licznik postów
)

sama już kilka razy zaliczyłam takie obroty i wiem co to znaczy